2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
barca99 írta:Mea Culpa, végülis igazad van.csababarca írta:Megint ez a flegma stílus.
Képzeld,az eurobarca is lehozta hírbe,én például innen tudom.![]()
Meg szerinted úgy áll a dolog,hogy kell Pepnek?Nem nagyon.De biztos mindenki hazudozik.Akkor azt mondanám, hogy hivatalosan senki nem nyilatkozott (Pep - igen, nekem nem kellett Özil; Rosell - igen, megegyeztünk a Werder-rel), tehát erősen tekinthető kétesnek az információ.
Hát akkor fogalmazzunk úgy, hogy inkább érzem ütőképesnek egy sérüléshullám esetére a Madrid keretét, mint a mienket (elég ha a kp-re tekintünk: Xabi, Lass, Maha, Khedira, Gago, Kaka, Granero, vdVaart, Canales, Pero Leon + még lehet Özil), még akkor is ha minden bizonnyal karcsúsodni fog. Márpedig a tendencia sajnos arrafelé mutat szerintem, hogy a tavalyi kétesélyes bajnokság után még hátrébb lesz az ATMA, Vale, Sevilla meg a többiek, így pedig egy-egy hiba végzetes is lehet. De a középső védőként bevethető S.Ramos, Pepe, Albiol, Garay, Carvalho ötöst is erősebbnek érzem mélységében a Puyí-Pique-Milito-Abidal négyesnél (de igazából az általad említett legtöbb csapatnál is így érzem).barca99 írta:
A 8 középpályást egyébként enyhe túlzásnak tartom, lévén Marquez Pep-nél sosem játszott ott, Hleb pedig csak azután, miután bajnokok lettünk. Pep 6 állandó középpályással dolgozott, ez most is megvan.
A MU-nál nincs helyettese Rooney-nak, a Chelsea-nél Lampard-nak, Essien-nek, a Madrid-nál Ronaldo-nak, Higuaín-nak...
Nem érzem, hogy (sokkal) nagyobb kockázattal vágnánk neki a szezonnak, mint más bajnok és BL-esélyes csapatok.
OFF: google a barátod...
Mea Culpa, végülis igazad van.csababarca írta:Megint ez a flegma stílus.
Képzeld,az eurobarca is lehozta hírbe,én például innen tudom.![]()
Meg szerinted úgy áll a dolog,hogy kell Pepnek?Nem nagyon.De biztos mindenki hazudozik.
Elfogadom az álláspontod, tulajdonképpen csak ismétleni tudom magam. A triplázáskor nem sérült meg komolyan senki, aminek sokat köszönhetünk. Ha nem sérül meg senki, idén is favoritok vagyunk.Balinho írta:...
nem szeretném szétoffolni a topicot,inkább a barca vs realba folytassuk,ha szeretnéd.Sanama írta:miért,realban ki ilyen?csababarca írta:daffy írta: amint látom ti meg a fiatalokkal rakjátok tele a padot.
Jah,próbálkozik vele Pep,és egész jó úton halad...![]()
Nem is lenne ezzel probléma,de ha versenyezni akarunk veletek hosszú távon,akkor nagyon kevesek leszünk. Hiába erősebb,összeszokottabb (szvsz) a mi kezdőcsapatunk,a padunk rémgyenge,legalábbis hozzátok képest. Nincs játékos,aki ha beáll lendületet tud adni a csapatnak. Max Pedro lesz az ilyen,vagy Bojan,ha jó napja van. Mindegy,most ez a koncepció,majd kiderül mit érünk vele.
daffy, akkor khedira?
daffy írta:nem is beszélve h így néz ki:![]()
Azért ez túlzás. A padon ilyenek lesznek, hogy: Pinto, Maxwell, Adriano, Milito, Keita, Pedro, Bojan, Jeffren. Ez 8 játékos 7 pados helyre. Utána jönnek a fiatalok.daffy írta:nem is beszélve h így néz ki:![]()
amint látom ti meg a fiatalokkal rakjátok tele a padot.
miért,realban ki ilyen?csababarca írta:daffy írta: amint látom ti meg a fiatalokkal rakjátok tele a padot.
Jah,próbálkozik vele Pep,és egész jó úton halad...![]()
Nem is lenne ezzel probléma,de ha versenyezni akarunk veletek hosszú távon,akkor nagyon kevesek leszünk. Hiába erősebb,összeszokottabb (szvsz) a mi kezdőcsapatunk,a padunk rémgyenge,legalábbis hozzátok képest. Nincs játékos,aki ha beáll lendületet tud adni a csapatnak. Max Pedro lesz az ilyen,vagy Bojan,ha jó napja van. Mindegy,most ez a koncepció,majd kiderül mit érünk vele.
