Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindenféleképpen. Ha van egy kis esze a vezetőségnek, már most előszerződést köt Kondással. Feltéve ha van kedve egy középcsapatot iranyitani.Samper írta:A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
Adom. Ez a meccs nagyon nem rajta múlott. Minden szezonban van 1-2 ilyen, amikor semmi nem megy be. A játékkal szerintem gond nem volt, a két gólvágónk hiányzott.randomguy írta:30 kapuralövésből képtelenek 1et belőni arról nem ő tehet.Samper írta:A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
Illene belőni azokat a helyzeteket és akkor nincs baj.
Most még a rotálást se lehet felhozni ellene, egyszerűen mindenki kiesett, max Rakitic de ő sincs olyan formába hogy kihagyhatatlan lenne...
Az meg hogy Alenat nem cserélte be... Kényszerből ült le mit vártál?
én azért előtte még megpróbálnám beszámoltatni. természetesen szóban és írásban isSamper írta:A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
30 kapuralövésből képtelenek 1et belőni arról nem ő tehet.Samper írta:A mai meccs után az a véleményem, hogy váltani kell a kispadon.
Amit LE-ről írsz, azzal tökéletesen egyet értek, már játékos múltja miatt is Barca legenda. Rossz időben játszott sajnos, de legalább utolsó szezonjában 2004 tavaszán érezhette a változás szelét.Subinho írta:Koeman??? Ugye ez csak egy vicc!!!Samper írta:Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.Az a Koeman aki gyakorlatilag "szétverte" a Valenciát, ami akkor még nem egy közép csapat volt! Aki most ilyen Southampton, meg Everton csapatokat edz... Aláírom, hogy nagy játékos volt, de edzőnek... Hááát... aki idehozná annak "gratulálok!!!
"
Luis Enrique meg igenis legenda, Barca legenda!!! Ha nem is akkora, mint Pep volt, de igenis, ő egy Barca legenda!!! Ez olyan, mintha 10 év múlva azt mondanánk, hogy Xavi, Puyol legendák voltak, de Iniesta nem...
A 90-es évek közepén-végén szerettem meg a Bárcát és azokban az években 3 hatalmas kedvenc játékosom volt, igazi legendák: Pep, Lucho és Rivaldo!
Pep iszonyatos mennyiségű labdaérintéssel játszott, minden rajta ment keresztül, Rivaldo gyakorlatilag mindenhonnan tudott gólt lőni, Lucho meg bárhol játszott, jó volt. Játszott támadó középpályást, szélső támadót, de volt ő még igazi 9-es is egy időben! Mindenhol remekül játszott, még a visszavonulása előtti utolsó évében is!!!
Koeman??? Ugye ez csak egy vicc!!!Samper írta:Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.
Ha ő nem legenda, akkor ki? (Feltételezve, hogy a szót nem az eredeti jelentésében használtad, azaz nem vallási tárgyú kisepikai műfajkéntSamper írta:Vitathatatlanul sikeres Barca edző, de nem legenda. Ezért neki is nagyon meg kell gondolnia a hosszabbítást. És az sem igaz, hogy ha az év végén akar hosszabbítani, akkor nem mondják neki, hogy kösz, ennyi. Nem lehet, hogy addig ne keressenek alternatívát és ha pl. egy Koeman igent mond, ne látnák a frissítés potenciális előnyeit is.
En ugy olvastam, hogy ha marad is, akkor is csak 1 evre ir ala, de meg koran sem biztos, hogy maradni akar. Szezon vegen ertekel majd, aztan dont, hogy mi legyen.Nero. írta:On: Elvileg benne van a hosszabításban de megint csak egy evet akar.
Ezt adom. Tény hogy nagy edző volt az öreg de voltak ott olyan blamák amik után egy Barca vagy egy Real kispadról azonnal repült volna plusz 26 év alatt elért 2 BL címtől nem vágom hanyatt magam főleg hogy mindkettő elég mákos volt.LG írta:A SAF-os hasonlattal nem értek egyet. Neki belefért az is, hogy évekig csak 3-4. helyen legyenek a bajnokságban, vagy hogy kiessenek utolsó helyen a BL csoportkörbe, nálunk meg egy x után áll a bál. A játékosokkal is egyszerűbb dolga volt, a MU húzóemberei általában az ő keze alatt lettek sztárok, emiatt egyértelmű volt, hogy ki a főnök, és egy esetleges viszályból ki jön ki vesztesen. LE-nek meg olyan sztárokan kell kezelnie, akik már nagyon a klub fejére nőttek, majdnem belebukott a balhéjába Messivel, ha Xaviék nem simítják el a dolgot, ki tudja mi lett volna...
De mitől lenne kevésbé stresszesebb a 3-4. helyért küzdeni, mint az elsőért, az a szezon mitől lenne egyszerűbb munka szempontjából, abban a szezonban is az első hely volt az elvárás, csak ezt nem értem. Vagy a kieső helyen, sztem ott még rosszabb, mi a különbség? Ha idén csak bronzérmesek lennénk, bárki is leszedni LE fejét?LG írta:A SAF-os hasonlattal nem értek egyet. Neki belefért az is, hogy évekig csak 3-4. helyen legyenek a bajnokságban, vagy hogy kiessenek utolsó helyen a BL csoportkörbe, nálunk meg egy x után áll a bál. A játékosokkal is egyszerűbb dolga volt, a MU húzóemberei általában az ő keze alatt lettek sztárok, emiatt egyértelmű volt, hogy ki a főnök, és egy esetleges viszályból ki jön ki vesztesen. LE-nek meg olyan sztárokan kell kezelnie, akik már nagyon a klub fejére nőttek, majdnem belebukott a balhéjába Messivel, ha Xaviék nem simítják el a dolgot, ki tudja mi lett volna...
