Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De van nekik, csak a szivük mélyén csak a Barcát szeretik!kennyke írta:ami peddig a sok kocsog madridos bunkot illeti elhuzzhatnak a sunyiba.miert nem irnak a sajat forumukba, vagy nekik az sincs??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ja és kihagytad Etoo-t és Ronnie-t!sanyahm írta:Real Madrid-Barcelona 4-2retek írta:Ezt nem itt kéne megbeszélni!!
Én meg emlékeztetlek erre : 2004.november 20
BARCA 3 0 Real!!
A Realosok mindig a múltat hozzák példának!
(Zidane,Ronaldo,Raúl,Owen)
Hallom hogy kéne Casillas a Barcának!
Mi a baj Valdes-sel? Csak nem [auto_cenzúra] kapus??
Gondolom rájöttetek hogy Casillas ezerszer jobb!!
Rique is már reklámos?Boixos írta:ha ezt nekem írtad, én csak azért gondolnám ezquerrót, mert nem kerülne pénzbe, nagyon jó baloldalt és tökéletes kiegészítőembernek tartom. már elég régóta barca-szurkoló vagyok, nálam még bele is férne a nyúl, pláne, ha a lóvéját is rendeznék vhogy, bár ahogy mostanában nyomja, azért vannak nála jobbak is a csapatban. de a legfontosabb, h a főnökségnél viszont már nem fér be a bugiba, szal sztem inkább pénzt kéne belőle csinálni, a legtöbbet, amennyit lehet. ez vonatkozik még a riqre is, aki újabban már állítólag a margitot "szereti", amint hallja az ember mostanában.antiimperialista írta:Asszem, higgadtabban tudod ezt megítélni, mint én, mert nekem az egyik kedvencemről van szó. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy divat lett a Barcának szurkolni, szerintem sokan itt is... Aki korábban is Barca-szurkoló volt, nem hiszem, hogy nem akarja vissza Saviolát.
Real Madrid-Barcelona 4-2retek írta:Ezt nem itt kéne megbeszélni!!
Én meg emlékeztetlek erre : 2004.november 20
BARCA 3 0 Real!!
A Realosok mindig a múltat hozzák példának!
ha ezt nekem írtad, én csak azért gondolnám ezquerrót, mert nem kerülne pénzbe, nagyon jó baloldalt és tökéletes kiegészítőembernek tartom. már elég régóta barca-szurkoló vagyok, nálam még bele is férne a nyúl, pláne, ha a lóvéját is rendeznék vhogy, bár ahogy mostanában nyomja, azért vannak nála jobbak is a csapatban. de a legfontosabb, h a főnökségnél viszont már nem fér be a bugiba, szal sztem inkább pénzt kéne belőle csinálni, a legtöbbet, amennyit lehet. ez vonatkozik még a riqre is, aki újabban már állítólag a margitot "szereti", amint hallja az ember mostanában.antiimperialista írta:Asszem, higgadtabban tudod ezt megítélni, mint én, mert nekem az egyik kedvencemről van szó. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy divat lett a Barcának szurkolni, szerintem sokan itt is... Aki korábban is Barca-szurkoló volt, nem hiszem, hogy nem akarja vissza Saviolát.