Lehet hülyeséget fogok írni, de azon gondolkodtam, h hogy nézhetne ki jövőre a csapatunk, hamár ebben az évben nem igazolunk.
Egy ilyen csapatot simán elnéznék jövőre:
VV, Mino, Alves, Adriano, Puyol, Piqué, Thiago Silva, Milito, Maxwell, Clichy, Sergi, Xavi, Ini, Cesc, JdS, Thiago, Messi, Pedro, Villa, Jeffren, Ibra, Bojan.
Ez lenne a szűk keretünk jövőre az én elképzeléseim szerint.
Érkezők: Thiago Silva(15-18 milláért), Clichy(20-25 milláért), Cesc(40 milláért)
Távozók: Pinto(1-2 millióért), Abidal(10 milláért), Keita(10 milláért)
Ez így körülbelül 55 millió mínusz összevetve.
Thiago Silvát ezért kell megvenni:
Puyol jövőre már nagyon öreg lesz, lassú és amúgy sem fog bírni 50-60 meccset ez szezon alatt. Thiago Silva tökéletes választás, mert: fiatal, de rutinos, jól tör előre, jól fejel. Így Milito Piqué, Thiago Silva meg Puyi cseréje lenne(itt sok rotálás lehetne)
Clichyt ezért kell megvenni:
Abidal már nem lesz fiatalabb, se gyorsabb. Láthattuk, h elment mellette Navas és már szerintem nem fog egy jól szerepelni a szezonban és úgy hiszem, h most kiszoríthatja a kezdőből Maxwell. Clichy BARCA drukker és már minden évben van szó arról(még ha pletykaként is), hogy szeretne a barcához jönni. Gyors játékos és még ehhez nem is öreg, ha jól tudom 25-6 körül van.
Cesc-t ezért kell megvenni:
Mostanában láthatjuk, hogy Pep minden évben elad egy "négert" és jövőre is lesz egy kiszemeltje mégpedig Keita!

Amúgy is jönnie kellett volna, de így még jobban kell nekünk Cesc és amit ebben az évben kötöttünk, h eljön Cesc jövőre 40 millióért szerződést be is igazolódik és leigazoljuk. Lehet rotálni vele majd a Kp-t.
Na ez voltam mára, remélem sokan reagálnak erre és várom a kritikákat is!
Bocs ha sok hülyeséget hoztam össze(még lehet a Humor topicba is mehetett volna) és a hosszú hsz-ért is bocs!
Remélem azért nem törlitek már ha az elképzeléseinket ide le lehet írni!