Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.14. 15:40:01

daffy írta:ez a khedira ügy kezd komoly lenni :?
én nem látok olyan sokat a srácban,hogy egy jó vb után már le kelljen igazolni. sokszor bukott már bele csapat a hasonló igazolásokba,de ha már jön legalább nem drága(10-15 között)
egy kis érdekesség:
perez nyilatkozta,hogy di maria kifejezetten mourinho kérésére jött,pedig ő(perez) nem támogatta a transzfert
Mourinho nagyon nagy edző, de azért ő is képes mellényúlni az igazolásokkal, pl. ott van Quaresma esete. Meg ezeknél a Déll-Amerikai gyerekeknél mindig ott a kérdés, h be vállnak-e, ill. ha be is vállnak hány évig hajlandóak odatenni magukat.
Khedira pedig tehetséges, de sztem egyenlőre még nem kéne egyből egy sztárcsapatba mennie. Egy európai szinten erős középcsapat lenne neki a megfelelő. Amúgy is mostanában nem a Real az a hely, ahol a fiatal játékosok álma teljesül...
zsuni
Capitá del Barça

2010.07.14. 14:36:54

ha a játékosok ilyen tökéletesen együtt tudnak müködni, a szurkoloknak miért kell egymásnak esni állandoan? nagyszerüen teljesitett mind2 csapat különitménye, tökéletes volt az összehang. szeptembertöl ismét lehet köpködni egymást, még 2 évig :)
puyol meg ha visszavonul a válogatottságtol sajnálni fogom, de szerencsére van megfelelő helyettesités
daffy
Madridista

2010.07.14. 14:11:46

ez a khedira ügy kezd komoly lenni :?
én nem látok olyan sokat a srácban,hogy egy jó vb után már le kelljen igazolni. sokszor bukott már bele csapat a hasonló igazolásokba,de ha már jön legalább nem drága(10-15 között)
egy kis érdekesség:
perez nyilatkozta,hogy di maria kifejezetten mourinho kérésére jött,pedig ő(perez) nem támogatta a transzfert
d
Entrenador del Barça

2010.07.13. 20:31:00

Hmm, megmondom őszintén eszembe sem jutna megköszönni külön a Madrid játékosainak a szereplésüket, annyira természetes, szerves részei számomra a spanyol válogatottnak. A Madridban amúgy is ritkán voltak gondjaim a spanyol játékosokkal, sok szerethető, tisztelhető játékosuk volt, most így kapásból Ivan Campo jut eszembe, akitől kinyílt a zsebemben a bicska mindig. Most is igen jól teljesített a madridi különítmény, Casillasnak döntő érdemei elvitathatatlanok, és még ha azt is vesszük, hogy esetleg Reina vagy Valdes is képes lehetett volna a kellő bravúrokra csapatkapitányként és egyben vezéregyéniségként mindenképp elsőbbsége van a kapusposzton - kár, hogy Svájc miatt egy harmadik csoportmeccset nem lehetett adni valamelyik tartaléknak, na de sebaj. Vicces belegondolni, hogy kapusposzton milyen durván erős a spanyol mezőny, elég csak Angliára gondolni példaképp.
Ramos nagyon jó volt, igaz néha kicsit elhamarkodott és gyengécske megoldásokat mutatott be beadásoknál, kapura töréseknél, de ez bőven belefért egy klasszis teljesítménybe is.
Alonsot nem éreztem kiemelkedően jónak, de hozott egy teljesen korrekt, hasznos, jó játékot, mi kell több?
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.13. 20:07:33

Csatlakozom.Casillas szenzációs kapus,nélküle nem lett volna meg a VB-cím,de jól játszott Ramos,és véleményem szerint Alonso is.Nagyon remélem,hogy 2 év múlva az EB-n is megvédik a címet! :D :D
Messithebest
Director del Fútbol

2010.07.13. 20:02:59

Szeretném köszönetemet nyilvánítani a realos válogatott-tagoknak,nélkülük azt hiszem aligha nyertük volna a meg a vb-t. Casillas hatalmasat mentett 2x is ha az nincs akkor valószínűleg elbukjuk a vb-t.Ramosnak is hihetetlen megmozdulásai voltak,ő is nagyon kellett ide. RESPECT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.13. 19:54:17

Nagyon jó volt Casillas a vb-n, minden tisztelet az övé, talán most már látni, hogy miért olyan nehéz bekerülnie Valdésnek a kezdőcsapatba. Hiába Valdés a Zamora díjas, a válogatottban Casillas a No.1.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2010.07.13. 18:03:57

ha már őszinteség perceit játszunk akkor el kell hogy mondjam: én kifejezetten kedvelem init és őszintén tisztelem xavit.
villát is szeretTEM! :)
a másik két titkom:
1. mindig megveszem xavit vagy init,ha fifázom :D
2.sosem utáltam a barcát,csak az álszent embereket(amikor van).annyi az egész,h a realnak szurkolok és őket szeretem mindenek felett,de tetszik a barca játéka. ennek ellenére sosem fogok szurkolni a barcának és ha fogadok rájuk,akkor sem tudok őszintén drukkolni :)
am nálam az aranylabda xavié. ha nem kapná meg az már olyan raúlos lenne.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.12. 00:12:57

