Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
daffy
Madridista

2012.05.29. 22:14:16

Messidona10 írta:A pontossága (amit most már statisztika is igazol) mellett én legjobban azt kedvelem benne, hogy próbálja még szórakoztatóbbá tenni a meccseket a megmozdulásaival. Xavitól, de még talán Iniestától sem gyakran látni olyasmiket, amiket ő bevállal néha. És elég jó százalékkal be is jönnek a dolgok.
nem gép,nincsenek sablon mozdulatok,egyszerűen élvezi a játékot,mint egy brazil,akinek ez még nem munka,hanem játék
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.29. 22:09:59

A pontossága (amit most már statisztika is igazol) mellett én legjobban azt kedvelem benne, hogy próbálja még szórakoztatóbbá tenni a meccseket a megmozdulásaival. Xavitól, de még talán Iniestától sem gyakran látni olyasmiket, amiket ő bevállal néha. És elég jó százalékkal be is jönnek a dolgok.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.29. 22:00:47

noname írta:Remek szezonja volt és számomra teljesen érthetetlen h egyesek szerint miért nem. A múltkor átnéztem a statjait és kiderült h gólpasszok terén kb ott van , mint Ini, csak kevesebb gólt rúg. Egyelőre. Xavi 20 évesen egy senki volt, igazán 24-25 éves korára lett jó. Ini 20 éves korában az első meccseit játszotta, kb 22-23 évesen lehetett vele kezdőként számolni. Nah nézzük: volt itt még egy Victor Sanchez, aki ugyanilyen idős volt és katasztrófa, volt egy idősebb JdS, akik Thiago könnyedén megelőzött a rangsorban. Én rosszabb első szezonra számítottam: látványos, de hatástalan és éretlen játékra, amikor nem tudja mikor kell cselezni, csak próbálkozik. Ezzel szemben stabil teljesítményt nyújtott. 2-3 év és jobb lesz mint Iniesta. Maximálisan elégedett vagyok vele. Egy fiatalnak nem az a dolga h bajnokságokat döntsön el, hanem eleinte az h tudja azt a szintet nyújtani, mint az idősebbek. Thiago a létező legkeményebb riválisokkal van körülvéve és sokszor jobb volt náluk.
Egyetértek. Rajta abszolút nem kérhető számon semmi az idei szezonban. Korához képest nagyon jó átlagteljesítmény nyújtott, többnyire higgadt, jó megoldásokat választott. Némi rutin és egy jó edző kell csak, hogy a maximumot kihozzák belőle akár már 2-3 éven belül is. Remélem, hogy a legjobb szerepkört is sikerül megtalálniuk számára a csapatban, mert néha még mintha keresné a helyét a pályán.
noname
Llegenda del Barça

2012.05.29. 21:49:35

Remek szezonja volt és számomra teljesen érthetetlen h egyesek szerint miért nem. A múltkor átnéztem a statjait és kiderült h gólpasszok terén kb ott van , mint Ini, csak kevesebb gólt rúg. Egyelőre. Xavi 20 évesen egy senki volt, igazán 24-25 éves korára lett jó. Ini 20 éves korában az első meccseit játszotta, kb 22-23 évesen lehetett vele kezdőként számolni. Nah nézzük: volt itt még egy Victor Sanchez, aki ugyanilyen idős volt és katasztrófa, volt egy idősebb JdS, akik Thiago könnyedén megelőzött a rangsorban. Én rosszabb első szezonra számítottam: látványos, de hatástalan és éretlen játékra, amikor nem tudja mikor kell cselezni, csak próbálkozik. Ezzel szemben stabil teljesítményt nyújtott. 2-3 év és jobb lesz mint Iniesta. Maximálisan elégedett vagyok vele. Egy fiatalnak nem az a dolga h bajnokságokat döntsön el, hanem eleinte az h tudja azt a szintet nyújtani, mint az idősebbek. Thiago a létező legkeményebb riválisokkal van körülvéve és sokszor jobb volt náluk.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.29. 21:47:24

