Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.26. 12:06:03

mynameis-earl írta:Már nem azért, de Beckham és Ronaldo között nem kicsi különbség van. Utóbbi focizni is tud...
Bekem legalább tudott küzdeni és volt esze a focihoz... és 1000X szimpatikusabb. Ronaldónak csak adottságai vannak a focihoz de azok semmit se érnek mert nincs hozzá agya... Messinek nincsenek hozzá jó adottságai de fejben ő a legjobb... ezért ő a LEGJOBB.
Kép
Kép
Kép
mynameis-earl
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.26. 11:59:15

Már nem azért, de Beckham és Ronaldo között nem kicsi különbség van. Utóbbi focizni is tud...
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.25. 20:50:08

Capon írta:
fir3bird írta:ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
Idén szerintem nem fog menni. Majd talán jövőre. Ha szerencsétek van addig talán elküldik az elnököt a klubtól
hát remélem is hogy nemjön...de ha calderon így folytatja, rosszabb lesz mint perez - akkor tényleg elhúzhat! 2 bajnoki cím ide vagy oda, nem toolszimpi ez a hozzáállás, rendesen szappanopera ez az egész ronaldo ügy :?
vaLe5 írta:Te/ti nem érzitek úgy hogy ez is egy bekem féle igazolás? " Nyertünk 2 bajnokságot ezzel elkussotattuk a szurkolókat , most megint csinálunk pénzt , meg reklámot ronaldóval..." szerintem valami ilyen hüjeség jár a fejükben.
hát talán ennyire nemdurva a helyzet, de igen, ez megint ilyen bekem féle igazolás, és ha most ezt elkezdik, nos ismerjük a folytatást..
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.25. 20:39:16

fir3bird írta:ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
Te/ti nem érzitek úgy hogy ez is egy bekem féle igazolás? " Nyertünk 2 bajnokságot ezzel elkussotattuk a szurkolókat , most megint csinálunk pénzt , meg reklámot ronaldóval..." szerintem valami ilyen hüjeség jár a fejükben.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.06.25. 20:28:35

Idén szerintem nem fog menni. Majd talán jövőre. Ha szerencsétek van addig talán elküldik az elnököt a klubtól
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.25. 20:22:16

ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
Monti
Jugador d'estrella

2008.06.25. 20:17:15

Croni mennyen csak a realba.Oda való.
Kétszínű sunyi alak.
egyik héten "amíg Sir Alex az edző én maradok" másik héten "El akarok menni ,ez minden vágyam.Kérlek MUfejesek adjatok el"
Pfujj..hazatalálna :oops: :oops:
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Pedro
Jugador d'estrella

2008.06.25. 20:10:24

"A Manchester Unitednek bele kell törődnie, hogy Ronaldo idén távozik, ugyanis egy FIFA-szabály szerint "ha a játékos a tétmérkőzések 10 százalékán nem szerepel, akkor felbontható a szerződés". Így tehát hiába fenyegettek az angolok lelátóra ültetéssel, az nekik lenne igazi csapás. /Marca/

...ööö... csak én érzem itt a logikátlanságot, vagy a fordítás hagy maga után kívánnivalót? :wink: C.Ron max 1 év múlva mehet, már ha a MU bekeményít vele kapcsolatban (szó se róla, hülék lennének nem eladni 85 milláért) a cikk szerint. Sir Alex helyében a 60 tétmeccsből 6-on azért pályára küldeném, hadd legyen meg az a fránya 10%..

Valójában én csak azért szorítok, hogy a Real adja oda Ramost + dellát Hisztiboyért cserébe. Az lenne ám a "nagy vásár" :twisted:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
mynameis-earl
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.23. 11:59:36

Tény, hogy vannak elég érdekes hírek kint, de oda van írva, hogy Marca, AS, Sport, El Mundo, Goal.. stb. Ha teljeskörűen akar tájékoztatni az oldal ezt is le kell írni. Többség tudja, hogy mi igaz, mi nem. Mondjuk a Sun-os híreket nem értem miért kell kitenni, amikor kb. megfelel a hazai vasárnapi Blikknek..
noname
Llegenda del Barça

2008.06.23. 10:34:43

henry&eto írta:szerintetek david villa jönni fog?
Kizárt és nem a pénz miatt, hanem mert Pep egy erőcsatárt akar!

