recrea írta:Nem igazán értem, h mi az érv meg a logika amellett, h LE feláll vagy nem hosszabbít? A menesztése meg kb áprilisi tréfa, bár ezt konkrétan talán senki nem írta. Mi nem az a csapat vagyunk, amelyik BL győzelem vagy gyengébb időszak után elzavarja az edzőjét.
A másik, hova menne? Van nagyjából 6-7 csapat, aki presztízsben, de főleg pénzben honorálni tudná, azok meg vagy idén vagy tavaly váltottak edzőt.
Hogy hova menne?! Leginkább szerintem pihenni.
Különleges kerettel, különleges klubot vezethet, ahol már erősen bizonyított is, ha elmegy, akkor azt azért fogja tenni mert idegileg nagyon fel tudja őrölni az embert, hatalmas nyomás van az emberen, meg gyanítom számára sem "csak egy meló", hanem együtt él a csapattal(ahogy láthattuk néhány meccsen

), el is tudom képzelni hogy egy fontosabb meccs elvesztése után nem tudott aludni sem éjjel.
Kirúgni nem fogják, akkor sem ha nem nyerünk semmit, (persze kivéve ha nem azért leszünk sikertelenek mert a legfontosabb meccsekre 11 Matyival áll ki), szóval az ő kezében van a döntés, én remélem bírja még és marad, rengeteget adott nekünk.
Emlékszem mennyire lesajnáltak voltunk minden menetben, a " kiégett Barca, akik már rég nem találják önmagukat, és nehéz visszajutni a fő elitbe", aztán jött Lucho a bandájával, és úgy helyre rázta a csapatot, hogy Tripláztunk, amiről nyáron-szezon elején/felénél álmodni sem mertünk volna, pláne nem az első évében.
Mellesleg az MSN is Luchoék érdeme, a legtöbb edző Messit vagy Neymart eladta volna, erre Luchoék azzal kezdik hogy hoznak egy harmadik nagyágyút, és megtalálta a helyüket, ezt sokan nem merték volna meglépni.