Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2012.11.14. 01:05:44

A főoldalon lévő cikk kapcsán csak annyit mondanék, egyelőre annyi különbség van Tello és Alexis között, hogy Tello a kaput támadja, Alexis meg a társakat keresi.
Nem hiszem hogy az egyiket úgy küldik fel a pályára, hogy te csak passzolhatsz, a másikat meg úgy, hogy keresd a lövő helyzetet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.12. 00:32:15

ma nem volt vele gond, jól szállt be...a helyzetét kicsit elszerencsétlenkedte, de aztán azt a visszagurítást messi még bőven berakhatta volna a félüres kapuba 10 méterről.
amit meg mellel lekészített, az nagyon tetszett.

igazából ha megbontja a védelmeket, melózik, lendületet tudna hozni konstans a játékba, adogatna gólpasszokat, nem lenne bajom vele, annak ellenére sem, ha nagyon kevés gólt rúg.

persze, első sorban az a dolga egy támadónak, de ő sosem volt gólerős.

játsszon jól, hasznosan, és kész.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.11. 21:47:27

Léfe írta:"Chino azt irja nem kell bántani, mert megint van egy gyegébb időszaka. Miért, volt jó időszak nála.
Miért nem volt? Azért ne felejtsük már el, a tavalyi szezonban Messi mellett az egyetlen volt aki képes volt gólokat lőni, ráadásul elég fontosakat. Nem egyszer húzott ki minket a kakiból. Ha azt mondjuk egy csatárt a góljai határoznak meg, akkor a tavalyi egy igen jól sikerült időszak volt neki szvsz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.11. 20:44:13

AS sajnos bántóan egylábas, illetve ballal amúgy sem tudta volna eltenni a kapus mellett, így inkább elhúzta. két gólpassz értékű labdát adott. szerintem ez nem rossz 20 perc alatt.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.11. 19:52:52

herlius írta:Ha már a korábbi meccsek után rendszeresen szidtam, ma illik megdícsérnem. Ezen a meccsen 25 perc alatt több haszon volt a játékában, mint az utóbbi hetekben összesen. Rendre megjátszható volt és jó megoldásokat is választott. Csak így tovább, most már 1-2 gólt is illene villantani.
Kapura még akkor is veszélytelen, mint egy bárány, és ez egy csatárnál elég nagy probléma. Lehet takarózni azzal, hogy "mozgása sokat jelent", "hasznos a mezőnyben" stb. de egy csatárnak gólt kell lőni.
Ma is volt 2 szitu mikor gólt kellett volna szereznie(de legalább lőni), és nem merte bevállalni a lövést, ez gáz.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.11.11. 19:50:54

Ha már a korábbi meccsek után rendszeresen szidtam, ma illik megdícsérnem. Ezen a meccsen 25 perc alatt több haszon volt a játékában, mint az utóbbi hetekben összesen. Rendre megjátszható volt és jó megoldásokat is választott. Csak így tovább, most már 1-2 gólt is illene villantani.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.11.09. 10:45:34

Nekem csalódás. Első évben még ugy-ahogy pedig sokat volt sérült. Ki lehet mondani, kilóg a csapatból. Egy golt rugni egy ilyen csapatban? Szerintem az a gond, hogy gyors, de nincsen tere ahol futásban megverné a védőjét. Kis területen nem tud alkotni. Ibra is igy járt, bár teljesen más eset volt. De még Villa is küzd ezzel. Meg kell várni a bajnokság végét aztán, ha a jelenlegi szitu nem javul, el kell adni, amig adnak érte pénzt.
"Chino azt irja nem kell bántani, mert megint van egy gyegébb időszaka. Miért, volt jó időszak nála.
Fecó
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.08. 08:22:55

sjd írta:
Nem pozitívum, senki nem is írt ilyet, de nem is negatívum, mint ahogy itt mindenki annak próbálja beállítani. Kb. mintha alapelvárás, hogy csodát kellett volna tennie, pedig mindenki tudja, hogy rossz formában van, és az egész csapatnak nem ment a góllövés (de még mindig Alexis állt a legközelebb hozzá)
Az a legszomorúbb,hogy nála a gól már tényleg csodaszámba megy,az a baj,hogy nagyon ritkán történnek csodák :roll:
Az egyetlen dolgot sikerrel kiöltük a játékából,amivel pluszt hozhatott volna, a kombinatív játékba nem elég jó,tavaly amiben jó volt,az meg volt neki tiltva,most meg ha lehetne neki,és valszleg lehet is,mert erőltetjük a széleket,akkor képtelen megújulni,az egy dolog,hogy helyzetbe kerül,na az tényleg alapelvárás egy támadótól,de az,hogy ezeket rendre kihagyja az elkeserítő,és ez nem az MTK,hogy majd csak bemegy egyszer és formába kerül,3hónapja nincs értékelhető megmozdulása.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2012.11.08. 08:10:27

