kristop írta:
szerintem, ha megkérdeznénk pepet, aki vette, és titot, aki most használja nem ezt mondaná, hogy a góljai miatt vettük elsősorban. persze jó, ha gólt lő, de ő sose volt annyira gólerős, ezt meg gondolom ők is tudták. ettől függetlenül tényleg nincs formában most, de csak az idézett részre reagáltam.
Csak mivel semmi mást sem csinál,így legalább azt illene,védelmet megbontani teljesen alkalmatlan,idén kis túlzással még nem nyert 1v1 ellen,ellenféltől függetlenül,és a játéka nem az,hogy nulla,hanem hátráltató tényező rendszeresen a csapatban ...
kristop írta:
itt meg úgy írod, mintha alexis lenne az elsőszámú, miközben szerencsétlen villa csak a padon ül miatta, miközben már egyértelműen előtte van villa és bármibe lefogadom veled, hogy a mallorca ellen ő fog kezdeni.
fyi, villa az utolsó négy meccsen kezdett a celtic előtt.
Azelőtt meg,amikor Villa már végre olyan szintre került,hogy 60 percet játsszon,rendszeresen az ő kárára lett betéve a kezdőbe Alexis,míg most,hogy 90perces lett,rendszerint a 60.-ban le van kapva,általában szintén alexis miatt,erre írtam amit írtam,ezt,hogy Villa hány perces,ezt meg maga Tito mondta,amikor azt mondta,hogy 60perces,akkor rendszeresen 15percekre állt be,mióta 90 perces azóta meg,rendszerint lejön az 50-60.percben,és ennek mindig a chilei a haszonélvezője