vaLe5 írta:Benga írta:Azér elég tréfás ami itt megy.
Pepe minden 2. meccs piros?
Így hirtelen a Roma elleni jut eszembe. Attól, hogy a Barcának drukkolunk még nem kell lehúzni mindenkit a portugá válogatott és a madrid kezdőtagságát pedig nem osztogatják tehát...
Nem lehuzom a Realt de Pepe kb ugy játszott mintha a 2. osztályból jött volna , persze túloztam ez nem igy van , csak a Pepe klasszis telljesítménye kiverte a biztosítékot nálam , mert nehéz lenne gy játékost is taláni a Spanyol bajnokságban aki ijet nyújtott , akkor nehogy már pepe. Túl könnyen osztogatjátok a klasszis jelzőt , ez nem jár ám mindenkinek!!

Szerintem Pepe a tavalyi év leghasznosabb igazolása a Realnál, de ennek ellenére Pepén nagyon sokminden csúszott el.
Kezdjük a szuperkupával, amit nem varrnék a nyakába teljesen, de a csapat leggyengébbjei között volt.
Folytassuk a Roma elleni meccsel: nem mondom, hogy ha nem állítják ki, akkor a Real behúzza a meccset, sőt, én a Roma taktikáját kivédhetetlennek találtam a Realéval szemben aznap, de az esélyét is elvette a kiállításával a továbbjutásnak.
Ott van a Depor elleni meccs, ebben a fordulóban azt hiszem a Barca 3 vagy 2 pontra jött fel a Realra, mert Pepe lőtt egy öngólt.
...
Azonban mindent egybevéve, hogy mennyivel stabilabb a védelem, hogy milyen felfutásai voltak (nem egyszer cselezte fel magát az ellenfél kapujáig), és amit nyújtott a Barca ellen, a leghasznosabb igazolása volt a Realnak, és egész msáhogy festett a védelem vele a meccsek túlnyomó többségében.
Viszont ha jövőre ilyen kulcsmomentumokban ügyetlenkedik, akkor nehéz lesz megindikolnia. Szerintem jövőre nem lesznek ilyenek nála, mert úgy érzem, hogy sikerült beilleszkednie a ligába és a csapatba egyaránt.
(U.I.: Cristiano Ronaldo nem fog a Realba jönni. Mért? Mert én azt mondom, azért!)