HAnonymus írta:Juradoról nem hallottam még sose, de ha jól tudom Soldado U-19 európabajnok (de a döntőben 100 hogy ott volt mert láttam is). Viszont valamire komolyan, rossza szándék nélkül kiváncsi vagyok. Portillot hova dugtátok??? Akkora nagy istennek indult, aztán már te, ősmadridos se hiszed azt hogy segíthet...
Na akkor sorba. Jurado nagyon nagy tehetség és nagyon várom már h mit fog nyujtani 3 év mulva kb. Zidane posztján játszik, és hát ugye Zizou se mai gyerek már... Szóval szerintem neki jó esélye van. Aztán Portillo: Portillot kölcsönbe adtuk a Fiorentinának azthiszem de ebben nem vagyok teljesen biztos, és nem igazán értem h mit akarsz kérdezni mert:
"Akkora nagy istennek indult, aztán már te, ősmadridos se hiszed azt hogy segíthet" Hát ez sajnos így van. De mi lenne ha mindenki akire rávágnánk h nagyon tehetséges, akkora karriert futna be mint Raul mondjuk? Tehetséges és még mindig van esélye h valami nagyot nyujtson, de ez a portillo ügy szerintem azzal h Robinhot és Baptistát leigazoltuk elhalt.
REAL MADRID C. DE F.