Németországi VB 2006
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon szurkolok Togonak hogy a Franciák ellen sikerüljön kibekkelni az X-et és akkor kiesnek a csigazabálók. 

in to exile
hááát a franciák megehetik amit föztek az tuti!! ilyen játékoskerettel nem tudnak mit kezdeni svájcal és koreával?? szégyen...a brazilok meg megint találtak egy golt aztán szegény aausztrálok meg kifáradtak abban hogy a bírÓ végig a branyákat segíttette!! már azt vártam mikor fuj be egy 11-t a semmire roniéknak!! szomoru megint ezt látni! de sajnos nem voltak elég pontosak az ausztrálok és sajnos kikaptak!
a japcsik se mutattak sokat pedig azt hittem hogy....oszt ennyi. a horvátok meg egy 11-t sem ertekesitenek ez szomoru!

- Subinho
- Director del Fútbol
tegnap a franciák megint nagyon gyengék voltak. még az angoloktól is gyatrábbak!!! zidane-nak kb. annyi értelme van a csapatban mint a braziloknál ronaldonak!!! csak nevekből nem lehet megélni!!! megérdemelték volna, h kikapjanak!!! nem hiányoznának!!!
az olasz-usa meccsen meg megérdemelték volna az amcsik a győzelmet. nagyon hajtottak!!! ezek a tésztazabálók nem tudom mire lesznek képesek!!! ez a lüke tóni - gilardino páros elég halványan muzsikál tottival együtt!!! lehet, hogy ki kéne próbálni delpierot + inzaghit a kezdőben...
a brazilok meg látszik, még mindíg nincsenek toppon!!! a VB előtt mondtam, nem jött nekik jó időben a VB! tavaly oktattak mindenkit a konf. kupán, de idén nem volt jó szezonja sem adrianonak, sem robinhonak, ronaldorol meg asszem ne is beszéljünk... ez a brazil csapat a '98-as csapatra hasonlít! akkor minden idők legerősebb válogatottjának nevezte zagallo a nevek alapján. ez talán még annál is erősebb lenne... de csak a nevek alapján. mert ha azt halljuk, hogy ronaldo-adriano-ronaldinho-kaká-robinho... hát nemtom van-e még olyan csapat, akinek ennyi sztár támadója van... de idén nem ment többüknek... így most '98-hoz hasonlóan szenvednek a sztárok. 2002-ben ronaldo a csoportban 4-et lőtt!!! a csapat 11-et!!! most szégyenszemre tovább mennek 3-4 lőtt góllal... adriano, aki eddig minden tornán gólkirály lett (copa, konf., ifi VB) most örülhet ha lő 3-4 gólt, ronaldo meg ha 1-et... talán még kakában van meg a legnagyobb elszántság... és sajnos ronaldinho sem a barcás formáját mutatja...
talán meg kéne próbálni ronaldot leültetni és adrianot egyedül középen, mellette 2 oldalt ronaldinhot és robinhot. mögöttük meg kaká szervezne, mint deco a barcában... de pareira tudja!!!
mindenesetre 4 éve többet mutatott a csapat, pedig fele ennyi sztár sem volt a csapatban...
ennek ellenére el fognak vergődni a 4-ig sztem, de ha összekerülnek pl. az argentínokkal, vagy a németekkel, nem biztos, hogy a korábbi döntők eredményei ismétlődnek meg...
az olasz-usa meccsen meg megérdemelték volna az amcsik a győzelmet. nagyon hajtottak!!! ezek a tésztazabálók nem tudom mire lesznek képesek!!! ez a lüke tóni - gilardino páros elég halványan muzsikál tottival együtt!!! lehet, hogy ki kéne próbálni delpierot + inzaghit a kezdőben...
a brazilok meg látszik, még mindíg nincsenek toppon!!! a VB előtt mondtam, nem jött nekik jó időben a VB! tavaly oktattak mindenkit a konf. kupán, de idén nem volt jó szezonja sem adrianonak, sem robinhonak, ronaldorol meg asszem ne is beszéljünk... ez a brazil csapat a '98-as csapatra hasonlít! akkor minden idők legerősebb válogatottjának nevezte zagallo a nevek alapján. ez talán még annál is erősebb lenne... de csak a nevek alapján. mert ha azt halljuk, hogy ronaldo-adriano-ronaldinho-kaká-robinho... hát nemtom van-e még olyan csapat, akinek ennyi sztár támadója van... de idén nem ment többüknek... így most '98-hoz hasonlóan szenvednek a sztárok. 2002-ben ronaldo a csoportban 4-et lőtt!!! a csapat 11-et!!! most szégyenszemre tovább mennek 3-4 lőtt góllal... adriano, aki eddig minden tornán gólkirály lett (copa, konf., ifi VB) most örülhet ha lő 3-4 gólt, ronaldo meg ha 1-et... talán még kakában van meg a legnagyobb elszántság... és sajnos ronaldinho sem a barcás formáját mutatja...
talán meg kéne próbálni ronaldot leültetni és adrianot egyedül középen, mellette 2 oldalt ronaldinhot és robinhot. mögöttük meg kaká szervezne, mint deco a barcában... de pareira tudja!!!
mindenesetre 4 éve többet mutatott a csapat, pedig fele ennyi sztár sem volt a csapatban...
ennek ellenére el fognak vergődni a 4-ig sztem, de ha összekerülnek pl. az argentínokkal, vagy a németekkel, nem biztos, hogy a korábbi döntők eredményei ismétlődnek meg...
Na tegnap a francok végre megették a fekete levest 

Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Itt a pont.Bár a franciákat nem is sajnálom,max azért mert rájuk fogadtam és eltolták így a dolgot..Kralo írta:Végre egy csapat aki ráfázott erre az 1-0ás alibifocira! Ébresztőőőő! Szórakozni szeretnének az emberek nem pedig ezt a spórolós elfásult uncsi játékot látni! Köszönöm Korea!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Charlie
- Öreg Harcos
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Brazil felállást se értem. Mi ez a 4-2-2-2 vagy mi, másrészt Ronaldo helyett Robinhonak lenne a kezdőben a helye. Remélem kövi meccsen már így lesz
Ezt tudnám elképzelni:
----------Adriano
Ronaldinho Robinho
-----------Kaká
Emerson Ze Roberto
Persze lehet hogy csak én gondolom így, és majd belendülnek a rendes felállással is amit az edzőjük erőltet.

Ezt tudnám elképzelni:
----------Adriano
Ronaldinho Robinho
-----------Kaká
Emerson Ze Roberto
Persze lehet hogy csak én gondolom így, és majd belendülnek a rendes felállással is amit az edzőjük erőltet.
-
- Eurobarca Staff
A franciákkal az a baj hogy a csapat magja még a 98-as Vb-n ill a 2000-es Eb-n élte fénykorát és azóta csak lefelé sztem nah meg persze az hogy Barthez véd az meghatározó hiba most is egy magasabb kapus simán kifogta volna azt a szerencsétlenkedést.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Végre egy csapat aki ráfázott erre az 1-0ás alibifocira! Ébresztőőőő! Szórakozni szeretnének az emberek nem pedig ezt a spórolós elfásult uncsi játékot látni! Köszönöm Korea! 

- The Torreador
- Jugador del Barça
Nah végig szenvedtem ezt a meccset is bár mondjuk a koreai gól után nem volt oan rossz....a franciák megérdemelték az egy pontot 

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
- Marci
- Capitá del Barça
Szerintem Zidane nagyon gyenge volt, és elsősorban rajta múlt... de milyen hülye mázliuk volt a koreaiaknak... mint az előző vb-n, egy egy ilyen idegesítő csapatlionelmessi19 írta:A franciák most sokkal jobban nyomják
az előző meccsen egy kicsit kedvetlenül játszott Henry
most jobb kedve van, jobban is megy neki
sztem ő a meghatárózó, ha nem megy neki vmiért akkor nem
megy a francoknak sem
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Détári Franciaországot tippelte a Képes Sportban VB-győztesnek... Siralmas hogy aki ilyen befolyással rendelkezik a válogatottnál ennyire ne konyítson semmit az erőviszonyokhoz...
Lehetett látni a selejtezőn hogy szenvednek... 