én is gratulálok CASILLASnak, aki ismét bizonyította, h a világ egyik legjobb, ha nem simán a legjobb kapusa. neki legalább akkora része volt a sikerben, mint a gólszerző INIESTÁnak.
a vb-topikban már írtam, h Ramos is nagyon ott volt, az eddig is látszott rajta, h nem zavarja a labda, de most még fel is nőtt a feladathoz és nem hagyta, h elguruljon a gyógyszere, ami ezekkel a hollandokkal szemben nem volt egy egyszerű feladat. gratulálok Csabi Alonsonak is, remélem, az összes bordája egyben maradt, amikor az az állat mellbe rúgta...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2010.07.12. 00:06:40

Szeretnék gratulálni a madridistáknak az Iker Casillas és Sergio Ramos miatt. Főleg Casillas... Gyakorlatilag neki köszönhetjük, hogy megnyertünk a VB -t, mert ugyanis nem egy-kettő veszélyes helyzetet mentett meg... lásd pl. Robben 2x...
KépKép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.11. 23:56:15

Realban rühellem válogatottban pedig istenítem. Ő védőközéppályáscsatár és a spanyolok egyik legjobbja volt ha nem a legjobb.
levproff
Director del Fútbol

2010.07.11. 23:52:00

Nekem Ramossal alapból sem volt bajom, viszont nekem is nőtt a szemembe, mostmár Őt is bírom, de lehet ez csak átmeneti. :D Ikert meg már alapból csíptem. :) :D
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2010.07.11. 23:47:42

Nálam eddig a Realból Casillas és Raúl volt az aki az én szememben is nagyok voltak, de a VB után most Ramos is megfogott.(Bár szerintem a klub szinten ez vissza fog esni).
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.11. 23:44:41

Sergio Ramos ezalatt az 1 hónap alatt hatalmasat nőtt a szememben!
Kicsit sajnálom,hogy gólt nem lőtt,mert a csapat egyik legjobbja volt az egész torna alatt.
Komolyan kalapomat emelem számára !

Nálam pedig Iker Casillas a meccs embere.
daffy
Madridista

2010.07.10. 08:32:05

sjd írta:
Lassnak ha jól tudom van ez a sarlósejtes problémája, még az sem biztos, h folytatja, Gutin csodálkozom h még nem kötött ki a Fenerbahcénél (de ha jól tudom mindenképp elmegy), és a saját elmondásotok szerint Gago és Mahmadou is indulófélben van (utóbbiban konkrétan sztem semmi perspektíva nincs)

így nálam marad Kaká, Xabi, Canales és Vdv aki nem szélső (bár ugye Vdv is csak azért maradt mert nem kellett senkinek)
Ha meg Mourinho az Internél bevált 4-3-3at (vagy inkább 4-2-3-1et) erőlteti, akkor ez nem is olyan sok
Mondjuk én Khedirában olyan sokat nem látok, de majd kiderül
gago marad,maha az előszezon függvényében marad/távozik.granerot nem tartom szélsőnek,sztem csak pelle játszatta ott.
d
Entrenador del Barça

2010.07.10. 01:26:41

ALEXDP írta:Ha szabad,annyiban csatlakoznék,hogy szerintem is elismerésre méltó mind a teljesítménye,mind a hozzáállása a múlt idény alapján.
Nekem is javult a képem róla valamelyest a Madridban töltött éve alatt, de a VB-n sikerült ezt lerombolnia. Ha nem megy a szekér, rossz formában van, nem azt csinálhatja a pályán amit szeretne, egyszóval ha nem klappol minden, akkor még hajlamos előtörni belőle a reklamálós, színészkedős, hisztizős primadonna énje. Úgyhogy egyelőre nem nőtte ki magát az én szememben, sőt, ezután még többet várok el tőle, mielőtt elfogadnám. Szubjektív dolog, nem kell vele egyet érteni, visszataszítónak találom.
De ne már a lába körme miatt...
Andrisveres
Jugador d'estrella

2010.07.10. 00:55:49

Cristiano csak metroszexuális :
http://forladiesbyladies.com/wp-content ... shorts.JPG

"A metroszexuális kifejezést egy évtizede írták le először, amikor az Amerikában és Nyugat-Európában megjelenő férfimagazinok ábrázolta férfitípussal kezdtek foglalkozni. Metroszexuálisnak akkor azokat a fiatal és heteroszexuális pasikat nevezték, akik nagyvárosban élnek, pénzük és szabadidejük egy részét megjelenésükre fordítják. Vagyis hajfestéket használ, szőrteleníti magát, szoláriumba jár, férfi- és női magazinokat olvas, divatos ruhákat visel, konditeremben edz, szakmájában sikeres"
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.07.10. 00:39:59

Ezt nem kommentálnám.

