Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor sorba. Jurado nagyon nagy tehetség és nagyon várom már h mit fog nyujtani 3 év mulva kb. Zidane posztján játszik, és hát ugye Zizou se mai gyerek már... Szóval szerintem neki jó esélye van. Aztán Portillo: Portillot kölcsönbe adtuk a Fiorentinának azthiszem de ebben nem vagyok teljesen biztos, és nem igazán értem h mit akarsz kérdezni mert:HAnonymus írta:Juradoról nem hallottam még sose, de ha jól tudom Soldado U-19 európabajnok (de a döntőben 100 hogy ott volt mert láttam is). Viszont valamire komolyan, rossza szándék nélkül kiváncsi vagyok. Portillot hova dugtátok??? Akkora nagy istennek indult, aztán már te, ősmadridos se hiszed azt hogy segíthet...
Ez igaz, de Luxa most kezd felhozni a B-ből játékosokat! De az érved tényleg nagyon jó volt.Morminho írta:Én juradóról sok jót hallottam... de amíg Perez az elnök addig bekemek meg zidannok fognak jáccani---> a fásult motíválatlan játékosok. A fiatal tehetségek meg elhalnak a B csapatbanColin írta:Ezt szeretem. Normális hozzáállás. egyébként igazad van, arbeolával csak érzékeltetni akartam hogy azért van nálunk IS (külön hozzáteszem h IS mielőtt megint jönnétek a messis felsorolással) minőségi fiatalság. Konkrétan Juradora, arbeolára, soldadora gondoltam de ott van De La Red isHAnonymus írta:Én tudom hogy a Reál B csapatkapitánya... Elhiszem hogy jó, de 0 tapasztalattal egy év alatt nem lesz belőle Puyol.ez a reál egyik nagy hibája szerintem
Tudod mi a LOL??? H külön hangsúlyoztam h nálatok is van nagyon jó fiatalság! ! ! ehhez képest megint kezditek a kakaskodást. grat.Cooltiszo írta:Te meg tudod ki az a Bojan Krikic? Na látod, majd 3 év múlva szívni fogjátok a fogatokat miatta, LOL.
Én juradóról sok jót hallottam... de amíg Perez az elnök addig bekemek meg zidannok fognak jáccani---> a fásult motíválatlan játékosok. A fiatal tehetségek meg elhalnak a B csapatbanColin írta:Ezt szeretem. Normális hozzáállás. egyébként igazad van, arbeolával csak érzékeltetni akartam hogy azért van nálunk IS (külön hozzáteszem h IS mielőtt megint jönnétek a messis felsorolással) minőségi fiatalság. Konkrétan Juradora, arbeolára, soldadora gondoltam de ott van De La Red isHAnonymus írta:Én tudom hogy a Reál B csapatkapitánya... Elhiszem hogy jó, de 0 tapasztalattal egy év alatt nem lesz belőle Puyol.
Ezt szeretem. Normális hozzáállás. egyébként igazad van, arbeolával csak érzékeltetni akartam hogy azért van nálunk IS (külön hozzáteszem h IS mielőtt megint jönnétek a messis felsorolással) minőségi fiatalság. Konkrétan Juradora, arbeolára, soldadora gondoltam de ott van De La Red isHAnonymus írta:Én tudom hogy a Reál B csapatkapitánya... Elhiszem hogy jó, de 0 tapasztalattal egy év alatt nem lesz belőle Puyol.
Jól van megvettétek Robinhot és BaptistátColin írta:No comment... Meg sem próbálok érvelni hisz ugysem foglak tudni meggyőzni szerintem... Ugyhogy higgy amit akarsz, de jövőre azért szerintem ne nagyon röhögj... /Robinho, Baptista, Diogo, Garcia/Badi írta:láttam párszor játszani és kb pavon szintján mozog. úgyhogy inkább röhögni fogunkColin írta: Természetesen ti nem tudjátok ki az az Arbeola, de elég lesz ha majd a bajnokságba szívjátok a fogatok miatta...![]()
No comment... Meg sem próbálok érvelni hisz ugysem foglak tudni meggyőzni szerintem... Ugyhogy higgy amit akarsz, de jövőre azért szerintem ne nagyon röhögj... /Robinho, Baptista, Diogo, Garcia/Badi írta:láttam párszor játszani és kb pavon szintján mozog. úgyhogy inkább röhögni fogunkColin írta: Természetesen ti nem tudjátok ki az az Arbeola, de elég lesz ha majd a bajnokságba szívjátok a fogatok miatta...![]()
Figyelj, aztírtam h VÉDELEM és nem azt h VÉDŐ. apró különbség de Gravesen és Garcia is "romboló" védekező-középpályás. és ugye a rombolók a védelemben kelnek el ezért írtam oda őket.Morminho írta:Nem akarok kötözködni de Gravesen mióta védő![]()
Meg hát P.Garcia is inkább középpályás...
láttam párszor játszani és kb pavon szintján mozog. úgyhogy inkább röhögni fogunkColin írta: Természetesen ti nem tudjátok ki az az Arbeola, de elég lesz ha majd a bajnokságba szívjátok a fogatok miatta...![]()
Világ legjobb védelmére reagálva... Salgado, Diogo, Helguera, Woodgate, R. Carlos, Gravesen, P. Garcia. na nézzük! Ez ugye 7 játékos. és ha jobban megnézzük ebből a 7 játékosból 6 válogatott.... + anno woodgate is nagy zsugás volt a newcastlebe, viszont 1 év kihagyás... nagyon nagyon sok. Majd meglátjuk mi lesz vele... Természetesen ti nem tudjátok ki az az Arbeola, de elég lesz ha majd a bajnokságba szívjátok a fogatok miatta...Ordog írta:Végülis tökmind1, ebből az egészből a Margit csak rosszul fog kijönni...![]()
Ha marad Samu ha nem:D
(Mindjárt jön a robinhoreal kölök és írja hogy megveszik Ferdinandot, és hogy bajnokok lesznek mert náluk lesz a világ legjobb védelme)
Pedig tényleg!Morminho írta:BaptistaKitfisto írta:Robinho és Baptista ment a Realba.Morminho írta:Történt valami említésre méltó átigazolás azon az 1hét alatt amíg nem voltamVicces fiú vagy te Kitfisto
![]()
BaptistaKitfisto írta:Robinho és Baptista ment a Realba.Morminho írta:Történt valami említésre méltó átigazolás azon az 1hét alatt amíg nem voltam
Robinho és Baptista ment a Realba.Morminho írta:Történt valami említésre méltó átigazolás azon az 1hét alatt amíg nem voltam
Szerintem meg nem.Sacchi írta:ha nem is riot de fogunk még venni egy védőt.. Szerintem