Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért nem volt? Azért ne felejtsük már el, a tavalyi szezonban Messi mellett az egyetlen volt aki képes volt gólokat lőni, ráadásul elég fontosakat. Nem egyszer húzott ki minket a kakiból. Ha azt mondjuk egy csatárt a góljai határoznak meg, akkor a tavalyi egy igen jól sikerült időszak volt neki szvsz.Léfe írta:"Chino azt irja nem kell bántani, mert megint van egy gyegébb időszaka. Miért, volt jó időszak nála.
Kapura még akkor is veszélytelen, mint egy bárány, és ez egy csatárnál elég nagy probléma. Lehet takarózni azzal, hogy "mozgása sokat jelent", "hasznos a mezőnyben" stb. de egy csatárnak gólt kell lőni.herlius írta:Ha már a korábbi meccsek után rendszeresen szidtam, ma illik megdícsérnem. Ezen a meccsen 25 perc alatt több haszon volt a játékában, mint az utóbbi hetekben összesen. Rendre megjátszható volt és jó megoldásokat is választott. Csak így tovább, most már 1-2 gólt is illene villantani.
Az a legszomorúbb,hogy nála a gól már tényleg csodaszámba megy,az a baj,hogy nagyon ritkán történnek csodáksjd írta:
Nem pozitívum, senki nem is írt ilyet, de nem is negatívum, mint ahogy itt mindenki annak próbálja beállítani. Kb. mintha alapelvárás, hogy csodát kellett volna tennie, pedig mindenki tudja, hogy rossz formában van, és az egész csapatnak nem ment a góllövés (de még mindig Alexis állt a legközelebb hozzá)
egyetértek, még ő volt a legközelebb a gólhoz...én Pedrot vittem volna le aki duplanulla volt..megint...sjd írta:Nem pozitívum, senki nem is írt ilyet, de nem is negatívum, mint ahogy itt mindenki annak próbálja beállítani. Kb. mintha alapelvárás, hogy csodát kellett volna tennie, pedig mindenki tudja, hogy rossz formában van, és az egész csapatnak nem ment a góllövés (de még mindig Alexis állt a legközelebb hozzá)Capon írta:Nem okolom, nem akarok rákenni semmit csak úgy általánosságban mondom, hogy azért az se legyen már pozitívum, hogy nem lógok ki a csapatból lefelé.
Nem pozitívum, senki nem is írt ilyet, de nem is negatívum, mint ahogy itt mindenki annak próbálja beállítani. Kb. mintha alapelvárás, hogy csodát kellett volna tennie, pedig mindenki tudja, hogy rossz formában van, és az egész csapatnak nem ment a góllövés (de még mindig Alexis állt a legközelebb hozzá)Capon írta:Nem okolom, nem akarok rákenni semmit csak úgy általánosságban mondom, hogy azért az se legyen már pozitívum, hogy nem lógok ki a csapatból lefelé.
Csak mivel semmi mást sem csinál,így legalább azt illene,védelmet megbontani teljesen alkalmatlan,idén kis túlzással még nem nyert 1v1 ellen,ellenféltől függetlenül,és a játéka nem az,hogy nulla,hanem hátráltató tényező rendszeresen a csapatban ...kristop írta: szerintem, ha megkérdeznénk pepet, aki vette, és titot, aki most használja nem ezt mondaná, hogy a góljai miatt vettük elsősorban. persze jó, ha gólt lő, de ő sose volt annyira gólerős, ezt meg gondolom ők is tudták. ettől függetlenül tényleg nincs formában most, de csak az idézett részre reagáltam.
Azelőtt meg,amikor Villa már végre olyan szintre került,hogy 60 percet játsszon,rendszeresen az ő kárára lett betéve a kezdőbe Alexis,míg most,hogy 90perces lett,rendszerint a 60.-ban le van kapva,általában szintén alexis miatt,erre írtam amit írtam,ezt,hogy Villa hány perces,ezt meg maga Tito mondta,amikor azt mondta,hogy 60perces,akkor rendszeresen 15percekre állt be,mióta 90 perces azóta meg,rendszerint lejön az 50-60.percben,és ennek mindig a chilei a haszonélvezőjekristop írta: itt meg úgy írod, mintha alexis lenne az elsőszámú, miközben szerencsétlen villa csak a padon ül miatta, miközben már egyértelműen előtte van villa és bármibe lefogadom veled, hogy a mallorca ellen ő fog kezdeni.
fyi, villa az utolsó négy meccsen kezdett a celtic előtt.
szerintem, ha megkérdeznénk pepet, aki vette, és titot, aki most használja nem ezt mondaná, hogy a góljai miatt vettük elsősorban. persze jó, ha gólt lő, de ő sose volt annyira gólerős, ezt meg gondolom ők is tudták. ettől függetlenül tényleg nincs formában most, de csak az idézett részre reagáltam.Mezner2 írta:Ő egy csatár azért vettük,hogy gólt lőjjön és ez rendre nem sikerül neki
itt meg úgy írod, mintha alexis lenne az elsőszámú, miközben szerencsétlen villa csak a padon ül miatta, miközben már egyértelműen előtte van villa és bármibe lefogadom veled, hogy a mallorca ellen ő fog kezdeni.bizonyítson végre mert az nevetséges amit művel miközben egy Villa a padon ücsörög.
Nincs különösebb bajom a sráccal, csak sajnos idén túl sokszor van rossz helyen. Ez a "gólt is lőhetett volna" pedig nem érv az állítólagos jó játéka mellett.Stalkyard írta:pherlius írta:Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".
Most komolyan azért savazzátok, mert volt pofája blokkolni egy beadást? Arról már nem ő tehet, hogy a szögletből gól lett.
Amúgy meg Pedronál sokkal többet vállalt, gólt is lőhetett volna szerencsével és Messi mellett a legaktívabb támadónk volt. Nem értem, mit vártok még tőle.
Ezt most én sem értem, csak megszokásból most nem kéne savazni, mert pont annyira nem lőtt gólt, mint (Messit leszámítva, de Messi játékát is hagyjuk inkább) bárki más a csapatból. Ellenben a helyzeteket nézve talán a legveszélyesebb volt a kapura, most sem jött össze neki, ez tény.Stalkyard írta:pherlius írta:Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".
Most komolyan azért savazzátok, mert volt pofája blokkolni egy beadást? Arról már nem ő tehet, hogy a szögletből gól lett.
Amúgy meg Pedronál sokkal többet vállalt, gólt is lőhetett volna szerencsével és Messi mellett a legaktívabb támadónk volt. Nem értem, mit vártok még tőle.
pherlius írta:Ma is sikeresen összehozott egy rögzített szitut az ellenfélnek az első 20 percben, mint legutóbb. Nem elég, hogy nettó emberhátrány a támadásainknál, de eleve 1 gól mínuszról indulunk vele. Nem szeretném a nyakába varrni a vereséget, mert vastagon benne volt az egész csapat, de kezd lefárasztani a "játéka".