Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.11. 14:39:47

Aki ilyen sikeres edző, elküldeni vétek. Vannak nehezebb időszakok, de elmenni csak akkor fog ha ő akar.

Viszont hozzáteszem hogy most úgy érzem a "bőséggel" nehezen birkózik meg. Bele kell ebbe is szokni és forgatni a csapatot. Nem szeretek RM-dal példálózni, de most kénytelen vagyok megtenni. Moratat nagyon jól használják és borzasztó fontos gólokat ver, a mi Moratánk Paco személyében viszont elég keveset játszik. Na mindegy, kialakul ez is.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.11. 10:46:08

Arra tippeltem, hogy jövőre, de sajnos az az érzésem, hogy szezon végén feláll. Amikor ilyen hírek jönnek, akkor az már komoly. Lehet, hogy meggyőzi magát, vagy meggyőzik aj átékosok még egy évre, de annál többet biztos, hogy nem vállal.

Nagyon jó edzének tartom, bizonyos értelemben még jobbnak is, mint Pepet. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy egyes területeken jobban szeretem őt, mint Pep-et, szeretném, ha sok évig nálunk lenne.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.11. 08:49:16

geridoss írta:Én valamiért azt érzem, hogy LE sokáig itt lesz. Eleinte nem rajongtam érte, viszont ma már nem tudnék nála megfelelőbb embert a feladatra.
Meg nem is látnék itt Xavin kívül mást szívesen, addig pedig még jó pár év el fog telni, remélem Luchoval a fedélzeten.

Egy-két sikertelen év után sem küldeném el, nem lehet mindig nyerni és csúcson lenni. Kivételes időszak ez a klub életében, de nem fog örökké tartani, és nem varrnám az edző nyakába, ha majd véget ér.

Ha képes megújulni, és alkalmazkodni a változásokhoz, nagyon sokáig elnézegetném még a kispadon. Márpedig képes, ezt nem egyszer bizonyította.
Remélem így lesz ahogy mondod, én sem küldeném el akkor sem ha idén nem nyernénk semmit.

Sokan nem tartják alkalmasnak(mint ahogy Guardiolát sem tartották), de rengetegszer ecseteltem már hogy miben és mennyire nagy szerepe volt a stábjával együtt a Barca megújulásában.
Nélküle és a stábja nélkül még mindig csak szenvedne a csapat olyan edzővel aki Guardiola hagyatékára akar építkezni, és nem eszközöl változásokat.
Subinho
Director del Fútbol

2016.11.11. 07:17:50

Nagyon remélem, hogy Lucho marad. Nekem személy szerint, persze amikor jól játszik a csapat, nem alibiznek, jobban tetszik az ő stílusa, mint Pepé. Tudom, az ő csapata fantasztikus volt, de akkor volt minden sztárunk csúcson! Én Lucho-t egy eredménytelen év után is megtartanám. Jelenleg nincs olyan ember aki átvehetné a helyét. Pep után volt lehetőség: Tito. Utána Lucho. Most? Xavi majd... de az még pár év. Biztos játszik még 1-2 évet, utána legalább egy év a kicsiknél és utána jöhetne. Ez alaphangon 3-4 év. Szal Lucho, csak nyugi és maradj itt addig!!! ☺
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.05. 06:00:38

Én valamiért azt érzem, hogy LE sokáig itt lesz. Eleinte nem rajongtam érte, viszont ma már nem tudnék nála megfelelőbb embert a feladatra.
Meg nem is látnék itt Xavin kívül mást szívesen, addig pedig még jó pár év el fog telni, remélem Luchoval a fedélzeten.

Egy-két sikertelen év után sem küldeném el, nem lehet mindig nyerni és csúcson lenni. Kivételes időszak ez a klub életében, de nem fog örökké tartani, és nem varrnám az edző nyakába, ha majd véget ér.

Ha képes megújulni, és alkalmazkodni a változásokhoz, nagyon sokáig elnézegetném még a kispadon. Márpedig képes, ezt nem egyszer bizonyította.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Samper
Director del Fútbol

2016.11.05. 05:46:39

Az csak az egyik kérdés, hogy akar-e LE hosszabbítani. A másik, hogy a vezetőség mekkora garanciát lát a hosszabbításában. A maradás mellett viszont az szól, hogy LE-nek teljes stábja van. Őket nehéz elképzelni más edzővel, viszont nagyon rizikós hozni egy új edzőt, hogy az majd szedjen össze egy saját stábot. S az sem valószínű, hogy LE más csapattól olyan ajánlatot kap, hogy hozhatja a stábját is.
crixus
Entrenador del Barça

2016.11.05. 00:44:10

S.Agüero írta:Jó, utoljára Barca-edzőt kit ismertek el igazán? Pep, Tito, Tata és LE sincs elismerve, sőt...
Ebből a névsorból szerintem a Pep, Tito, Lucho hármast minden épeszű szurkoló elismeri. A különbség mondjuk Sir Alexhez képest, hogy a skóttal szemben más a mérce sokaknál. Az angol bajnokságban türelmesebbek a nagyobb csapatoknál, mint a Barca-Real párosnál.
crixus
Entrenador del Barça