Bearanyozta a napomat ez a hsz.én nem akarom h egy vb-n jól teljesítő játékost egyből megvegyünk,arról nem is beszélve h így néz ki: Shocked
daffy írta: amint látom ti meg a fiatalokkal rakjátok tele a padot.
régen én is így voltam vele, de a VB óta más szemmel nézek rájuk.h én mennyire utálom a németeket!
sőt,khedirának sincs az a tipikus árja neveAndris írta:Szerencséd van akkor, hogy Özil az útlevelét kivéve minden tekintetben török.
hát én nem akarok kötekedni,de özil 90%-os eséllyel madridban fog kikötnibali 15 írta:
Igen de ha minőségi játékost akarunk venni akkor már csak a jövő hét áll a rendelkezésünkre mert mind Özil és Mascherano pályára lépnek.
Özil a Sampdoria ellen BL selejtezőn Masch meg valami nevenincs csapat ellen az EL-ben.
Úgy látom, hogy 20-30 millióért megteremthetnénk a keret mélységét. Nem kell ecsetelni, hogy a kezdőnk a legjobb a világon, ugyanakkor kevesen vagyunk. Egy olyan játékosra gondoltam, aki csereként beszélvva is tud nagyt alkotni a középpályán, vagy tud valakit pótolni. Özil sztem jó játékos, de egyébként Touré is jó let volna támadó kp-ként, ez meggyőződésem. Sajnos lelépet + Pep sem számított rá azon a poszton. Ez van. Jó cserékre gondoltam, hanem jó cserékre.torrestoni írta:Nézd, arra akartam utalni, hogy a tökéletességre törekvér a keret esetében negatív hatásokhoz vezethet. Például csapaton belüli rossz egyensúly. Volt már nekünk világklasszis kispadosunk... Ha egy Touré végül elment, mert nem volt helye, akkor egy hasonló kaliberű játékos biztos, hogy csak úgy elüldögélne, s tényleg annyira hasznos lenne? És akkor azt sem kockáztatnánk, hogy esetleg dos Santosék mennek a süllyesztőbe?OvaMind írta:...
Illetve, 20 millióért aligha érhetjük el a tökéletességet, ez badarság.
Özil meg minden, csak nem a legesleginkább ideillő, eleddig még hiányzó láncszem...
Végül: tehát azt mondod, hogy verhetetlenek lehetünk. Legyünk azok! Visoznt felteszek egy kérdést: így az alapcsapatot tekintve, mégis mi a hortobágyi húsos palacsinták vagyunk?Tehát egy új igazolás a középpályára jobb lenne, mint a Sergi-Xavi-Iniesta trió? Szóval már nem is cserejátékos kell. Vagy te előre látod a sérüléseket? Vagy mégis hogyan lennénk verhetetlenek? A padról befújja a labdát egy Inter-féle csapatnak?
Szerintem jobban nézz körül az oldalon mielőtt leszólsz valakitGondolom valamelyik este meghívott vacsorázni, és elmondta, hogy nem kell neki Özil. Very Happy
Igen de ha minőségi játékost akarunk venni akkor már csak a jövő hét áll a rendelkezésünkre mert mind Özil és Mascherano pályára lépnek.
Özil a Sampdoria ellen BL selejtezőn Masch meg valami nevenincs csapat ellen az EL-ben.
barca99 írta:Gondolom valamelyik este meghívott vacsorázni, és elmondta, hogy nem kell neki Özil.csababarca írta:Özilt elfelejtheted,mondta Pep hogy nem kell neki.![]()
Egyfelől a fiataljaink iszonyat tehetségesek, efelől senkinek nincs szerintem kétsége, ugyanakkor az eredménytől függetlenül mondom én, hogy az, hogy Touré vagy (a feltételezett) Fabregas / (a hatkupás) Guddy+Hleb posztját egymagában végigtolja ,játékidejét egy az egyben betöltse ahhoz egyelőre kevés mind Dos mind Thiago.barca99 írta: Szerintem bőven nem olyan rossz a helyzet, mint ahogyan azt beállítjátok. Ha történetesen 0-1 marad a hétvégi meccs, mindenki éljenezné a fiatalokat.
17 embert számoltam össze, akik rendszeresen játszottak.
Cáceres 1529 percet játszott, Hleb 1702-et, Bojan 1793-at,