Most pedig a madridról, amit akartam írni: mindig jól szórakozok a madridista rövidhírein.Miért kell ekkora baromságokat leírni, amikor az értelmesebb madridisták is tudják jól h ez az egész Ronaldo ügy már milyen szánalmas?!MOst is már Ronaldo anyját hozzák fel érvként.Mi lesz még? :roll:
Ha télleg igaz h Ronaldo el akar menni, akkor Sira Alex helyében kérnék érte 100 milát oszt menjen!Továbbra is tartom magam ahhioz h egyáltalán nem lenne a madridnak erősítés, sőt!Ezt már egy másik topikban megindokoltam h miért.
A Fifa egy szégyen
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.18. 13:06:02

kleno04 írta:
CSAK EGY SZÓT MONDOK : IGEN :lol: 8)
Én csak két szót mondok: Igen remélem jön!!1.2... :roll:
Én nagyon örülnék Villanak!!!Számtalanszor bebizonyította hogy akármikor képes gólt lőni!!!Most is a Svédek ellen úgy halványan játszott..aztán kapott egy indítást a védőt elküldte boltba bemutatta a hosszút azt visszagurította a rövidre!!Fantasztikus gól volt!!!Ellenünk is a kupába!!!Labdába se ért az egész meccsen azt egyszer csak a semiből rúgott egy gól!!!Kell nekünk Villa!!!természetesen csak akkor ha Eto'o megy!!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.18. 13:02:10

CSAK EGY SZÓT MONDOK : IGEN :lol: 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.18. 11:08:31

szerintetek david villa jönni fog?
---Forza Barca---
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.18. 11:00:52

Nem hiszem, hogy csak Pepe-vel lennének gondok abban a védelemben. Most azért muzsikált elnézhetően, mert nem igazán volt vetélytársa a Madridnak a Villareal szorongatásán kívül a végén. Az egész bajnokságban gyenge volt a védekezés...sok gól esett. Jövőre lesz érdekes. Egyébként a real védelmében talán az eddigi igazoláspolitika okozta a legnagyobb kárt...(mondjuk a mostanit kivéve)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Poreko
Jugador del Barça

2008.06.18. 10:54:49

vaLe5 írta:
Benga írta:Azér elég tréfás ami itt megy.
Pepe minden 2. meccs piros?
Így hirtelen a Roma elleni jut eszembe. Attól, hogy a Barcának drukkolunk még nem kell lehúzni mindenkit a portugá válogatott és a madrid kezdőtagságát pedig nem osztogatják tehát...
Nem lehuzom a Realt de Pepe kb ugy játszott mintha a 2. osztályból jött volna , persze túloztam ez nem igy van , csak a Pepe klasszis telljesítménye kiverte a biztosítékot nálam , mert nehéz lenne gy játékost is taláni a Spanyol bajnokságban aki ijet nyújtott , akkor nehogy már pepe. Túl könnyen osztogatjátok a klasszis jelzőt , ez nem jár ám mindenkinek!! :roll:
Szerintem Pepe a tavalyi év leghasznosabb igazolása a Realnál, de ennek ellenére Pepén nagyon sokminden csúszott el.

Kezdjük a szuperkupával, amit nem varrnék a nyakába teljesen, de a csapat leggyengébbjei között volt.
Folytassuk a Roma elleni meccsel: nem mondom, hogy ha nem állítják ki, akkor a Real behúzza a meccset, sőt, én a Roma taktikáját kivédhetetlennek találtam a Realéval szemben aznap, de az esélyét is elvette a kiállításával a továbbjutásnak.
Ott van a Depor elleni meccs, ebben a fordulóban azt hiszem a Barca 3 vagy 2 pontra jött fel a Realra, mert Pepe lőtt egy öngólt.

...

Azonban mindent egybevéve, hogy mennyivel stabilabb a védelem, hogy milyen felfutásai voltak (nem egyszer cselezte fel magát az ellenfél kapujáig), és amit nyújtott a Barca ellen, a leghasznosabb igazolása volt a Realnak, és egész msáhogy festett a védelem vele a meccsek túlnyomó többségében.
Viszont ha jövőre ilyen kulcsmomentumokban ügyetlenkedik, akkor nehéz lesz megindikolnia. Szerintem jövőre nem lesznek ilyenek nála, mert úgy érzem, hogy sikerült beilleszkednie a ligába és a csapatba egyaránt.

(U.I.: Cristiano Ronaldo nem fog a Realba jönni. Mért? Mert én azt mondom, azért!)
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.11. 15:55:38

Jövőre bármi megtörténhet.De azért jólenne egy BL-t bezsebelni :roll: Amúgy én személyszerint örülnék hogyha Villa a Realba igazolna, tegnap kiváló teljesítményt nyújtott, csak felfog menni az ára.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.10. 18:00:46

Real Madrid 5 írta:
khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184201