Varatrix írta:
kanty írta:Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.
Rövid passzos játékkal is lehet jól játszani, ha jól mozog el utána. Ezek a statisztikák nem árulkodnak semmiről. Aki látta játszani tudja hogy több mint egyszerű tehetség. Persze van hová fejlődnie.
Imádom a srácot és remélem, h nagy karrier áll előtte. Van a játékában egyfajta pimaszság, ami nagyon hiányzik nekem a csapatból. Csak szerintem ez a statisztika sokat nem jelent, főleg nálunk nem. Ha egy PL csapatba passzolt volna valaki hasonló precizitással arra jobban felkapnám a fejemet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.29. 21:41:45

Ennél rosszabb első éve ne legyen senkinek, én azt mondom.
Megkapta a lehetőséget Pep-től, amivel jobbára szerintem élni is tudott (már amennyire ez egy 20 éves, "elsős" gyerektől elvárható).
Megmutatta, hogy képes gyönyörű dolgokra, illetve azt is, hogy jelenleg a világ egyik legnagyobb tehetsége. (mondjuk, ha hájpra nézzük akkor persze nejmár meg ganzó a nambervan)
Én talán rá mondanám azt jelenleg, hogy a jövőben meghatározó lehet a nagyoknál, jóval többet látok benne, mint Cuenca-ban vagy Tello-ban.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.29. 21:23:30

kanty írta:Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.
Rövid passzos játékkal is lehet jól játszani, ha jól mozog el utána. Ezek a statisztikák nem árulkodnak semmiről. Aki látta játszani tudja hogy több mint egyszerű tehetség. Persze van hová fejlődnie.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.05.29. 21:13:24

és a 3 assistból 2 az első fordulóban volt, egyszer Alexist, egyszer Messit szolgálta ki. lesz ez még jobb is, én bízom a srácban! :wink:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.29. 21:03:52

Gareth Tello írta:La Liga 2011-2012
THIAGO ALCÁNTARA

Total appearances: 27 (first eleven: 20, substitute: 7)
Assists: 3
Average passes per game: 73,1
Pass success: 92,7 % (1975/1831)

Ezzel a 92,7 %-kal a legjobb a ligában. :shock:
Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.29. 20:21:15

Gareth Tello írta:La Liga 2011-2012
THIAGO ALCÁNTARA

csak 3 assist?

amuigy ez megint egy olyan statisztika ami francokat sem ér. sokkal jobban mutatna egy 15 gólpassz, meg 70%-os passzolás...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.05.29. 20:11:10

La Liga 2011-2012
THIAGO ALCÁNTARA

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:06:25

orsy0516 írta:A Barca szemet vetett Thiago Silvára, ám a Milán a legnagyobb katalán tehetséget kéri érte

http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/b ... ra-am.html

Szerintetek jól járnánk?
Nem hinném. Mint ahogy azt se nagyon hiszem, hogy komolyan kellene kezelni ezt a hírt.
orsy0516
Barça B

2012.05.22. 18:26:37

A Barca szemet vetett Thiago Silvára, ám a Milán a legnagyobb katalán tehetséget kéri érte

http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/b ... ra-am.html

Szerintetek jól járnánk?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.30. 18:33:27

Nem ez volt a megfelelő pillanat és mód, ennyi. Az egy dolog, hogy Barcelonához méltatlannak nevezte a cselekedetet, de az se véletlen, hogy Puyol egyből elhajtotta őket. Mondjuk, ha a Camp Nouban csinálják, akkor nincs semmi. De 0-5-nél idegenben... Hát nem véletlenül fütyültek és meg is értem őket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
PCsabi
aka Game90

2012.04.30. 18:09:58

visca el barca írta:sztem jobb lenne ha alvessel együtt visszavonulna, és vmi kolostorban élnék le életük hátralévő részét... elképesztő h mit meg nem egednek maguknak... :lol:

jó hogy már nem fakadnak sírva, vagy kötik fel magukat egy-egy gól után. én nem értem minek kell ilyen miatt bocsánatot kérni, ez egy aranyos gólöröm, semmi több. biztos nem a rayo szurkolokat akarták megbántani...
:lol:

FB-ra valami hasonlót írtam:
Remélem a következő gólunk után nem fogunk ünnepelni, hanem lehajtott fejjel, már-már sírva, visszavisszük a labdát a kezdőkörbe.