sjd írta:
Capon írta:Nem okolom, nem akarok rákenni semmit csak úgy általánosságban mondom, hogy azért az se legyen már pozitívum, hogy nem lógok ki a csapatból lefelé.
Nem pozitívum, senki nem is írt ilyet, de nem is negatívum, mint ahogy itt mindenki annak próbálja beállítani. Kb. mintha alapelvárás, hogy csodát kellett volna tennie, pedig mindenki tudja, hogy rossz formában van, és az egész csapatnak nem ment a góllövés (de még mindig Alexis állt a legközelebb hozzá)
egyetértek, még ő volt a legközelebb a gólhoz...én Pedrot vittem volna le aki duplanulla volt..megint...
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.08. 08:00:47

Capon írta:Nem okolom, nem akarok rákenni semmit csak úgy általánosságban mondom, hogy azért az se legyen már pozitívum, hogy nem lógok ki a csapatból lefelé.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.08. 06:57:38

kristop írta: szerintem, ha megkérdeznénk pepet, aki vette, és titot, aki most használja nem ezt mondaná, hogy a góljai miatt vettük elsősorban. persze jó, ha gólt lő, de ő sose volt annyira gólerős, ezt meg gondolom ők is tudták. ettől függetlenül tényleg nincs formában most, de csak az idézett részre reagáltam.
Csak mivel semmi mást sem csinál,így legalább azt illene,védelmet megbontani teljesen alkalmatlan,idén kis túlzással még nem nyert 1v1 ellen,ellenféltől függetlenül,és a játéka nem az,hogy nulla,hanem hátráltató tényező rendszeresen a csapatban ...
kristop írta: itt meg úgy írod, mintha alexis lenne az elsőszámú, miközben szerencsétlen villa csak a padon ül miatta, miközben már egyértelműen előtte van villa és bármibe lefogadom veled, hogy a mallorca ellen ő fog kezdeni.

fyi, villa az utolsó négy meccsen kezdett a celtic előtt.
Azelőtt meg,amikor Villa már végre olyan szintre került,hogy 60 percet játsszon,rendszeresen az ő kárára lett betéve a kezdőbe Alexis,míg most,hogy 90perces lett,rendszerint a 60.-ban le van kapva,általában szintén alexis miatt,erre írtam amit írtam,ezt,hogy Villa hány perces,ezt meg maga Tito mondta,amikor azt mondta,hogy 60perces,akkor rendszeresen 15percekre állt be,mióta 90 perces azóta meg,rendszerint lejön az 50-60.percben,és ennek mindig a chilei a haszonélvezője
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.08. 00:30:05

Mezner2 írta:Ő egy csatár azért vettük,hogy gólt lőjjön és ez rendre nem sikerül neki
szerintem, ha megkérdeznénk pepet, aki vette, és titot, aki most használja nem ezt mondaná, hogy a góljai miatt vettük elsősorban. persze jó, ha gólt lő, de ő sose volt annyira gólerős, ezt meg gondolom ők is tudták. ettől függetlenül tényleg nincs formában most, de csak az idézett részre reagáltam.
bizonyítson végre mert az nevetséges amit művel miközben egy Villa a padon ücsörög.
itt meg úgy írod, mintha alexis lenne az elsőszámú, miközben szerencsétlen villa csak a padon ül miatta, miközben már egyértelműen előtte van villa és bármibe lefogadom veled, hogy a mallorca ellen ő fog kezdeni.

fyi, villa az utolsó négy meccsen kezdett a celtic előtt.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.07. 23:59:39

Nem értem azokat,akik azt hozzák fel a védelmére,hogy veszélyes volt,őszintén kit érdekel? Ő egy csatár azért vettük,hogy gólt lőjjön és ez rendre nem sikerül neki,ha tito minden meccs előtt kisorsolna egy szurkolót,hogy játsszon Sanchez helyén azzal többre mennénk,és egy 30millás játékosról beszélgetünk,bizonyítson végre mert az nevetséges amit művel miközben egy Villa a padon ücsörög.
Capon
Llegenda del Barça