Kép

(Talán a Humor topikba jobban elfért volna...)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.09. 23:22:07

daffy írta: tudod mi a legfőbb baj? ez:
CANALES, Sergio Canales Madrazo
DI MARIA, Ángel Fabián di María
GAGO, Fernando Rubén Gago
DIARRA, Mahamadou Diarra
KAKÁ, Ricardo Izecson dos Santos Leite
LASS, Lassana Diarra
GUTI, Jose Maria Gutierrez Hernandez
XABI ALONSO, Xabier Alonso Olano
VAN DER VAART
GRANERO
Pedro León
cr(?)
a jelenlegi középpályás keret.a java nem is szélső. hova jönne még valaki? elég sok srácot le kellene pattintani,hogy elférjenek.középre sok az ember,a szélre és csatárnak kevés.
Lassnak ha jól tudom van ez a sarlósejtes problémája, még az sem biztos, h folytatja, Gutin csodálkozom h még nem kötött ki a Fenerbahcénél (de ha jól tudom mindenképp elmegy), és a saját elmondásotok szerint Gago és Mahmadou is indulófélben van (utóbbiban konkrétan sztem semmi perspektíva nincs)

így nálam marad Kaká, Xabi, Canales és Vdv aki nem szélső (bár ugye Vdv is csak azért maradt mert nem kellett senkinek)
Ha meg Mourinho az Internél bevált 4-3-3at (vagy inkább 4-2-3-1et) erőlteti, akkor ez nem is olyan sok
Mondjuk én Khedirában olyan sokat nem látok, de majd kiderül
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.07.09. 22:37:55

Srácok, ez csupán a poén kedvéért lett berakva, én mosolyogtam egy jót rajta, ennyi.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.09. 22:28:36

kész Laughing
ennél már nincs lejjebb Laughing
azért egy szint alá nem menjünk már...
gondolkozz már el egy kicsit mit írtál...
Na mit írtam?
Napi 6milláért baromira nem érdekelne,hány ember fotosoppol 1-2 képet rólam. :wink:
És ez a médiával jár igen...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.07.09. 22:24:14

ferninho írta: igen, mi budzizzuk ,mi népművészeti cserépedényezzük, mi veszünk róla minden kis hüye hírt komolyan, várjuk hogy végre belerúgjunk egyet... mi aztán felfújjuk...
ti meg mint a jó kisfiúk, tudomást se vesztek róla....

Mondjuk én személy szerint nem mondtam semmit a képről,láttam,megnéztem,láttam hogy fake.Ennyi.

ti kezdtetek el parádézni,hogy ezt most minek kellett...
Valóban semminek,de nem kell rajta fenn akadni,és akkor lesz van felejtve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.07.09. 22:02:05

Dave87 írta:Ez a kép Cristiano Ronaldoról fake-elt kép. Én sem értem, miért kell mindenért előszedni. Barcelona szurkoló vagyok, amióta csak működik az oldal, de akkor sem vágom, hogy lehet ennyire gyűlölni valakit. Akár Realos, akár más klubban játszik.
Persze, majd mindjárt kiderül, hogy CR ratyi, nem? Hagyjuk már. Komolyan nem tudok másra gondolni, minthogy az irigységből származó utálat beszél az emberekből.
Ronaldo világklasszis játékos, aki kinőtte a primadonna jelzőt, észre kéne venni. A játékában benne van, hogy faragják, és ezért esetenként hevesebben reklamál, mint mások. Ebben a szezonban IS bebizonyította, hogy vállán tudja vinni csapatát és óriási küzdő. Részemről ennyi.
Ha szabad,annyiban csatlakoznék,hogy szerintem is elismerésre méltó mind a teljesítménye,mind a hozzáállása a múlt idény alapján.

Valljuk be hogy nem ezt vártuk(reméltük),és ez rosszul esik mert kumma jók,és várhatóan még jobbak lesznek.!

Cr egyetlen baja hogy nem nálunk játszik....:-)
ferninho
Madridista

2010.07.09. 21:52:21

Napi 6 millió forintért engem bárki utálhat, nem fog érdekelni...
A média bizony ezzel jár. Az viszont érdekes más játékos képes úgy "elütni" az időt,hogy ne legyenek róla képek...Persze értem én,hogy CR fel van kapva,de ezek szerint megoldható lenne számára is.(nem mondom hogy eredeti..)
kész :lol:
ennél már nincs lejjebb :lol:
azért egy szint alá nem menjünk már...
gondolkozz már el egy kicsit mit írtál...
Ajj ne már...
megint Roncika...
PHotoshopoljatok Messiről vagy Xaviról ilyen képeket,mint amik Ronaldóról vannak,aztán beszélünk arról is.
Ti fújjátok fel az egészet.
igen, mi budzizzuk ,mi népművészeti cserépedényezzük, mi veszünk róla minden kis hüye hírt komolyan, várjuk hogy végre belerúgjunk egyet... mi aztán felfújjuk...
ti meg mint a jó kisfiúk, tudomást se vesztek róla....
madridista
Lezárt