Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem gép,nincsenek sablon mozdulatok,egyszerűen élvezi a játékot,mint egy brazil,akinek ez még nem munka,hanem játékMessidona10 írta:A pontossága (amit most már statisztika is igazol) mellett én legjobban azt kedvelem benne, hogy próbálja még szórakoztatóbbá tenni a meccseket a megmozdulásaival. Xavitól, de még talán Iniestától sem gyakran látni olyasmiket, amiket ő bevállal néha. És elég jó százalékkal be is jönnek a dolgok.
Egyetértek. Rajta abszolút nem kérhető számon semmi az idei szezonban. Korához képest nagyon jó átlagteljesítmény nyújtott, többnyire higgadt, jó megoldásokat választott. Némi rutin és egy jó edző kell csak, hogy a maximumot kihozzák belőle akár már 2-3 éven belül is. Remélem, hogy a legjobb szerepkört is sikerül megtalálniuk számára a csapatban, mert néha még mintha keresné a helyét a pályán.noname írta:Remek szezonja volt és számomra teljesen érthetetlen h egyesek szerint miért nem. A múltkor átnéztem a statjait és kiderült h gólpasszok terén kb ott van , mint Ini, csak kevesebb gólt rúg. Egyelőre. Xavi 20 évesen egy senki volt, igazán 24-25 éves korára lett jó. Ini 20 éves korában az első meccseit játszotta, kb 22-23 évesen lehetett vele kezdőként számolni. Nah nézzük: volt itt még egy Victor Sanchez, aki ugyanilyen idős volt és katasztrófa, volt egy idősebb JdS, akik Thiago könnyedén megelőzött a rangsorban. Én rosszabb első szezonra számítottam: látványos, de hatástalan és éretlen játékra, amikor nem tudja mikor kell cselezni, csak próbálkozik. Ezzel szemben stabil teljesítményt nyújtott. 2-3 év és jobb lesz mint Iniesta. Maximálisan elégedett vagyok vele. Egy fiatalnak nem az a dolga h bajnokságokat döntsön el, hanem eleinte az h tudja azt a szintet nyújtani, mint az idősebbek. Thiago a létező legkeményebb riválisokkal van körülvéve és sokszor jobb volt náluk.
Imádom a srácot és remélem, h nagy karrier áll előtte. Van a játékában egyfajta pimaszság, ami nagyon hiányzik nekem a csapatból. Csak szerintem ez a statisztika sokat nem jelent, főleg nálunk nem. Ha egy PL csapatba passzolt volna valaki hasonló precizitással arra jobban felkapnám a fejemet.Varatrix írta:Rövid passzos játékkal is lehet jól játszani, ha jól mozog el utána. Ezek a statisztikák nem árulkodnak semmiről. Aki látta játszani tudja hogy több mint egyszerű tehetség. Persze van hová fejlődnie.kanty írta:Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.
Rövid passzos játékkal is lehet jól játszani, ha jól mozog el utána. Ezek a statisztikák nem árulkodnak semmiről. Aki látta játszani tudja hogy több mint egyszerű tehetség. Persze van hová fejlődnie.kanty írta:Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.
Szépen néz ki, de sokat nem jelent. Passzainak a 90%-a a legközelebbi embert kereste és max. 10 hosszú volt, kicsit azért csalóka ez a statisztika.Gareth Tello írta:La Liga 2011-2012
THIAGO ALCÁNTARA
Total appearances: 27 (first eleven: 20, substitute: 7)
Assists: 3
Average passes per game: 73,1
Pass success: 92,7 % (1975/1831)
Ezzel a 92,7 %-kal a legjobb a ligában.
csak 3 assist?Gareth Tello írta:La Liga 2011-2012
THIAGO ALCÁNTARA
Total appearances: 27 (first eleven: 20, substitute: 7)
Assists: 3
Average passes per game: 73,1
Pass success: 92,7 % (1975/1831)
Ezzel a 92,7 %-kal a legjobb a ligában.
