Élő közvetítések 09/10
- kennyke04
- Entrenador del Barça
mi az a izéé rajtuk??? mez alatt vmi ki küttyü mellkasnál...én láttam már több játékoson is h igazgatta, mert gondolom csúszik lefele, de mi a szerepe?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2009.08.19. 23:46:14-kor.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Azért a helyesírást nem ártana kicsit komolyabban venni...nemespatro írta:asulin jó játékos

- geridoss
- Director del Fútbol
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mióta nézem (második félidő eleje), még nem láttam Alvestől értelmes beadást... Ez a lövés előbb jó volt, de még ezen dolgozhatna kicsit. Szezon közbe is rengeteg labdát "adtunk" így el, mert pontatlanul adott be.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Ibra egy apró szökkenéssel fölé ugrott két teljes erőből ugró City védőnek.
Ja az nem ő volt.
Ja az nem ő volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.08.19. 23:44:33-kor.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Esetleg ezt tudnád érthetőbben?Forcabarca8 írta:ezaz irelandmmint ha kojack... mert Ő nagyon jó!!!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
nem igazán mennek a beadások, pedig gai oldalán jól meglehetne játszani a labdát, mindig jól átveszi, majd elhal a támadás, ennek ellenére tetszik ahogy mozog meg amiket csinál!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Assulin nagyon jó.
Viszont Alves csiszolhatna a beadásain.
Viszont Alves csiszolhatna a beadásain.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Mondjuk igen azt láttam rajta. Parázhat.Messa írta:Várjuk ki a végét.martin120 írta:Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S![]()
De ne 10 perc alatt ítéljük már meg kérem... Szerintem jobban izgul, mint akármelyik gyermeke születésekor.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
ezaz ireland
mmint ha kojack... mert Ő nagyon jó!!!

- kamaj
- Capitá del Barça
Én örülök, hogy ilyen meccsünk is van, mivel a csapatnak kiváló helyzet, hogy ki tudjanak dolgozni helyzeteket olyan esetekben is ami szinte a szezon 3:4-be van és az angol csapatok is ettől nagyon sikeresek (antifoci).Balinho írta:Hát így jó 50 perc után egyre fokozódik bennem az érzés, hogy kimondottan rossz választás volt a City a Gamperre. Felkészülési meccsnek kiváló lett volna de ez a kreativitást mellőző és azt pusztító célfutball amit a City bemutat eléggé elrontja a szórakoztatást, amiről a Gampernek szólnia kellene.
Nem mondom, hogy feltett kézzel kell pályára lépni, de egy játszóbb csapat ellen élvezetesebb meccset játszanánk, nem ezt az erőfutballra épülő bunkert kellene feltörni és szenvedni...
pepnek lesz egy kis dolga ibraval
Barcelona szurkoló leszek még élek
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Várjuk ki a végét.martin120 írta:Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S

De ne 10 perc alatt ítéljük már meg kérem... Szerintem jobban izgul, mint akármelyik gyermeke születésekor.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ibrába majd még nevelni kell a stílust.
.
Pep-nek dolga lesz még vele.

Pep-nek dolga lesz még vele.

Hát így jó 50 perc után egyre fokozódik bennem az érzés, hogy kimondottan rossz választás volt a City a Gamperre. Felkészülési meccsnek kiváló lett volna de ez a kreativitást mellőző és azt pusztító célfutball amit a City bemutat eléggé elrontja a szórakoztatást, amiről a Gampernek szólnia kellene.
Nem mondom, hogy feltett kézzel kell pályára lépni, de egy játszóbb csapat ellen élvezetesebb meccset játszanánk, nem ezt az erőfutballra épülő bunkert kellene feltörni és szenvedni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2009.08.19. 23:39:47-kor.
- nemespatro
- Jugador del Barça
asulin jó játékos
- martin120
- Jugador del Barça
Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S
Gai milyen könnyedén driblizik.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
a kis BMX es:D
- Dawe
- Jugador d'estrella
hát Ő meg kicsoda?
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
- geridoss
- Director del Fútbol
Jeffren nagyon jól játszott (már ameddig láttam), remélem marad az első csapatnál 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2009.08.19. 23:38:14-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!