2016.11.05. 00:40:00

palesz77 írta:Gyors felmeres, ha mar felmerult az Igazolasok topicban a kerdes. Nekem egy olyan megerzesem van, hogy mar szezon vegen tavozik, de max 1 evet adok neki. Nem az esetleges eredmenytelenseg miatt, hanem a stressz es a nyomas miatt, erdemes megnezni egy 2 evvel ezelotti kepet rola, meg egy mostanit. Valamiert ugy erzem, hogy egy reszben eredmenyes szezon utan itthagyja majd a csapatot, de ne legyen igazam
Ez Pep-pel is ugyanígy volt. Szerintem ha a vezetőség hagyja dolgozni akkor több is lehet benne még az idei szezonnál. Sajnos Spanyolországban nincs annyi nagy múltú illetve pénzes csapat mint mondjuk Angliában. Egy olyan szezon után, mint mondjuk van Gaal első éve volt a MU-nél, nálunk Lucho a téli szünetig sem jutott volna. De a Madridnál ugyanez a helyzet.
Zidane most nagy király de tegyük fel, hogy tavasszal kizúgnak a BL-ből a nyolcadöntőben és pontokat hullajtanak 2-3 bajnokin, mindenki a fejét fogja majd követelni.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.04. 23:31:30

Jó, utoljára Barca-edzőt kit ismertek el igazán? Pep, Tito, Tata és LE sincs elismerve, sőt...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.04. 23:28:47

Ha nem nyerjük meg a BLt amire nagyobb az esély, minthogy igen akkor sokan nem is nagyon fogjak marasztalni "ezzel a kerettel illene" alapon. Pedig szerintem óriási munkát végez es az én szememben Messi mellett ő a jelenlegi sikerek legnagyobb kovácsa.

Kiváncsi vagyok hogy kikkel beszélget a szakmai vezetés mert gondolom mar most muszáj nekik ameddig Lucho nem ír alá. Elvileg Oscar García neve merül fel a leggyakrabban.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.04. 23:13:20

Gyors felmeres, ha mar felmerult az Igazolasok topicban a kerdes. Nekem egy olyan megerzesem van, hogy mar szezon vegen tavozik, de max 1 evet adok neki. Nem az esetleges eredmenytelenseg miatt, hanem a stressz es a nyomas miatt, erdemes megnezni egy 2 evvel ezelotti kepet rola, meg egy mostanit. Valamiert ugy erzem, hogy egy reszben eredmenyes szezon utan itthagyja majd a csapatot, de ne legyen igazam - Neymarral is ugyanigy vagyok amugy, alapjuk nincs igazabol.. :D

A szezonjat amugy szinte mindenki 7-8-9-esre ertekelte, volt 1 6-os szavazat, meg 1 db 3-as, azt nem is ertem igazan.. :D
palesz77

2016.10.28. 14:13:48

Most megy élőben a sajtótájékoztatója, 1-2 érdekesebb info:

Luis Enrique: "Comparing Iniesta with another player... Uff... Denis and Rafa have more dribbling and are a bit more similar to Andrés. The profile of our interiors is that they have the ability to make passes,to dribble,to get into the box from the 2nd line..."

Luis Enrique: "Who will replace Iniesta? I'll chose who I think is best for the team, most rivals adapt to us. I have players that fit different MF profiles. Depending on where I think the space will be tomorrow I'll pick one of them."

Ini témához. Gomest nem említette, gondolom azért, mert nem is tartja hasonló profilnak - ami nem is meglepő. Szóval ha Ini szerepkörét akarjuk helyettesíteni holnap, akkor Denis, ha változtatni kicsit a játékunkon, akkor Gomes. Leglaábbis én ezt vettem ki belőle.

Luis Enrique: "We aren't thinking about getting Samper back this winter, but if the player and club think this is best we'll see. When a player goes on loan he has to adapt. Samper has been unfortunate: the coach who asked for him isn't there anymore."

Nem hiszem, hogy visszajönne ez alapján.. :D Viszont egy másik kölcsönnel is jobban járna, nem ismerem most annyira a kicsiket, de csak van egy olyan csapat az utolsó 10 között, akik játszanák a focit, de nem annyira beton a középpályájuk, hogy ne férjen be. A Granada sajnos már nem ilyen Paco hiányában, ők bekkelve akarnak pontokat szerezni csak..

Luis Enrique: "It's not risky to play Suárez tomorrow. If he gets the 5th yellow card another player will play the next game."

