Még 50 millióért sem szabad elngedni!Ő a csapat egyik legfontosabb tagja!Szakacs írta:en mar azt olvastam hogy 24 millios ajanlattal altak elo,nem kene na elmenjen
Nyári igazolások v. álmok színháza?
-
- Llegenda del Barça
nem fog a xavi elmenni bohócnak oda. a barcában nyugdíjas állása van, ott meg, ha esetleg nem menne a bugi, 2 perc alatt kiszórnák. egyébként is, neki mindene a barca, nem egy zsoldos típus.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha Xavi elmegy tőlünk akkor, amikor meg akarjuk emelni a fizetését, nagyot fogok csalódni benne. Bízom benne, h nálunk marad. Nem szeretném, ha az egész Premier League belőlünk erősítene (Fabregas,Luis Garcia, Pique, Puyol(?), Xavi (?), Ronaldinho (?), Eto'o(?))
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Barça C
Terry bizony saját "tenyésztés", nemcsak emiatt, de azt hiszem, nem kéne erőltetni. Meg aztán megszokhattuk, Abri bácsinak nem a pénz a lényeg...
Nem kell sztem túl sok igazolás, legfeljebb egy védekező szellemű játékos (védő vagy vkp.), meg még személy szerint visszahívnám Saviolát, de tudom hogy nincs rá sansz.
FORÇA!!!
Nem kell sztem túl sok igazolás, legfeljebb egy védekező szellemű játékos (védő vagy vkp.), meg még személy szerint visszahívnám Saviolát, de tudom hogy nincs rá sansz.
FORÇA!!!
Terry a cselszi legjobb embere, nem hiszem hogy lenne ára..
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
De van nekik, csak a szivük mélyén csak a Barcát szeretik!kennyke írta:ami peddig a sok kocsog madridos bunkot illeti elhuzzhatnak a sunyiba.miert nem irnak a sajat forumukba, vagy nekik az sincs??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- kennyke
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
hat szerintem heitingat,millitot, bommelt es torrest kene igazolni a nyaron.ennyi tokeletesen eleg lenne. ami saviolat illeti en is nagyon szeretem, de a barcaban most nincs szukseg ra.szerintem el kellene adni.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ja és kihagytad Etoo-t és Ronnie-t!sanyahm írta:Real Madrid-Barcelona 4-2retek írta:Ezt nem itt kéne megbeszélni!!
Én meg emlékeztetlek erre : 2004.november 20
BARCA 3 0 Real!!
A Realosok mindig a múltat hozzák példának!
(Zidane,Ronaldo,Raúl,Owen)
Hallom hogy kéne Casillas a Barcának!
Mi a baj Valdes-sel? Csak nem [auto_cenzúra] kapus??
Gondolom rájöttetek hogy Casillas ezerszer jobb!!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Rique is már reklámos?Boixos írta:ha ezt nekem írtad, én csak azért gondolnám ezquerrót, mert nem kerülne pénzbe, nagyon jó baloldalt és tökéletes kiegészítőembernek tartom. már elég régóta barca-szurkoló vagyok, nálam még bele is férne a nyúl, pláne, ha a lóvéját is rendeznék vhogy, bár ahogy mostanában nyomja, azért vannak nála jobbak is a csapatban. de a legfontosabb, h a főnökségnél viszont már nem fér be a bugiba, szal sztem inkább pénzt kéne belőle csinálni, a legtöbbet, amennyit lehet. ez vonatkozik még a riqre is, aki újabban már állítólag a margitot "szereti", amint hallja az ember mostanában.antiimperialista írta:Asszem, higgadtabban tudod ezt megítélni, mint én, mert nekem az egyik kedvencemről van szó. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy divat lett a Barcának szurkolni, szerintem sokan itt is... Aki korábban is Barca-szurkoló volt, nem hiszem, hogy nem akarja vissza Saviolát.
Real Madrid-Barcelona 4-2retek írta:Ezt nem itt kéne megbeszélni!!
Én meg emlékeztetlek erre : 2004.november 20
BARCA 3 0 Real!!
A Realosok mindig a múltat hozzák példának!
(Zidane,Ronaldo,Raúl,Owen)
Hallom hogy kéne Casillas a Barcának!
Mi a baj Valdes-sel? Csak nem [auto_cenzúra] kapus??
Gondolom rájöttetek hogy Casillas ezerszer jobb!!
-
- Llegenda del Barça
ha ezt nekem írtad, én csak azért gondolnám ezquerrót, mert nem kerülne pénzbe, nagyon jó baloldalt és tökéletes kiegészítőembernek tartom. már elég régóta barca-szurkoló vagyok, nálam még bele is férne a nyúl, pláne, ha a lóvéját is rendeznék vhogy, bár ahogy mostanában nyomja, azért vannak nála jobbak is a csapatban. de a legfontosabb, h a főnökségnél viszont már nem fér be a bugiba, szal sztem inkább pénzt kéne belőle csinálni, a legtöbbet, amennyit lehet. ez vonatkozik még a riqre is, aki újabban már állítólag a margitot "szereti", amint hallja az ember mostanában.antiimperialista írta:Asszem, higgadtabban tudod ezt megítélni, mint én, mert nekem az egyik kedvencemről van szó. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy divat lett a Barcának szurkolni, szerintem sokan itt is... Aki korábban is Barca-szurkoló volt, nem hiszem, hogy nem akarja vissza Saviolát.
PUYOL-XAVI-INIESTA