Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pontosan így van, én is látom, én is rosszul leszek meccs közben a hülye labdavesztéseitől. Viszont ránézel a tabellára, vagy csak simán a meccs képére, és azt látod, hogy semmivel nem vagyunk gyengébbek, mint mondjuk tavaly. Ill. valamivel igen, de 1., megismétlehetetlen a tavalyi szezon 2., nem Yaya-n múlik, hogy ez így van.ziipp írta:Szerintem a háttérben az van, hogy Guardiola nem szereti a fekákat, ami a spanyolokra (katalánokra?) amúgy is jellemző. Eto'onál sem volt konkrét indok, itt sincs. A gond csak az, hogy Touré sokkal jobb, mint Busquets.
Ez viszont nem így van. Rengeteg* flegmán eladott labdája van Businak, amiből veszélyes helyzetek alakulnak ki, míg ez Tourénál nem jellemző.barca99 írta:Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése...
* Értsd: posztjához, szintjéhez képest.
ziipp írta:Szerintem a háttérben az van, hogy Guardiola nem szereti a fekákat, ami a spanyolokra (katalánokra?) amúgy is jellemző. Eto'onál sem volt konkrét indok, itt sincs. A gond csak az, hogy Touré sokkal jobb, mint Busquets.
Ez viszont nem így van. Rengeteg* flegmán eladott labdája van Businak, amiből veszélyes helyzetek alakulnak ki, míg ez Tourénál nem jellemző.barca99 írta:Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése...
Lehet. Mint ahogy az is, hogy ezután ötször megvédjük minden címünket.LG írta:De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.
Nem hinném. Tourét Pep szépen elherdálja, az edzői pályafutása legnagyobb blamája.van Bommel írta:Pep nem hülye. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Touré megmondta, hogy az év végén távozik...
De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.mindorokke_barca írta:Én is szeretem Yaya játékát, de az eredmények Pep-et igazolják. Emellett biztos vagyok benne, hogy van a háttérben valami, amiről mi nem tudunk.Ez a megérzésem is bejött hétközben,hogy Touré nem fog kezdeni.
És ezzel szerintem 95%ban kijelenthető,hogy ő ott lesz a távozók között.
Köszönjük Pep,hogy elherdáltál egy ilyen kivételes képességű vkp-t.
Ugyanaz a szituáció mint Mákele esetében.
Hihetetlen.
Nem játszunk kevésbé szépen nélküle. Nem vagyunk eredménytelenebbek. Akkor meg nem mindegy, hogy ki játszik? Pep-et azzal vádoljátok, hogy megvannak a kedvencei, eközben éppen ti vagytok azok, akik nem tudtok ettől elszakadni. Miért lenne ugyanaz mint a Makelele eset? Ők szétestek utána, mi nem.
Én is szeretem Yaya játékát, de az eredmények Pep-et igazolják. Emellett biztos vagyok benne, hogy van a háttérben valami, amiről mi nem tudunk.Ez a megérzésem is bejött hétközben,hogy Touré nem fog kezdeni.
És ezzel szerintem 95%ban kijelenthető,hogy ő ott lesz a távozók között.
Köszönjük Pep,hogy elherdáltál egy ilyen kivételes képességű vkp-t.
Ugyanaz a szituáció mint Mákele esetében.
Hihetetlen.
sajnos biztosra lehet lassan venni hogy elmegy:( pedig ebben a csapatban helye van egy sziklának....albicelesteX írta:Egyetértek!A nyár talán legbiztosabb távozója!Sőt...Nem is nagyon tudnék mondani mást előtte!!!Sajnálom,mert nagyon komoly játékos!
Hát nekem is ma vált biztossá, hogy következő idényben már nem lesz itt, hacsak vmi csoda nem történik a nyáron...csababarca írta:Én személy szerint nem picsogok többet,mert ma elvesztettük Tourét.barca99 írta:Muszáj minden egyes kimaradásakor minden helyen picsogni? Kimaradt, bumm, én sem örülök. Viszont Pep tegnap ledobott zoknija is többet tud nálunk, így (főleg előre) feleslegesek ezek a körök. Szerintem.
Ezt be lehet látni.
Én személy szerint nem picsogok többet,mert ma elvesztettük Tourét.barca99 írta:Muszáj minden egyes kimaradásakor minden helyen picsogni? Kimaradt, bumm, én sem örülök. Viszont Pep tegnap ledobott zoknija is többet tud nálunk, így (főleg előre) feleslegesek ezek a körök. Szerintem.
Ez a megérzésem is bejött hétközben,hogy Touré nem fog kezdeni.Fecooo írta:nem mondom, h nem nyerünk ma, de sztem Touré holnap szól az ügynökének... két FONTOS meccs egymás után, és egyiken se kezdő...![]()
no comment... van még vki, aki úgy gondolja, h Pep csak tartalékolja a fontos meccsekre őt?
A második részben Pep számlájára is írható. Sztem sosem kedvelte őt a mester, hisz gyakorlatilag mióta ő az edző állandóan hallani pletykákat új vkp-ról. Sajna lehet Etoo sorsára jut. De legalább Etoot helyett is egy kiváló csatár érkezett, a vkp poszton viszont nem tudom, h meg lesz-e oldva a minőségi pótlás. Többször szóba került Mascherano, na ő nagyon nem kéne ideFernando írta:Tényleg túlzás ez a Busquets mánia, de azért két dolgot szögezzünk le mikor arra vetemedünk hogy Guardiola-t szidjuk.
1. Busquets a szezon elejéhez képest sokkal jobban játszik.
2. Touré is ugyanakkora nulla idén mint Busquets.
Pep sem kivétel a többi ezdő közül....Neki is megvannak a kis kedvencei,és azok akik kiestek a pixisből....Fecooo írta:nem ennyire egyszerű, mert Keita nem saját nevelés, Pep-nek mégis a kedvencei között van...Sergi írta:H miért nem játszik Yaya?
Egyszerű....
Pep bele van zúgva ebbe a "saját nevelés-saját nevelés-saját nevelés" c. baromságba,és ezzel akarja bizonygatni, ha nyer vmit akkor azt a Barca-akadémiának köszönheti...
Tavaly még meggondoltam volna h ki a jobb,de idén egyértelműen Busquets a favorit Pepnél,még akkor is ha pocsékul játszik...
Igaza is lesz Yaya-nak ha letiplizik Wengerhez....aki amúgy is nagyon ért a rabláshoz...![]()
Meglehet h sérült,de ettől tudna játszani....Ha már tavaly elvileg beinjekciózva tolta,és nem 2 meccsen keresztül....
nem ennyire egyszerű, mert Keita nem saját nevelés, Pep-nek mégis a kedvencei között van...Sergi írta:H miért nem játszik Yaya?
Egyszerű....
Pep bele van zúgva ebbe a "saját nevelés-saját nevelés-saját nevelés" c. baromságba,és ezzel akarja bizonygatni, ha nyer vmit akkor azt a Barca-akadémiának köszönheti...
Tavaly még meggondoltam volna h ki a jobb,de idén egyértelműen Busquets a favorit Pepnél,még akkor is ha pocsékul játszik...
Igaza is lesz Yaya-nak ha letiplizik Wengerhez....aki amúgy is nagyon ért a rabláshoz...![]()
Meglehet h sérült,de ettől tudna játszani....Ha már tavaly elvileg beinjekciózva tolta,és nem 2 meccsen keresztül....