Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a helyesírást nem ártana kicsit komolyabban venni...nemespatro írta:asulin jó játékos
Esetleg ezt tudnád érthetőbben?Forcabarca8 írta:ezaz irelandmmint ha kojack... mert Ő nagyon jó!!!
Mondjuk igen azt láttam rajta. Parázhat.Messa írta:Várjuk ki a végét.martin120 írta:Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S![]()
De ne 10 perc alatt ítéljük már meg kérem... Szerintem jobban izgul, mint akármelyik gyermeke születésekor.
Én örülök, hogy ilyen meccsünk is van, mivel a csapatnak kiváló helyzet, hogy ki tudjanak dolgozni helyzeteket olyan esetekben is ami szinte a szezon 3:4-be van és az angol csapatok is ettől nagyon sikeresek (antifoci).Balinho írta:Hát így jó 50 perc után egyre fokozódik bennem az érzés, hogy kimondottan rossz választás volt a City a Gamperre. Felkészülési meccsnek kiváló lett volna de ez a kreativitást mellőző és azt pusztító célfutball amit a City bemutat eléggé elrontja a szórakoztatást, amiről a Gampernek szólnia kellene.
Nem mondom, hogy feltett kézzel kell pályára lépni, de egy játszóbb csapat ellen élvezetesebb meccset játszanánk, nem ezt az erőfutballra épülő bunkert kellene feltörni és szenvedni...
Várjuk ki a végét.martin120 írta:Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S
Ibra mindig is ilyen volt és ilyen is marad.A fél pályánál tovább men fog menni soha és egy elvesztett labdáért se fog rohanni.SamS írta:Ibra nemsok mindent csinál a pályán csak sétálgat :S
keveset mozog a labda felé, várja a passzt de nemmozogna az irányába :S