Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na látod ebben egyet értünk...Végre valami!lionelmessi19 írta:Tuti h nem megy el Rafa. Én birom nagyon, és nem is szeretném ha elmenne, de univerzális védő. kpn és középső védőnek is jó, sztem maradnia kell, annak ellenérre is h gyenge éve volt.
Így viszont jó kérdés h kik lesznek a vkp-k, mert Xavi és Inietsa is tudnak vkp-t játszani, de egyik sem az igazi. És még ha jön is Toure, akkor is csak egy igazi vkpnk lesz. Marquez is sztem elmegy ha jön Chivu, szóval már az se lepne meg, ha 2 vkp jönne.(Toure és AlbeldaAtesz írta:kovinho írta:Nem lehetne az hogy pl. Motta itt maradjon cserének?
Ezt én támogatnám, de ő is nagyon suta volt idén, gondolom ezért küldenék el...
Lehet, hogy akkor veszünk még 1 védekező kp-tG-Jay írta:Az ok nekem h Edmilka meg MOtta elmegy, de valaki mogyorózza már el, hogy akkor mégis ki lesz a vkp csere? Mert ha megvesszük Tourét, az még mindig kevés!
Ne felejtsd el, hogy az első meccsen, 1-0 után felbillent a pálya...volt egy nagyon erős 25-30 percünk. Csak keresték a labdát, azt se tudták, hol vannak. Csak hát ugye a befejezések...azok nem mentek. a szünetben nem véletlenül mondta Zombori, hogy a Barca játsza a futballt.Vito írta: a két klasszikusról:
az első meccsen (2-0) Robinho és Essien úgy hozta át a labdát a középpályán, mintha ott sem lett volna senki. innentől kezdve idő kérdése volt, hogy mikor tudják gólra váltani a középpályán szerzett fölényüket. ekkora közvetlen nyomást egy fullos védelem sem sokáig bírna.
a második meccset azt hiszem nem kell magyarázni. Oleguer két kapitális hibája eldöntötte a végeredményt.
Jól van aynas, nem kellett benned csalódnom... nyugodtan pécézz ki egy-egy szitut, és eröltesd az igazad.aynas írta:két klasszkisról
első meccsen thuram papát nem gyengén megelőzte raul fejjel. persze te itt dícséred, hogy milyen jól fejel![]()
a 2. meccsen az elsőgólnáll legurította a labdát lövőre a lófejünek.
2. gól olegueré. 3. nál meg puyol megelőztre sergio csaj ramos fejjel
ennyit a középső védőinkről
érdekes az éleslátásod.aynas írta:két klasszkisról
első meccsen thuram papát nem gyengén megelőzte raul fejjel. persze te itt dícséred, hogy milyen jól fejel![]()
Jólvan ne sírjál már mindenért vazzeaynas írta:két klasszkisról
a két klasszikusról:aynas írta:Vito
ha nem vetted volna észre, csak két olyan mecset soroltam fel, ami bizony döntött a végelszámolásnál.
persze az összes meccs döntő, de a reál elleni egymás ellenit had ne magyarázzam. és az espanol ellen a 89. percig kezünkben volt a bajnokság. persze mi inkább lesezünk puyol és thuram papa vezérletével. egy normális védelem pl. chelsea nem kap ilyen serdülős szintű gólokat.
SZÉGYEN
Ez a cikk már legalább kétszer volt a Rijkaard topikban.Nézz utánabence 8 írta:Pls Essien kb mennyibe kerül![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=331375
És ez mit jelent![]()
a lestaktikánk hiányosságát egy pillanatig sem firtatom, mert az egy darab sz.r volt idén. számtalan gólt kaptunk belőle Oleguer, Zombi etc.. közbenjárásával.aynas írta:Vito
ha nem vetted volna észre, csak két olyan mecset soroltam fel, ami bizony döntött a végelszámolásnál.
persze az összes meccs döntő, de a reál elleni egymás ellenit had ne magyarázzam. és az espanol ellen a 89. percig kezünkben volt a bajnokság. persze mi inkább lesezünk puyol és thuram papa vezérletével. egy normális védelem pl. chelsea nem kap ilyen serdülős szintű gólokat.
SZÉGYEN
Mivel Deco marad, gondolom majd Iniesta vagy Xavi lesz a vkp Toure mellett, főleg h lehet Marquez is elmegy.Slither írta:Gondolom Marquezt gondolják oda,mint potenciális cserét.![]()
Essien a legjob, de rá annyi esélyünk sincs mint Kakára.