Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mourinho nagyon nagy edző, de azért ő is képes mellényúlni az igazolásokkal, pl. ott van Quaresma esete. Meg ezeknél a Déll-Amerikai gyerekeknél mindig ott a kérdés, h be vállnak-e, ill. ha be is vállnak hány évig hajlandóak odatenni magukat.daffy írta:ez a khedira ügy kezd komoly lenni![]()
én nem látok olyan sokat a srácban,hogy egy jó vb után már le kelljen igazolni. sokszor bukott már bele csapat a hasonló igazolásokba,de ha már jön legalább nem drága(10-15 között)
egy kis érdekesség:
perez nyilatkozta,hogy di maria kifejezetten mourinho kérésére jött,pedig ő(perez) nem támogatta a transzfert
gago marad,maha az előszezon függvényében marad/távozik.granerot nem tartom szélsőnek,sztem csak pelle játszatta ott.sjd írta:
Lassnak ha jól tudom van ez a sarlósejtes problémája, még az sem biztos, h folytatja, Gutin csodálkozom h még nem kötött ki a Fenerbahcénél (de ha jól tudom mindenképp elmegy), és a saját elmondásotok szerint Gago és Mahmadou is indulófélben van (utóbbiban konkrétan sztem semmi perspektíva nincs)
így nálam marad Kaká, Xabi, Canales és Vdv aki nem szélső (bár ugye Vdv is csak azért maradt mert nem kellett senkinek)
Ha meg Mourinho az Internél bevált 4-3-3at (vagy inkább 4-2-3-1et) erőlteti, akkor ez nem is olyan sok
Mondjuk én Khedirában olyan sokat nem látok, de majd kiderül
Nekem is javult a képem róla valamelyest a Madridban töltött éve alatt, de a VB-n sikerült ezt lerombolnia. Ha nem megy a szekér, rossz formában van, nem azt csinálhatja a pályán amit szeretne, egyszóval ha nem klappol minden, akkor még hajlamos előtörni belőle a reklamálós, színészkedős, hisztizős primadonna énje. Úgyhogy egyelőre nem nőtte ki magát az én szememben, sőt, ezután még többet várok el tőle, mielőtt elfogadnám. Szubjektív dolog, nem kell vele egyet érteni, visszataszítónak találom.ALEXDP írta:Ha szabad,annyiban csatlakoznék,hogy szerintem is elismerésre méltó mind a teljesítménye,mind a hozzáállása a múlt idény alapján.
Lassnak ha jól tudom van ez a sarlósejtes problémája, még az sem biztos, h folytatja, Gutin csodálkozom h még nem kötött ki a Fenerbahcénél (de ha jól tudom mindenképp elmegy), és a saját elmondásotok szerint Gago és Mahmadou is indulófélben van (utóbbiban konkrétan sztem semmi perspektíva nincs)daffy írta: tudod mi a legfőbb baj? ez:
CANALES, Sergio Canales Madrazo
DI MARIA, Ángel Fabián di María
GAGO, Fernando Rubén Gago
DIARRA, Mahamadou Diarra
KAKÁ, Ricardo Izecson dos Santos Leite
LASS, Lassana Diarra
GUTI, Jose Maria Gutierrez Hernandez
XABI ALONSO, Xabier Alonso Olano
VAN DER VAART
GRANERO
Pedro León
cr(?)
a jelenlegi középpályás keret.a java nem is szélső. hova jönne még valaki? elég sok srácot le kellene pattintani,hogy elférjenek.középre sok az ember,a szélre és csatárnak kevés.
Na mit írtam?kész Laughing
ennél már nincs lejjebb Laughing
azért egy szint alá nem menjünk már...
gondolkozz már el egy kicsit mit írtál...
ferninho írta: igen, mi budzizzuk ,mi népművészeti cserépedényezzük, mi veszünk róla minden kis hüye hírt komolyan, várjuk hogy végre belerúgjunk egyet... mi aztán felfújjuk...
ti meg mint a jó kisfiúk, tudomást se vesztek róla....
Ha szabad,annyiban csatlakoznék,hogy szerintem is elismerésre méltó mind a teljesítménye,mind a hozzáállása a múlt idény alapján.Dave87 írta:Ez a kép Cristiano Ronaldoról fake-elt kép. Én sem értem, miért kell mindenért előszedni. Barcelona szurkoló vagyok, amióta csak működik az oldal, de akkor sem vágom, hogy lehet ennyire gyűlölni valakit. Akár Realos, akár más klubban játszik.
Persze, majd mindjárt kiderül, hogy CR ratyi, nem? Hagyjuk már. Komolyan nem tudok másra gondolni, minthogy az irigységből származó utálat beszél az emberekből.
Ronaldo világklasszis játékos, aki kinőtte a primadonna jelzőt, észre kéne venni. A játékában benne van, hogy faragják, és ezért esetenként hevesebben reklamál, mint mások. Ebben a szezonban IS bebizonyította, hogy vállán tudja vinni csapatát és óriási küzdő. Részemről ennyi.
készNapi 6 millió forintért engem bárki utálhat, nem fog érdekelni...
A média bizony ezzel jár. Az viszont érdekes más játékos képes úgy "elütni" az időt,hogy ne legyenek róla képek...Persze értem én,hogy CR fel van kapva,de ezek szerint megoldható lenne számára is.(nem mondom hogy eredeti..)
igen, mi budzizzuk ,mi népművészeti cserépedényezzük, mi veszünk róla minden kis hüye hírt komolyan, várjuk hogy végre belerúgjunk egyet... mi aztán felfújjuk...Ajj ne már...
megint Roncika...
PHotoshopoljatok Messiről vagy Xaviról ilyen képeket,mint amik Ronaldóról vannak,aztán beszélünk arról is.
Ti fújjátok fel az egészet.