De komolyan, még ilyen kis dologba is sikerül belekötniük az embereknek, legközelebb az lesz a baj, hogy a játékosaink büdöset szrnak...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.30. 17:26:18

sztem jobb lenne ha alvessel együtt visszavonulna, és vmi kolostorban élnék le életük hátralévő részét... elképesztő h mit meg nem egednek maguknak... :lol:

jó hogy már nem fakadnak sírva, vagy kötik fel magukat egy-egy gól után. én nem értem minek kell ilyen miatt bocsánatot kérni, ez egy aranyos gólöröm, semmi több. biztos nem a rayo szurkolokat akarták megbántani...

az, meg hogy pep meg tito fapofával nézték végig, hát sajnálom őket, hogy ez a legnagyobb problémájuk...

nehogy már a mes que un club szlogen miatt ne lehessen szerencsétleneknek 10 évente egy ilyen gol öröme...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
samy85
Capitá del Barça

2012.04.30. 16:49:28

szegény Thiagonak annyira rossz a ritmusérzéke, hogy elnézést kellett kérni!
:D de amúgy nincs gáz! :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.30. 16:44:39

A te stílusod sem volt ötcsillag.
Nem írtam egy szóval se hogy ez olyan nagy gond lenne csak csodálkoztam az értetlenségen Pep,Puyol,közönség reakcióját látva,olvasva.
Sőt a tényleges mondvacsinált bromságokon pl Messi-Alexis vélt "konfliktus" én is azon az oldalon álltam mint most te.
Tegnapival kapcsolatban meg osztom Pep,Puyí véleményét. Ennyi. De túl van ez tárgyalva.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.30. 16:11:27

gergo9 írta:Nyilván ha sikerült volna értelmezi ezt a pár sort rájöttél volna hogy a sportszerűséggel van gond nem ugyanúgy jön le ez a tánc 0-1 0-2nél mint mint 0-6 nál az ellen tábora előtt. Nálam nem fér bele, Puyolnál nem fért bele, Pepnél nem fért bele mintahogy az ellen is tüntetett ellene. Neked belefér ez van.
Nem nagy probléma ez de az viszont elég nagy ha valaki nem érti mi volt a probléma ezzel.
Sokkal inkább azzal van a baj, hogy az ilyenek mint te, ilyen lekezelően bánnak mással, mert az nem lát valamiben problémát, amiben te igen.
Pedig láthatóan sokan értenek egyet velem.
Sikerült értelmeznem a soraidat, és jót is nevettem rajta. Régen rossz, ha már mindenen sírni kell, és a saját játékosainknak még élvezni sem lehet, hogy végre sikerül berúgni a helyzeteket. Daniéknak kb eszükbe nem jutott a gólnál a Rayo. Hagyjuk már.
Minthogy örülnél, hogy nyertünk, és a srácok végre élvezhették amit csinálnak...
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.30. 15:39:40

Mikaos írta:Szerintem meg az a hülyeség, hogy nem nézel Madrid meccseket :)
Itt nem a Real Madridról van szó, hanem Mourinho Madridjáról. Ami totálisan más, mint ami volt a Madrid bármikor a története során (legalábbis amióta focit nézek...de szerintem előtte is). Tudod te is ezt jól, csak valamiért komálod ezt a parasztot, én viszont ezzel nem tudok (és nem is akarok) mit kezdeni.