Nem hinném. Mint ahogy azt se nagyon hiszem, hogy komolyan kellene kezelni ezt a hírt.orsy0516 írta:A Barca szemet vetett Thiago Silvára, ám a Milán a legnagyobb katalán tehetséget kéri érte
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/b ... ra-am.html
Szerintetek jól járnánk?
visca el barca írta:sztem jobb lenne ha alvessel együtt visszavonulna, és vmi kolostorban élnék le életük hátralévő részét... elképesztő h mit meg nem egednek maguknak...![]()
jó hogy már nem fakadnak sírva, vagy kötik fel magukat egy-egy gól után. én nem értem minek kell ilyen miatt bocsánatot kérni, ez egy aranyos gólöröm, semmi több. biztos nem a rayo szurkolokat akarták megbántani...
Sokkal inkább azzal van a baj, hogy az ilyenek mint te, ilyen lekezelően bánnak mással, mert az nem lát valamiben problémát, amiben te igen.gergo9 írta:Nyilván ha sikerült volna értelmezi ezt a pár sort rájöttél volna hogy a sportszerűséggel van gond nem ugyanúgy jön le ez a tánc 0-1 0-2nél mint mint 0-6 nál az ellen tábora előtt. Nálam nem fér bele, Puyolnál nem fért bele, Pepnél nem fért bele mintahogy az ellen is tüntetett ellene. Neked belefér ez van.
Nem nagy probléma ez de az viszont elég nagy ha valaki nem érti mi volt a probléma ezzel.
Nyilván a szembe nyúlás nem, de nálam pl. combmutogatás simán belefér(Ronaldinho fénykorában pl. gyakran mutogatta egy-egy bomba gól után az akkor még igencsak szálkás felső testét), a nyilatkozatok is beleférnek(imádtam, amikor pl. Etoo oda-oda pörkölt fővárosiaknak, Sztojcskov is ha Madridról nyilatkozik/zott néha, abból semmi jó nem sül kiMikaos írta:Szerintem meg az a hülyeség, hogy nem nézel Madrid meccseket![]()
Itt nem a Real Madridról van szó, hanem Mourinho Madridjáról. Ami totálisan más, mint ami volt a Madrid bármikor a története során (legalábbis amióta focit nézek...de szerintem előtte is). Tudod te is ezt jól, csak valamiért komálod ezt a parasztot, én viszont ezzel nem tudok (és nem is akarok) mit kezdeni.
Nálunk nem fér bele a combmutogatás, az ellenfél edzőjének szemébe nyúlni, az állandó bírógyalázás, a piros lapos favágós megoldások, az alattomosságok, a kretén és agresszív nyilatkozatok. És valaha a túloldalon sem fért bele a buliba ez...
Szerintem meg az a hülyeség, hogy nem nézel Madrid meccseketLG írta:Sztem a második bekezdés úgy hülyeség, ahogy van. Felejtsük el végre azt a gyerekes valahára azt, h Real Madrid a rossz oldal, mi pedig a jó!Mikaos írta:A táncról meg az a véleményem, hogy az élet minden területén meg kell mutatni a különbséget a Real Madridtól: legyen az a FOCI; a sportszerűség; a tiszta, nem alattomos játék kérdése; és ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Néha simán belefér egy kis nagyképűség tőlünk is, persze nem szabad túlzásba sem esni.
De lehet hogy ez is a paradicsommadarakra vonatkozik.Lastly, the Barça manager apologized to Rayo Vallecano’s fans for Thiago and Alves’ celebration after Barça’s fifth goal. “It won’t happen again,” said Guardiola.
Nyilván ha sikerült volna értelmezi ezt a pár sort rájöttél volna hogy a sportszerűséggel van gond nem ugyanúgy jön le ez a tánc 0-1 0-2nél mint mint 0-6 nál az ellen tábora előtt. Nálam nem fér bele, Puyolnál nem fért bele, Pepnél nem fért bele mintahogy az ellen is tüntetett ellene. Neked belefér ez van.Eazzy írta: Jah, tényleg az a megoldás, hogy ha olyan veszteségek érnek minket, mint amiket leírtál, hogy leülünk, és sírunk egy évig. Nem is értem miért nem gyászfeketében játszottunk. Hihetetlen mekkora gondot tudnak csinálni egy egyszerű gólörömből. Idénre ez maradt, legalább ezt élvezzék már.