2012.11.07. 23:41:28

Nem okolom, nem akarok rákenni semmit csak úgy általánosságban mondom, hogy azért az se legyen már pozitívum, hogy nem lógok ki a csapatból lefelé. Az is igaz, hogy már ez is valami, de hát akkor is.
Ha nem megy se Pedronak se Messinek attól még néha NÉHA legalább 1-1 gól rúghat ő is elvégre nem kapus poszton játszik.
Mindig jól hangzik, hogy ma jól mozgott meg volt egy ügyes kapura lövése, de ez nem csak tőle de Pedrotól is és mástól is kevés lenne.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.11.07. 23:31:28

Stalkyard írta:
herlius írta:Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".
p
Most komolyan azért savazzátok, mert volt pofája blokkolni egy beadást? Arról már nem ő tehet, hogy a szögletből gól lett.
Amúgy meg Pedronál sokkal többet vállalt, gólt is lőhetett volna szerencsével és Messi mellett a legaktívabb támadónk volt. Nem értem, mit vártok még tőle.
Nincs különösebb bajom a sráccal, csak sajnos idén túl sokszor van rossz helyen. Ez a "gólt is lőhetett volna" pedig nem érv az állítólagos jó játéka mellett.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.11.07. 23:21:39

Én sem hiszem, hogy kilógott volna a csapatból negatív irányba. A többi támadónk sem jeleskedett igazán ma.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.07. 23:20:20

Stalkyard írta:
herlius írta:Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".
p
Most komolyan azért savazzátok, mert volt pofája blokkolni egy beadást? Arról már nem ő tehet, hogy a szögletből gól lett.
Amúgy meg Pedronál sokkal többet vállalt, gólt is lőhetett volna szerencsével és Messi mellett a legaktívabb támadónk volt. Nem értem, mit vártok még tőle.
Ezt most én sem értem, csak megszokásból most nem kéne savazni, mert pont annyira nem lőtt gólt, mint (Messit leszámítva, de Messi játékát is hagyjuk inkább) bárki más a csapatból. Ellenben a helyzeteket nézve talán a legveszélyesebb volt a kapura, most sem jött össze neki, ez tény.
Ez az "ő hibája a kapott gól, mert lett róla egy szöglet" meg tényleg a röhej határát súrolja, a második gólnál meg jó, hogy nem ő volt a bűnös, mert rosszul ült a kispadon....
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.11.07. 23:15:46

p
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.07. 23:12:03

AS ma nem játszott gyengén. 1-2* helyzetbe került, nem rajta múlt. pedro sokkal impotensebb volt a másik oldalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2012.11.07. 23:20:08-kor.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.11.07. 23:05:43

Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.31. 00:27:49

aktív volt, volt pár ügyes megmozdulása, talán a legjobb támadónk volt. ezen az úton kell haladnia tovább és akkor nem lesz baj, jönni fog a forma. nekem amúgy most jobban tetszett a jobb oldalon, mint máskor.
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.31. 00:17:43

Szerintem ma a csapat egyik legjobbja volt, pl. Villa-nál a gól és gòlpassz ellenére is sokkal jobban játszott. A gólja szerintem sem volt les. Arról meg nem is beszélek, h megint a jobb oldalon játszott, ahol láthatóan használhatatlan.
Tudnám, h minek igazolunk 40 millióért, ha nem arra használunk egy játékost, amiben erős, hanem ráerőltetünk dolgokat.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.31. 00:16:24

ma én sem szidnám.
bár (érvényes...) gólt nem sikerült szereznie, talán a meccs öszképét figyelembe véve ő volt a legveszélyesebb emberünk, hajtott, mindenhol feltűnt, csak sajnos a helyzeteit nem tudta berúgni.

ettől függetlenül nyilván több kell tőle, és fog is ő többet nyújtani, de pont ma felesleges egyet pont épp bele rúgni, mert nem voltak jó egyéni teljesítmények ma a csapatban.
viszont az egyik legjobb volt közülük. :)
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.30. 23:55:45

Ugye nem volt jó kameraállás, de ha centikkel is de szerintem tényleg les volt.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.30. 23:52:53

Mondjuk annyiban védhető a mai teljesítménye, hogy igazán nagy hibája nem volt és szabályos gólt szerzett, tehát jókor jó helyen volt. Az más kérdés, hogy a vak partjelzőnek köszönhetően hivatalosan továbbra is impotens a góllövésben.
Lezárt