Nálunk nem fér bele a combmutogatás, az ellenfél edzőjének szemébe nyúlni, az állandó bírógyalázás, a piros lapos favágós megoldások, az alattomosságok, a kretén és agresszív nyilatkozatok. És valaha a túloldalon sem fért bele a buliba ez...
Nyilván a szembe nyúlás nem, de nálam pl. combmutogatás simán belefér(Ronaldinho fénykorában pl. gyakran mutogatta egy-egy bomba gól után az akkor még igencsak szálkás felső testét), a nyilatkozatok is beleférnek(imádtam, amikor pl. Etoo oda-oda pörkölt fővárosiaknak, Sztojcskov is ha Madridról nyilatkozik/zott néha, abból semmi jó nem sül ki :D , de Laportának, v. Rosselnek is voltak odaszúrásai a 2-6-al, ill. az 5-0-val kapcsolatban, és ezek nagyon is rendben voltak).
Ezzel a tánccal meg aztán végképp semmi probléma nem volt, nem kell belemagyarázni, h ez az ellenfél megalázásának szólt. A tánc mindig is az őszinte gólöröm egyik kifejező eszköze volt.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.30. 15:23:25

LG írta:
Mikaos írta:A táncról meg az a véleményem, hogy az élet minden területén meg kell mutatni a különbséget a Real Madridtól: legyen az a FOCI; a sportszerűség; a tiszta, nem alattomos játék kérdése; és ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Sztem a második bekezdés úgy hülyeség, ahogy van. Felejtsük el végre azt a gyerekes valahára azt, h Real Madrid a rossz oldal, mi pedig a jó!
Néha simán belefér egy kis nagyképűség tőlünk is, persze nem szabad túlzásba sem esni.
Szerintem meg az a hülyeség, hogy nem nézel Madrid meccseket :)
Itt nem a Real Madridról van szó, hanem Mourinho Madridjáról. Ami totálisan más, mint ami volt a Madrid bármikor a története során (legalábbis amióta focit nézek...de szerintem előtte is). Tudod te is ezt jól, csak valamiért komálod ezt a parasztot, én viszont ezzel nem tudok (és nem is akarok) mit kezdeni.

Nálunk nem fér bele a combmutogatás, az ellenfél edzőjének szemébe nyúlni, az állandó bírógyalázás, a piros lapos favágós megoldások, az alattomosságok, a kretén és agresszív nyilatkozatok. És valaha a túloldalon sem fért bele a buliba ez...

No, mindegy, fel van fújva ez a Thiago-Alves-tánc, de még egyszer mondom: nem szabad megadni az esélyét sem annak, hogy összehasonlítsanak minket a JELENLEGI Real Madriddal.
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.30. 15:17:51

Lastly, the Barça manager apologized to Rayo Vallecano’s fans for Thiago and Alves’ celebration after Barça’s fifth goal. “It won’t happen again,” said Guardiola.
De lehet hogy ez is a paradicsommadarakra vonatkozik.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.30. 15:13:42

mi az, hogy Pepnél nem fért bele? Nem is reagált semmit rá, mint ahogy egész meccsen, egyik gólra se.

Bolhából elefánt lett csinálva.
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.30. 15:04:06

Eazzy írta: Jah, tényleg az a megoldás, hogy ha olyan veszteségek érnek minket, mint amiket leírtál, hogy leülünk, és sírunk egy évig. Nem is értem miért nem gyászfeketében játszottunk. Hihetetlen mekkora gondot tudnak csinálni egy egyszerű gólörömből. Idénre ez maradt, legalább ezt élvezzék már.
Nyilván ha sikerült volna értelmezi ezt a pár sort rájöttél volna hogy a sportszerűséggel van gond nem ugyanúgy jön le ez a tánc 0-1 0-2nél mint mint 0-6 nál az ellen tábora előtt. Nálam nem fér bele, Puyolnál nem fért bele, Pepnél nem fért bele mintahogy az ellen is tüntetett ellene. Neked belefér ez van.
Nem nagy probléma ez de az viszont elég nagy ha valaki nem érti mi volt a probléma ezzel.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.04.30. 15:02:27

Nyer 7-0-ra a csapat, és mi problémát még mindíg találunk.

-Mi a baj?
-Thiago táncolt! :cry:

Szóval bocsánatot kért Alvessel eggyüt, akkor miért kell még túlragozni?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt