Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Andris
Adminisztrátor

2016.11.19. 22:48:31

Nem gondolnám, hogy a mai meccs az ő számlájára írható, a kapus kivédte a szemünket, a bíró legkevesebb 1 góltól és 1 büntetőtől, de inkább többtől megfosztott bennünket, a Malaga pedig elképesztő szintre emelte a sportszerűtlenséget, méghozzá eredményesen. Már-már a pár évvel ezelőtti Espanyol meccseket idézte a mai.
Azt a csapatot tette fel, amelyiket kellett, hogy minél támadó szelleműbbek legyünk. Más kérdés, hogy én mint egy szélsőségektől nem nagyon ijedező ember (akiből nyilván ezért nem lenne jó edző) már rég elvettem volna a lehetőséget Alcacertől, és bárki mást raktam volna a helyére a támadó középpályásaink közül.
Ja meg Alba egészséges, akkor játszik az elejétől, nem? kur.ára nem vagyunk olyan helyzetben hogy finomkodjunk ilyenekkel. Valaki vagy játékra kész és betehető bármikor, vagy nem és akkor egyáltalán nem. Dinnye egy rakás lótrágya a támadásépítésben, és védőnek is csak közepes.
Na akkor végülis már tényleg volt némi szerepe a dolgokban, ugye? Hát igen. Ezek ellenére még bőven benne volt a játékunkban a győzelem, nagyon bőven.

Szerintem nem különösebben jó edző. Kedvelem, mint karaktert, legalábbis amióta edzősködik, mindenképpen. De csak közepes képességei vannak, úgy látom. Legjobb lenne (legalább) egy bajnoksággal kiszállnia év végén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.11.19. 21:16:44

Samper írta:A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
Mindenféleképpen. Ha van egy kis esze a vezetőségnek, már most előszerződést köt Kondással. Feltéve ha van kedve egy középcsapatot iranyitani.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.19. 21:04:12

randomguy írta:
30 kapuralövésből képtelenek 1et belőni arról nem ő tehet.
Illene belőni azokat a helyzeteket és akkor nincs baj.

Most még a rotálást se lehet felhozni ellene, egyszerűen mindenki kiesett, max Rakitic de ő sincs olyan formába hogy kihagyhatatlan lenne...

Az meg hogy Alenat nem cserélte be... Kényszerből ült le mit vártál?
Adom. Ez a meccs nagyon nem rajta múlott. Minden szezonban van 1-2 ilyen, amikor semmi nem megy be. A játékkal szerintem gond nem volt, a két gólvágónk hiányzott.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.19. 20:16:41

én azért előtte még megpróbálnám beszámoltatni. természetesen szóban és írásban is
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.19. 19:30:03

30 kapuralövésből képtelenek 1et belőni arról nem ő tehet.
Illene belőni azokat a helyzeteket és akkor nincs baj.

Most még a rotálást se lehet felhozni ellene, egyszerűen mindenki kiesett, max Rakitic de ő sincs olyan formába hogy kihagyhatatlan lenne...

Az meg hogy Alenat nem cserélte be... Kényszerből ült le mit vártál?
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Samper
Director del Fútbol

2016.11.19. 19:20:32

A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.14. 17:04:16

Subinho írta:
Samper írta:Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.
Koeman??? Ugye ez csak egy vicc!!! :D Az a Koeman aki gyakorlatilag "szétverte" a Valenciát, ami akkor még nem egy közép csapat volt! Aki most ilyen Southampton, meg Everton csapatokat edz... Aláírom, hogy nagy játékos volt, de edzőnek... Hááát... aki idehozná annak "gratulálok!!! =D> "
Luis Enrique meg igenis legenda, Barca legenda!!! Ha nem is akkora, mint Pep volt, de igenis, ő egy Barca legenda!!! Ez olyan, mintha 10 év múlva azt mondanánk, hogy Xavi, Puyol legendák voltak, de Iniesta nem... :shock:
A 90-es évek közepén-végén szerettem meg a Bárcát és azokban az években 3 hatalmas kedvenc játékosom volt, igazi legendák: Pep, Lucho és Rivaldo!
Pep iszonyatos mennyiségű labdaérintéssel játszott, minden rajta ment keresztül, Rivaldo gyakorlatilag mindenhonnan tudott gólt lőni, Lucho meg bárhol játszott, jó volt. Játszott támadó középpályást, szélső támadót, de volt ő még igazi 9-es is egy időben! Mindenhol remekül játszott, még a visszavonulása előtti utolsó évében is!!!
Amit LE-ről írsz, azzal tökéletesen egyet értek, már játékos múltja miatt is Barca legenda. Rossz időben játszott sajnos, de legalább utolsó szezonjában 2004 tavaszán érezhette a változás szelét.
Ami Koemant illetti, mostanában nem követem annyira az edzői pályáját, de anno mikor elkezdte, szerintem biztató volt. LE is nagyot bukott a Rómával, ne feledjük, a Celtával már jobb volt, de nem kiemelkedő, kb. ugyanazt hozták/hozzák a távozása után is, pedig több fontos játékosuk eligazolt azóta. Nem azt mondom, hogy ha esetleg Lucho megy, a hollandot akarnám, de nem dőlnek a kardomba, ha ő jönne.
Subinho
Director del Fútbol

2016.11.14. 16:39:18

Samper írta:Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.
Koeman??? Ugye ez csak egy vicc!!! :D Az a Koeman aki gyakorlatilag "szétverte" a Valenciát, ami akkor még nem egy közép csapat volt! Aki most ilyen Southampton, meg Everton csapatokat edz... Aláírom, hogy nagy játékos volt, de edzőnek... Hááát... aki idehozná annak "gratulálok!!! =D> "
Luis Enrique meg igenis legenda, Barca legenda!!! Ha nem is akkora, mint Pep volt, de igenis, ő egy Barca legenda!!! Ez olyan, mintha 10 év múlva azt mondanánk, hogy Xavi, Puyol legendák voltak, de Iniesta nem... :shock:
A 90-es évek közepén-végén szerettem meg a Bárcát és azokban az években 3 hatalmas kedvenc játékosom volt, igazi legendák: Pep, Lucho és Rivaldo!
Pep iszonyatos mennyiségű labdaérintéssel játszott, minden rajta ment keresztül, Rivaldo gyakorlatilag mindenhonnan tudott gólt lőni, Lucho meg bárhol játszott, jó volt. Játszott támadó középpályást, szélső támadót, de volt ő még igazi 9-es is egy időben! Mindenhol remekül játszott, még a visszavonulása előtti utolsó évében is!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.14. 08:47:37

Ha ő nem legenda, akkor ki? (Feltételezve, hogy a szót nem az eredeti jelentésében használtad, azaz nem vallási tárgyú kisepikai műfajként :mrgreen: )
Samper
Director del Fútbol

2016.11.14. 05:06:33

Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.14. 01:49:37

Nero. írta:On: Elvileg benne van a hosszabításban de megint csak egy evet akar.
En ugy olvastam, hogy ha marad is, akkor is csak 1 evre ir ala, de meg koran sem biztos, hogy maradni akar. Szezon vegen ertekel majd, aztan dont, hogy mi legyen.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.14. 01:44:52

LG írta:A SAF-os hasonlattal nem értek egyet. Neki belefért az is, hogy évekig csak 3-4. helyen legyenek a bajnokságban, vagy hogy kiessenek utolsó helyen a BL csoportkörbe, nálunk meg egy x után áll a bál. A játékosokkal is egyszerűbb dolga volt, a MU húzóemberei általában az ő keze alatt lettek sztárok, emiatt egyértelmű volt, hogy ki a főnök, és egy esetleges viszályból ki jön ki vesztesen. LE-nek meg olyan sztárokan kell kezelnie, akik már nagyon a klub fejére nőttek, majdnem belebukott a balhéjába Messivel, ha Xaviék nem simítják el a dolgot, ki tudja mi lett volna...
Ezt adom. Tény hogy nagy edző volt az öreg de voltak ott olyan blamák amik után egy Barca vagy egy Real kispadról azonnal repült volna plusz 26 év alatt elért 2 BL címtől nem vágom hanyatt magam főleg hogy mindkettő elég mákos volt.

On: Elvileg benne van a hosszabításban de megint csak egy evet akar.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.12. 12:14:55

LG írta:A SAF-os hasonlattal nem értek egyet. Neki belefért az is, hogy évekig csak 3-4. helyen legyenek a bajnokságban, vagy hogy kiessenek utolsó helyen a BL csoportkörbe, nálunk meg egy x után áll a bál. A játékosokkal is egyszerűbb dolga volt, a MU húzóemberei általában az ő keze alatt lettek sztárok, emiatt egyértelmű volt, hogy ki a főnök, és egy esetleges viszályból ki jön ki vesztesen. LE-nek meg olyan sztárokan kell kezelnie, akik már nagyon a klub fejére nőttek, majdnem belebukott a balhéjába Messivel, ha Xaviék nem simítják el a dolgot, ki tudja mi lett volna...
De mitől lenne kevésbé stresszesebb a 3-4. helyért küzdeni, mint az elsőért, az a szezon mitől lenne egyszerűbb munka szempontjából, abban a szezonban is az első hely volt az elvárás, csak ezt nem értem. Vagy a kieső helyen, sztem ott még rosszabb, mi a különbség? Ha idén csak bronzérmesek lennénk, bárki is leszedni LE fejét?
Sokkal egyszerűbb most nyerni egy Barcának, mint 10-20 évvel ezelőtt, akkor is a BL-ért sírt mindenki, csak akkor nem nyertük meg. A vezetőségnél, játékosoknal semmilyen bál nem áll, ugyanúgy viszonyulnak vélhetően LE-hez, mint meccs előtt, max a sajtó vagy a szurkolók ugatnak, az meg kétlem, h érdekli.

Abban egyetértek, h amint nyer egy csapat, ott rögtön egy magasabb szintű elvárás, eredménykénszer jelenik meg (bár sztem csak szurkolói szinten), és abban is, h nehezebb vagy másabb a sztárokkal együtt dolgozni most, mint régebben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.12. 11:50:37

A SAF-os hasonlattal nem értek egyet. Neki belefért az is, hogy évekig csak 3-4. helyen legyenek a bajnokságban, vagy hogy kiessenek utolsó helyen a BL csoportkörbe, nálunk meg egy x után áll a bál. A játékosokkal is egyszerűbb dolga volt, a MU húzóemberei általában az ő keze alatt lettek sztárok, emiatt egyértelmű volt, hogy ki a főnök, és egy esetleges viszályból ki jön ki vesztesen. LE-nek meg olyan sztárokan kell kezelnie, akik már nagyon a klub fejére nőttek, majdnem belebukott a balhéjába Messivel, ha Xaviék nem simítják el a dolgot, ki tudja mi lett volna...
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.12. 11:24:30

LG írta:
recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.

A másik, hova menne? Van nagyjából 6-7 csapat, aki presztízsben, de főleg pénzben honorálni tudná, azok meg vagy idén vagy tavaly váltottak edzőt.
Ami anno Guardiolánál is volt, és amit a cikkben leírtak a főoldalon. Stresszes meló ám az övé, az ilyen Barca, Real szintű csapatok fölzabálják az edzőket.
Más élcsapatnál is az, sőt, kiesőjelölt csapatnál szintén, ezzel jár. Nálunk az a veszély meg nem fenyegeti, h ma-holnap elküldik és kereshet munkát. SAF-nál sztem embernek nem volt stresszesebb munkája, mégis 30 évig tolta, nyilván nem mindenki egyforma. Én egy meccsig nem tudnék edző lenni, mert a maradék barna hajam is beőszülne, illetve lebontanám a kispadot 90 perc alatt. Nem kételkedem a főoldali cikkben, de kíváncsi lennék ennek a forrására. Bár, nyilván megvan az oka, h áprilisig dönthet, de nekem gyanús, h ezt inkább az eredményektől teszi függővé, mint a fáradtságától.

Nekem az is visszatetsző volt, h Pep tolta a dumát a motivációról, h ezért hosszabbít évente, aztán elmegy Münchenbe és aláír egy 3 éves szerződést. Nem mondom, h ide kellett volna láncolni, de úgy táncolt a klub, ahogy ő fütyült.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.12. 11:03:07

recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.

A másik, hova menne? Van nagyjából 6-7 csapat, aki presztízsben, de főleg pénzben honorálni tudná, azok meg vagy idén vagy tavaly váltottak edzőt.
Ami anno Guardiolánál is volt, és amit a cikkben leírtak a főoldalon. Stresszes meló ám az övé, az ilyen Barca, Real szintű csapatok fölzabálják az edzőket.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.12. 10:14:32

Hogy hova menne?! Leginkább szerintem pihenni.
Különleges kerettel, különleges klubot vezethet, ahol már erősen bizonyított is, ha elmegy, akkor azt azért fogja tenni mert idegileg nagyon fel tudja őrölni az embert, hatalmas nyomás van az emberen, meg gyanítom számára sem "csak egy meló", hanem együtt él a csapattal(ahogy láthattuk néhány meccsen :mrgreen: ), el is tudom képzelni hogy egy fontosabb meccs elvesztése után nem tudott aludni sem éjjel.

Kirúgni nem fogják, akkor sem ha nem nyerünk semmit, (persze kivéve ha nem azért leszünk sikertelenek mert a legfontosabb meccsekre 11 Matyival áll ki), szóval az ő kezében van a döntés, én remélem bírja még és marad, rengeteget adott nekünk.
Emlékszem mennyire lesajnáltak voltunk minden menetben, a " kiégett Barca, akik már rég nem találják önmagukat, és nehéz visszajutni a fő elitbe", aztán jött Lucho a bandájával, és úgy helyre rázta a csapatot, hogy Tripláztunk, amiről nyáron-szezon elején/felénél álmodni sem mertünk volna, pláne nem az első évében.

Mellesleg az MSN is Luchoék érdeme, a legtöbb edző Messit vagy Neymart eladta volna, erre Luchoék azzal kezdik hogy hoznak egy harmadik nagyágyút, és megtalálta a helyüket, ezt sokan nem merték volna meglépni.
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.12. 09:58:36

Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.

Subinho
Director del Fútbol

2016.11.12. 09:30:25

Eléggé elmentünk ettől a LE hosszabbítás témától...
Remélem addig kihúzta itt a mester, amíg Xavi nem jöhet. Ha egyáltalán akar edzősködni. Azonban az az érzésem, hogy előtte lesz még egy Tata Martino szerű egy évünk...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.11. 19:36:15

visca el barca írta:
LG írta:játékban sem nyújtott maradandót
soha nem is fog, múltkor vmelyik meccsen farkas norbi mondta, hogy a góljai 90%-át egyérintésből szerzi. ő arra jó, hogy a kapu előtt sumákol, aztán minden kipattanót lecsorgót bever. kb mint anno inzaghi
Ez nem is akkora baj, hisz évek óta mondogattuk, hogy megnéznénk egy ilyen csatárt a csapatban, csak akkor lője be azokat a helyzeteket. Szerintem ha bever néhány gólt, akkor majd Enrique bátrabban nyúl hozzá komolyabb meccseken is, Suarez talán nem is olyan hisztis csere szempontjából, mint az MSN másik két tagja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.11. 18:29:58

LG írta:
Bob_Marley írta:Aki ilyen sikeres edző, elküldeni vétek. Vannak nehezebb időszakok, de elmenni csak akkor fog ha ő akar.

Viszont hozzáteszem hogy most úgy érzem a "bőséggel" nehezen birkózik meg. Bele kell ebbe is szokni és forgatni a csapatot. Nem szeretek RM-dal példálózni, de most kénytelen vagyok megtenni. Moratat nagyon jól használják és borzasztó fontos gólokat ver, a mi Moratánk Paco személyében viszont elég keveset játszik. Na mindegy, kialakul ez is.
Morata magasabban jegyzett játékos, mint Paco, hisz már az EB-n meg a BL-ben is fontos gólokat szerzett. Pacoval az a baj, hogy mikor lehetőséget kapott, nem verte be a helyzeteket, + a játékban sem nyújtott maradandót, igy most nincs meg felé a bizalom. De még lesz lehetősége ezen változtatni.
Igazad van, Morata azért nem egyszer nem kétszer már bizonyított, de azért Paco is csak eljutott a válogatottig és csak tolta a Valenciában is a gólokat. Kicsit mellőzöttnek érzem, de nagyon nehéz pszichológiailag is kezelni hogy elől a három muskétás makacs mint az öszvér. :D De majd tavasszal kellenek a Paco gólok, egy érintőből vagy kettőből totál mindegy. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.11. 16:23:08

LG írta:játékban sem nyújtott maradandót
soha nem is fog, múltkor vmelyik meccsen farkas norbi mondta, hogy a góljai 90%-át egyérintésből szerzi. ő arra jó, hogy a kapu előtt sumákol, aztán minden kipattanót lecsorgót bever. kb mint anno inzaghi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.11. 15:44:36

És ez miért baj?
Te állat :lol: :mrgreen:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.11. 15:02:52

Bob_Marley írta:Aki ilyen sikeres edző, elküldeni vétek. Vannak nehezebb időszakok, de elmenni csak akkor fog ha ő akar.

Viszont hozzáteszem hogy most úgy érzem a "bőséggel" nehezen birkózik meg. Bele kell ebbe is szokni és forgatni a csapatot. Nem szeretek RM-dal példálózni, de most kénytelen vagyok megtenni. Moratat nagyon jól használják és borzasztó fontos gólokat ver, a mi Moratánk Paco személyében viszont elég keveset játszik. Na mindegy, kialakul ez is.
Morata magasabban jegyzett játékos, mint Paco, hisz már az EB-n meg a BL-ben is fontos gólokat szerzett. Pacoval az a baj, hogy mikor lehetőséget kapott, nem verte be a helyzeteket, + a játékban sem nyújtott maradandót, igy most nincs meg felé a bizalom. De még lesz lehetősége ezen változtatni.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.11. 14:52:50

Arra tippeltem, hogy jövőre, de sajnos az az érzésem, hogy szezon végén feláll.
És ez miért baj? :mrgreen:
Lezárt