Más élcsapatnál is az, sőt, kiesőjelölt csapatnál szintén, ezzel jár. Nálunk az a veszély meg nem fenyegeti, h ma-holnap elküldik és kereshet munkát. SAF-nál sztem embernek nem volt stresszesebb munkája, mégis 30 évig tolta, nyilván nem mindenki egyforma. Én egy meccsig nem tudnék edző lenni, mert a maradék barna hajam is beőszülne, illetve lebontanám a kispadot 90 perc alatt. Nem kételkedem a főoldali cikkben, de kíváncsi lennék ennek a forrására. Bár, nyilván megvan az oka, h áprilisig dönthet, de nekem gyanús, h ezt inkább az eredményektől teszi függővé, mint a fáradtságától.LG írta:Ami anno Guardiolánál is volt, és amit a cikkben leírtak a főoldalon. Stresszes meló ám az övé, az ilyen Barca, Real szintű csapatok fölzabálják az edzőket.recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.
A másik, hova menne? Van nagyjából 6-7 csapat, aki presztízsben, de főleg pénzben honorálni tudná, azok meg vagy idén vagy tavaly váltottak edzőt.
Ami anno Guardiolánál is volt, és amit a cikkben leírtak a főoldalon. Stresszes meló ám az övé, az ilyen Barca, Real szintű csapatok fölzabálják az edzőket.recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.
A másik, hova menne? Van nagyjából 6-7 csapat, aki presztízsben, de főleg pénzben honorálni tudná, azok meg vagy idén vagy tavaly váltottak edzőt.
recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.
Ez nem is akkora baj, hisz évek óta mondogattuk, hogy megnéznénk egy ilyen csatárt a csapatban, csak akkor lője be azokat a helyzeteket. Szerintem ha bever néhány gólt, akkor majd Enrique bátrabban nyúl hozzá komolyabb meccseken is, Suarez talán nem is olyan hisztis csere szempontjából, mint az MSN másik két tagja.visca el barca írta:soha nem is fog, múltkor vmelyik meccsen farkas norbi mondta, hogy a góljai 90%-át egyérintésből szerzi. ő arra jó, hogy a kapu előtt sumákol, aztán minden kipattanót lecsorgót bever. kb mint anno inzaghiLG írta:játékban sem nyújtott maradandót
Igazad van, Morata azért nem egyszer nem kétszer már bizonyított, de azért Paco is csak eljutott a válogatottig és csak tolta a Valenciában is a gólokat. Kicsit mellőzöttnek érzem, de nagyon nehéz pszichológiailag is kezelni hogy elől a három muskétás makacs mint az öszvér.LG írta:Morata magasabban jegyzett játékos, mint Paco, hisz már az EB-n meg a BL-ben is fontos gólokat szerzett. Pacoval az a baj, hogy mikor lehetőséget kapott, nem verte be a helyzeteket, + a játékban sem nyújtott maradandót, igy most nincs meg felé a bizalom. De még lesz lehetősége ezen változtatni.Bob_Marley írta:Aki ilyen sikeres edző, elküldeni vétek. Vannak nehezebb időszakok, de elmenni csak akkor fog ha ő akar.
Viszont hozzáteszem hogy most úgy érzem a "bőséggel" nehezen birkózik meg. Bele kell ebbe is szokni és forgatni a csapatot. Nem szeretek RM-dal példálózni, de most kénytelen vagyok megtenni. Moratat nagyon jól használják és borzasztó fontos gólokat ver, a mi Moratánk Paco személyében viszont elég keveset játszik. Na mindegy, kialakul ez is.
soha nem is fog, múltkor vmelyik meccsen farkas norbi mondta, hogy a góljai 90%-át egyérintésből szerzi. ő arra jó, hogy a kapu előtt sumákol, aztán minden kipattanót lecsorgót bever. kb mint anno inzaghiLG írta:játékban sem nyújtott maradandót
Morata magasabban jegyzett játékos, mint Paco, hisz már az EB-n meg a BL-ben is fontos gólokat szerzett. Pacoval az a baj, hogy mikor lehetőséget kapott, nem verte be a helyzeteket, + a játékban sem nyújtott maradandót, igy most nincs meg felé a bizalom. De még lesz lehetősége ezen változtatni.Bob_Marley írta:Aki ilyen sikeres edző, elküldeni vétek. Vannak nehezebb időszakok, de elmenni csak akkor fog ha ő akar.
Viszont hozzáteszem hogy most úgy érzem a "bőséggel" nehezen birkózik meg. Bele kell ebbe is szokni és forgatni a csapatot. Nem szeretek RM-dal példálózni, de most kénytelen vagyok megtenni. Moratat nagyon jól használják és borzasztó fontos gólokat ver, a mi Moratánk Paco személyében viszont elég keveset játszik. Na mindegy, kialakul ez is.