Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem így lesz ahogy mondod, én sem küldeném el akkor sem ha idén nem nyernénk semmit.geridoss írta:Én valamiért azt érzem, hogy LE sokáig itt lesz. Eleinte nem rajongtam érte, viszont ma már nem tudnék nála megfelelőbb embert a feladatra.
Meg nem is látnék itt Xavin kívül mást szívesen, addig pedig még jó pár év el fog telni, remélem Luchoval a fedélzeten.
Egy-két sikertelen év után sem küldeném el, nem lehet mindig nyerni és csúcson lenni. Kivételes időszak ez a klub életében, de nem fog örökké tartani, és nem varrnám az edző nyakába, ha majd véget ér.
Ha képes megújulni, és alkalmazkodni a változásokhoz, nagyon sokáig elnézegetném még a kispadon. Márpedig képes, ezt nem egyszer bizonyította.
Ebből a névsorból szerintem a Pep, Tito, Lucho hármast minden épeszű szurkoló elismeri. A különbség mondjuk Sir Alexhez képest, hogy a skóttal szemben más a mérce sokaknál. Az angol bajnokságban türelmesebbek a nagyobb csapatoknál, mint a Barca-Real párosnál.S.Agüero írta:Jó, utoljára Barca-edzőt kit ismertek el igazán? Pep, Tito, Tata és LE sincs elismerve, sőt...
Ez Pep-pel is ugyanígy volt. Szerintem ha a vezetőség hagyja dolgozni akkor több is lehet benne még az idei szezonnál. Sajnos Spanyolországban nincs annyi nagy múltú illetve pénzes csapat mint mondjuk Angliában. Egy olyan szezon után, mint mondjuk van Gaal első éve volt a MU-nél, nálunk Lucho a téli szünetig sem jutott volna. De a Madridnál ugyanez a helyzet.palesz77 írta:Gyors felmeres, ha mar felmerult az Igazolasok topicban a kerdes. Nekem egy olyan megerzesem van, hogy mar szezon vegen tavozik, de max 1 evet adok neki. Nem az esetleges eredmenytelenseg miatt, hanem a stressz es a nyomas miatt, erdemes megnezni egy 2 evvel ezelotti kepet rola, meg egy mostanit. Valamiert ugy erzem, hogy egy reszben eredmenyes szezon utan itthagyja majd a csapatot, de ne legyen igazam
Még mindig jobb mint a Szpesöl ván.palesz77 írta:Luis Enrique: "I’m really tired after planning a game against Pep, so I can go to sleep now"
Ez az ember a sajtótájékoztatók királya..
Hozzánk persze nem csorog az ilyesmi. Pedig talán megértenénk valamit.palesz77 írta:Luis Enrique has grown concern over amount of information being leaked from dressing room & looking for person who's disclosing it. [sport]
Oh the irony..
Arra utaltam, hogy a sajtó rendszeresen felroja neki ha cserélt hogy cserélt ha nem cserélt minek nem cserélt, ha rotál minek rotál ha nem rotál minek nem rotál.Az ipse pedig olyan ridegen lerázza az összes kérdést és támadást, hogy öröm nézni.Nagyon nem hatja meg, hogy ki mit gondol m.Erre mondtam, hogy nem a kompromisszumok embere, csak a saját feje után megy.Így már érthetőbb voltam?Nero. írta:Kinek a véleménye kellje hogy erdekelje? Szerinted az egyesületnél bárki belemer szólni az első csapat edzői stábjának a munkájába ilyen eredmények és játék mellett? Vagy szabadidejében (ha van neki egyáltalán) a eurobarcát kellene olvasgania?Feast4 írta:Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül.Nem nagyon érdekli a külső véleménye senkinek se.
Kinek a véleménye kellje hogy erdekelje? Szerinted az egyesületnél bárki belemer szólni az első csapat edzői stábjának a munkájába ilyen eredmények és játék mellett? Vagy szabadidejében (ha van neki egyáltalán) a eurobarcát kellene olvasgania?Feast4 írta:Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül.S.Agüero írta:Első évben is sírtunk a cserék miatt, aztán mégis hozta eddig mindkétszer a bajnokságot.Nem nagyon érdekli a külső véleménye senkinek se.
Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül.S.Agüero írta:Első évben is sírtunk a cserék miatt, aztán mégis hozta eddig mindkétszer a bajnokságot.
Olyan gyorsan kaptuk a gólokat, hogy nagyon nem is tudott belenyúlni. Amúgy nem tartom rossz edzőnek, idén sok új játékos jött. Össze kell állnia a csapatnak. De a vigói vereség akkor is fájó!Normandia írta:Nem igen magyarázkodott. Elismerte, hogy mindenért ő a felelős. Ő nem egy Mu, hogy mindenki mást hibáztasson. Arra meg egyetlen edző sincsen felkészülve, hogy a pályára küldöttek 70% betlizni fog. Abban hibázott szerintem, hogy nem nyúlt bele a mecsbe hamarébb.Yokozuna írta:Egyre többet kell magyarázkodnia, ez nem jó. És hosszú távon egy Barcelona edző ezt nem teheti meg, mert gyorsan mennie kell!
Mentsége, hogy tényleg a betliző embereket cserélte le. Alba, Busquets értékelhetetlen volt. Hogy ez a kapus maradt neki, nem tudom mennyi köze van hozzá, de nehéz lesz Ter Stégennel.
Nem igen magyarázkodott. Elismerte, hogy mindenért ő a felelős. Ő nem egy Mu, hogy mindenki mást hibáztasson. Arra meg egyetlen edző sincsen felkészülve, hogy a pályára küldöttek 70% betlizni fog. Abban hibázott szerintem, hogy nem nyúlt bele a mecsbe hamarébb.Yokozuna írta:Egyre többet kell magyarázkodnia, ez nem jó. És hosszú távon egy Barcelona edző ezt nem teheti meg, mert gyorsan mennie kell!
Mentsége, hogy tényleg a betliző embereket cserélte le. Alba, Busquets értékelhetetlen volt. Hogy ez a kapus maradt neki, nem tudom mennyi köze van hozzá, de nehéz lesz Ter Stégennel.