Ez meg remélem a sajtónak szólt csak, jobban kéne Lajos a Sevilla ellen, mint most.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.10.20. 02:16:09

palesz77 írta:Luis Enrique: "I’m really tired after planning a game against Pep, so I can go to sleep now"

Ez az ember a sajtótájékoztatók királya.. :D
Még mindig jobb mint a Szpesöl ván. :D
palesz77

2016.10.19. 23:40:16

Luis Enrique: "I’m really tired after planning a game against Pep, so I can go to sleep now"

Ez az ember a sajtótájékoztatók királya.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.13. 01:10:25

Bárki is az télen lehet eladni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Samper
Director del Fútbol

2016.10.12. 22:08:35

palesz77 írta:Luis Enrique has grown concern over amount of information being leaked from dressing room & looking for person who's disclosing it. [sport]

Oh the irony.. :D
Hozzánk persze nem csorog az ilyesmi. Pedig talán megértenénk valamit.
palesz77

2016.10.12. 19:51:29

Luis Enrique has grown concern over amount of information being leaked from dressing room & looking for person who's disclosing it. [sport]

Oh the irony.. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.10.05. 05:20:15

A magyar szurkolók méltányolják az eredményeit, de előttük személyes edzői presztizse nincs. Ez számára joggal érdektelen. Ott vannak azonban a helyi szurkolók, a vezetőség, a játékosok, a szponzorok-hirdetők. Azt nem tudjuk, hogy előttük hogy áll a renoméja. De hogy az kell, hogy számítson - az biztos.
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.05. 00:20:45

Nero. írta:
Feast4 írta:Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül. :D Nem nagyon érdekli a külső véleménye senkinek se.
Kinek a véleménye kellje hogy erdekelje? Szerinted az egyesületnél bárki belemer szólni az első csapat edzői stábjának a munkájába ilyen eredmények és játék mellett? Vagy szabadidejében (ha van neki egyáltalán) a eurobarcát kellene olvasgania?
Arra utaltam, hogy a sajtó rendszeresen felroja neki ha cserélt hogy cserélt ha nem cserélt minek nem cserélt, ha rotál minek rotál ha nem rotál minek nem rotál.Az ipse pedig olyan ridegen lerázza az összes kérdést és támadást, hogy öröm nézni.Nagyon nem hatja meg, hogy ki mit gondol m.Erre mondtam, hogy nem a kompromisszumok embere, csak a saját feje után megy.Így már érthetőbb voltam? ;)
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.04. 23:38:00

Feast4 írta:
S.Agüero írta:Első évben is sírtunk a cserék miatt, aztán mégis hozta eddig mindkétszer a bajnokságot. :)
Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül. :D Nem nagyon érdekli a külső véleménye senkinek se.
Kinek a véleménye kellje hogy erdekelje? Szerinted az egyesületnél bárki belemer szólni az első csapat edzői stábjának a munkájába ilyen eredmények és játék mellett? Vagy szabadidejében (ha van neki egyáltalán) a eurobarcát kellene olvasgania?
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.04. 22:38:11

S.Agüero írta:Első évben is sírtunk a cserék miatt, aztán mégis hozta eddig mindkétszer a bajnokságot. :)
Nem a kompromisszumok embere.Vagy nem cserél semmit vagy megállás nélkül. :D Nem nagyon érdekli a külső véleménye senkinek se.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.10.04. 22:03:29

Normandia írta:
Yokozuna írta:Egyre többet kell magyarázkodnia, ez nem jó. És hosszú távon egy Barcelona edző ezt nem teheti meg, mert gyorsan mennie kell!
Mentsége, hogy tényleg a betliző embereket cserélte le. Alba, Busquets értékelhetetlen volt. Hogy ez a kapus maradt neki, nem tudom mennyi köze van hozzá, de nehéz lesz Ter Stégennel.
Nem igen magyarázkodott. Elismerte, hogy mindenért ő a felelős. Ő nem egy Mu, hogy mindenki mást hibáztasson. Arra meg egyetlen edző sincsen felkészülve, hogy a pályára küldöttek 70% betlizni fog. Abban hibázott szerintem, hogy nem nyúlt bele a mecsbe hamarébb.
Olyan gyorsan kaptuk a gólokat, hogy nagyon nem is tudott belenyúlni. Amúgy nem tartom rossz edzőnek, idén sok új játékos jött. Össze kell állnia a csapatnak. De a vigói vereség akkor is fájó!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.10.04. 20:31:12

Első évben is sírtunk a cserék miatt, aztán mégis hozta eddig mindkétszer a bajnokságot. :)
ntibi67
Capitá del Barça

2016.10.04. 20:28:48

Ezek szerint,Luchó a csere király,csak sajnos mostanában a kezdővel nyúl mellé.
Normandia
Director del Fútbol

2016.10.04. 19:58:37

Yokozuna írta:Egyre többet kell magyarázkodnia, ez nem jó. És hosszú távon egy Barcelona edző ezt nem teheti meg, mert gyorsan mennie kell!
Mentsége, hogy tényleg a betliző embereket cserélte le. Alba, Busquets értékelhetetlen volt. Hogy ez a kapus maradt neki, nem tudom mennyi köze van hozzá, de nehéz lesz Ter Stégennel.
Nem igen magyarázkodott. Elismerte, hogy mindenért ő a felelős. Ő nem egy Mu, hogy mindenki mást hibáztasson. Arra meg egyetlen edző sincsen felkészülve, hogy a pályára küldöttek 70% betlizni fog. Abban hibázott szerintem, hogy nem nyúlt bele a mecsbe hamarébb.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Lezárt