2010-ben madridban van a BL döntő. De szép lenne ha Raul-Benzema páros emelhetné magasba a serleget. De maradjunk a realitásoknál. Jövőre is mi nyerjük a bajnokságot, a BL-ből meg kiesünk.
Dejó, ezt hol hallottad?
Hogy lehet egy szezon előtt így kijelenteni ilyet?
Fogalmazz inkább úgy hogy szeretnéd hogy megnyerjük a bajnokságot, az meg hogy kiesünk a BL-ből, hát ez igen, ezt is már innen látni.
Egy csepp irónia, egy két éves hagyomány, egy félmosoly miközben írtam.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2008.06.10. 17:49:04

khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184201

2010-ben madridban van a BL döntő. De szép lenne ha Raul-Benzema páros emelhetné magasba a serleget. De maradjunk a realitásoknál. Jövőre is mi nyerjük a bajnokságot, a BL-ből meg kiesünk.
Dejó, ezt hol hallottad?
Hogy lehet egy szezon előtt így kijelenteni ilyet?
Fogalmazz inkább úgy hogy szeretnéd hogy megnyerjük a bajnokságot, az meg hogy kiesünk a BL-ből, hát ez igen, ezt is már innen látni.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.10. 17:08:02

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184201

"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.06.08. 17:49:04

barca99 írta:Ennek ellenére mindig irányítót keresnek Madridban. Hol Kakáért sírnak, hol Fabregasért, az utóbbi időben még Diego is szóba került. Nem beszélve Sneijderről, aki az Ajaxban irányító volt. :)

Jó-jó, de nem igaz, hogy akkor ennyire rá lennének izgulva az irányító témára.
Ez viszont egyszerűen azért van, mert Gutiért egy lyukas garast nem adtak ki soha, alapból Madrid nevelés, Madridban a sztárokra izgulnak általában a vezetők, továbbá már 31 éves és amennyit rúgják, bármikor vége lehet a pályafutásának. Sneijder is hiába volt irányító, ha megnézel egy meccset, a domináns játékos egyáltalán nem ő, és valszeg sose lesz az Guti mellett.

Ha valaki jogosan akarja fikázni Gutit, akkor a gyorsaságát és a robbanékonyságát kell szidnia, mert valszeg emiatt nem lesz soha aranylabda közelben.

Az is igaz, hogy néhány meccset kihagyott, de Schuster gyorsan belátta, hogy nem teheti meg, mert ugyan stabilabb nélküle a kp, de mindennemű fantázia hiányzik a csapatból, nem mozognak jól a játékosok. Tavaly Capello is belátta ugyanezt, a Bayern ellen többek között Capello ezen hülyesége miatt estünk ki.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.06.08. 17:42:26

A témához: Hierro azt nyilatkozta, hogy a legnagyobb tehetség, akivel valaha egy pályára lépett az Guti. De Ronaldo Lima is ezt nyilatkozta. Tán nem véletlen.

Aki esetleg nem tudja hova kötni, azt emlékeztetem a tavalyi 3-3as klasszikusra, ahol tőletek Messi szedte szét a teljes madridi védelmet, tőlünk pedig Guti a teljes Barca védelmet. Szóval nagyon óvatosan vele, mert nem igazán lehet tudni, még mi van benne.

Diego viszont valóban elég sok van, a portugál válogatottban, ahogy láttam van 3-4 hasonló, ha nem jobb játékos.
Grege
Capitá del Barça

2008.06.08. 13:24:16

albicelesteX írta:Már nem azért de az a Guti egy nyomorult favágó!Ilyen kaliberű játékos terem minden bokorba!
Azért túlozni nem kellene, teremne már magyar bokrokban 50-60 ilyen gyerek, máris nem lennének gondjaink...
albicelesteX
A Vadász

2008.06.08. 13:22:36

Már nem azért de az a Guti egy nyomorult favágó!Ilyen kaliberű játékos terem minden bokorba!
Kép
Grege
Capitá del Barça

2008.06.08. 12:57:42

Így van, meg azért idén sem egy meccsen lépett "csak" csereként pályára, sőt ha emlékezetem nem csal ki is hagyott relatív sok meccset, mert mást favorizáltak. Relatív dolog ez az "alapember".
Sztm ő az a játékos, akiről már 10 éves korában tudták, h zseni lesz (madridi haverom is mondta, h mindig zseniként kezelték), de egyszerűen vmi miatt nem tudja befutni a neki szánt pályát. Vhogy fejben kevés hozzá, pedig tényleg zseniális passazi vannak, ha megembereli magát.
Éppen ezért kimondható, h bármennyie "alapember", ha jönne egy Kaka v Fabregas, v ilyenek, egy madridista se hullajtana könnycseppeket miatta sztm.

De ahhoz képest, h sosem volt sztm igazi húzóembere a csapatnak, mint mondjuk a klasszis elődei, a madridistákra jellemző, h rá büszkék szinte a legjobban. Olyan ő ott, mint nálunk Xavi, csak Xavinak ritkán kérdőjelezi meg bárki a helyét a csapatban.

No mind1, én addig örülök, amíg ő az irányítójuk, mert bár néha zseniális, de elég gyakran eltűnik a tömegben... Nem baj, ha a Realnak még pár évig nem lesz nála jobb irányítója.
Lezárt