- Andris
- Adminisztrátor
Robinhot kéne jobb oldalra tenniCooltiszo írta:Ronaldinho kumma [auto_cenzúra] helyen játszik, egyértelműen vissza van vonva a középpálya közepére, onnan szép labdákat ad meg minden csak ez saját magához képest [auto_cenzúra]. Nem értem mit akar tőle Pareira, de az Adriano-Ronaldo-Kaka támadótriót se értem, egy totális hülyeségnek tűnik a látottak alapján számomra.
Adrianot középre
Ronaldinho meg mehetne arra a posztra, ahol a Barcában játszik
Kaka szervezhetné a középpályát Ronaldinho helyett
sztem ez a felállás megérne egy misét, a
köv meccsnek úgy sincs semmi tétje.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- The Torreador
- Jugador del Barça
De rossz ez a meccs bár ezen a vb-n mostanában meg se lepődök.....

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
ma te is a szivemből szóltálCooltiszo írta:Ronaldinho kumma [auto_cenzúra] helyen játszik, egyértelműen vissza van vonva a középpálya közepére, onnan szép labdákat ad meg minden csak ez saját magához képest [auto_cenzúra]. Nem értem mit akar tőle Pareira, de az Adriano-Ronaldo-Kaka támadótriót se értem, egy totális hülyeségnek tűnik a látottak alapján számomra.

ma mindenki a szívemből szól....
-
- Eurobarca Staff
Nekem is öcsém mondta asszem az RTL klubb teletextjén olvasta szal érdekes a forrás de akkor is azért ilyen baromságot sztem még ők sem tudnak kitalálnilionelmessi19 írta:sztem ez kacsa, bár nem tom honnan szeded, de egy válogatott nem hiszem h így leégeti magát
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ronaldinho kumma [auto_cenzúra] helyen játszik, egyértelműen vissza van vonva a középpálya közepére, onnan szép labdákat ad meg minden csak ez saját magához képest [auto_cenzúra]. Nem értem mit akar tőle Pareira, de az Adriano-Ronaldo-Kaka támadótriót se értem, egy totális hülyeségnek tűnik a látottak alapján számomra.
- Andris
- Adminisztrátor
sztem ez kacsa, bár nem tom honnan szeded, de egy válogatott nem hiszem h így leégeti magátDrigo írta:
Egyébként azt hallottátok hogy az ukránok állítólag arra fogták a vereségüket, hogy a szállodájuknál sok volt a béka és ezért nem tudtak rendesen aludni azért ez LoL

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Hát igencsak...dickricsi írta:Ritka [auto_cenzúra] egy meccs volt ez a Horváto-Japán, de Ronnie-ék is igen visszafogottan teljesítettek eddig finoman szólva...
Azért én többet vártam tőlük jó első meccs az első meccs de amásodik meccsen azért már illett volna jobban játszani sztem Adriano és Ronaldo nem tudnak együtt játszani most is meg a Horvátok ellen is akkor lett jobb a játék, amikor Robinho beállt és Adriano lett az egyedüli ék nah meg utánna Fred aki szépen bemutatkozott.
Egyébként azt hallottátok hogy az ukránok állítólag arra fogták a vereségüket, hogy a szállodájuknál sok volt a béka és ezért nem tudtak rendesen aludni azért ez LoL
- Andris
- Adminisztrátor
A franciák most sokkal jobban nyomják
megy a francoknak sem
megy a francoknak sem
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
sztem is látunk még nagy dolgokat a braziloktólcps46 írta:A brazilok azért nem játszanak, mert minek?
Akkor is simán nyerik a csoportot, ha senkit nem szórnak meg. Persze, hogy sokkal szebben játszott Argentína meg Spanyolország, nekem is jobban tetszettek, de még marha messze van a vége.
A japánokat meg szerintem Juninho-ék azért megszórják.
Dida
Cafu-Lucio-Juan-R.Carlos
Ze Roberto-Juninho-Kaka-Ronaldinho
Robinho-Adriano
kiváncsi lennék egy ilyen kezdőcsapat mit tudna a mostanihoz képest.

- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
A brazilok azért nem játszanak, mert minek?
Akkor is simán nyerik a csoportot, ha senkit nem szórnak meg. Persze, hogy sokkal szebben játszott Argentína meg Spanyolország, nekem is jobban tetszettek, de még marha messze van a vége.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Ritka [auto_cenzúra] egy meccs volt ez a Horváto-Japán, de Ronnie-ék is igen visszafogottan teljesítettek eddig finoman szólva...