Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.11. 12:38:44

ziipp írta:Szerintem a háttérben az van, hogy Guardiola nem szereti a fekákat, ami a spanyolokra (katalánokra?) amúgy is jellemző. Eto'onál sem volt konkrét indok, itt sincs. A gond csak az, hogy Touré sokkal jobb, mint Busquets.
barca99 írta:Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése...
Ez viszont nem így van. Rengeteg* flegmán eladott labdája van Businak, amiből veszélyes helyzetek alakulnak ki, míg ez Tourénál nem jellemző.

* Értsd: posztjához, szintjéhez képest.
Pontosan így van, én is látom, én is rosszul leszek meccs közben a hülye labdavesztéseitől. Viszont ránézel a tabellára, vagy csak simán a meccs képére, és azt látod, hogy semmivel nem vagyunk gyengébbek, mint mondjuk tavaly. Ill. valamivel igen, de 1., megismétlehetetlen a tavalyi szezon 2., nem Yaya-n múlik, hogy ez így van.

Innentől kezdve meg felesleges Yaya-t a kezdőbe követelni állandóan, mert úgyse értetek hozzá jobban, mint Pep, aki hozza az eredményeket, ráadásul tényleg csak az jön ki, hogy nem neki vannak kedvencei, hanem nektek.
Az összeesküvéselméleteket meg inkább ne erőltessük. :D
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.11. 12:37:36

Businál klasszisokkal jobb, nem is értem, hogy miért a túlértékelt spanyol játszik. Busi lassú fejben és lábon is, színészkedik, nem elég kemény és körülményes, nem tudom miért vagytok tőle elájulva. :shock:
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.11. 12:32:36

ziipp írta:Szerintem a háttérben az van, hogy Guardiola nem szereti a fekákat, ami a spanyolokra (katalánokra?) amúgy is jellemző. Eto'onál sem volt konkrét indok, itt sincs. A gond csak az, hogy Touré sokkal jobb, mint Busquets.
:lol:

Gondolkodj már kicsit. Keita meg Abidal hófehérek? A mali Pep egyik személyes kedvence, míg a francia ha egészséges mindig kezdő.

:roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ziipp
Capitá del Barça

2010.04.11. 12:25:00

Szerintem a háttérben az van, hogy Guardiola nem szereti a fekákat, ami a spanyolokra (katalánokra?) amúgy is jellemző. Eto'onál sem volt konkrét indok, itt sincs. A gond csak az, hogy Touré sokkal jobb, mint Busquets.
barca99 írta:Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése...
Ez viszont nem így van. Rengeteg* flegmán eladott labdája van Businak, amiből veszélyes helyzetek alakulnak ki, míg ez Tourénál nem jellemző.

* Értsd: posztjához, szintjéhez képest.
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.11. 11:49:29

LG írta:De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.
Lehet. Mint ahogy az is, hogy ezután ötször megvédjük minden címünket.
Feleslegesen misztifikáltok megint túl dolgokat, miközben Busquets egy nagyon jó mérkőzésen megint túl van. 21 évesen.

Nagyon sajnálom, hogy Yaya nem játszik, az egyik legkedvesebb játékos számomra, főleg a légiósok közül. És az sem fog tetszeni, ha eligazol. Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése, nekem meg százszor inkább Barca, mint akármelyik játékos...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.04.11. 10:08:15

Azért a Madridnál sem csak Makelele távozása miatt kezdődött a sikertelen időszak. Tény, hogy a pályán nagyon hiányozhatott, de mi Rijkaard idején egy Edmilson-Motta védekező párossal mentük végig a szezont, és dupláztunk, holott köztudott, hogy Makelele klasszisokkal jobb mindkettőnél. Mégis nyertünk.

Nem egy emberen múlik, pláne, ha van egy ilyen játékos a csapatban, mint Busquets. Én nagyon sajnálom Yayát, az egyik kedvencem, de csak ezért nem fogom azt modani, hogy Busquets rémgyenge, mert ez nem igaz. S azt is túlzottnak látom, hogy ha elmegy, itt megszűnik az élet.

Az meg a másik, hogy egyáltalán nem biztos, hogy elmegy. Már párszor lenyilatkozta, hogy marad. Tudom, ettől függetlenül nem biztos ez, de azért kijelenteni sem kell.
.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.11. 10:02:10

Én azt mondom várjunk még ezzel a Touré mizériával. :D Korai még kijelenteni hogy biztos távozó. Sok van még a nyárig, akármi megtörténhet. És lehet, hogy Yaya is úgy gondolja (ha az ügynöke nem is :? ) hogy marad még egy évet. Nyáron minden kiderül! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.11. 10:00:02

Nem tudhatjuk mi van, biztosan megbeszélték. Netán el is menne, akkor is érkezik a helyére minőségi ember. Később okosabbak leszünk. Eddig Pepet igazolja minden.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.04.11. 10:04:57-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.11. 09:58:14

van Bommel írta:Pep nem hülye. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Touré megmondta, hogy az év végén távozik...
Nem hinném. Tourét Pep szépen elherdálja, az edzői pályafutása legnagyobb blamája.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.11. 09:42:28

mindorokke_barca írta:
Ez a megérzésem is bejött hétközben,hogy Touré nem fog kezdeni.
És ezzel szerintem 95%ban kijelenthető,hogy ő ott lesz a távozók között.
Köszönjük Pep,hogy elherdáltál egy ilyen kivételes képességű vkp-t.
Ugyanaz a szituáció mint Mákele esetében.
Hihetetlen.
Én is szeretem Yaya játékát, de az eredmények Pep-et igazolják. Emellett biztos vagyok benne, hogy van a háttérben valami, amiről mi nem tudunk.
Nem játszunk kevésbé szépen nélküle. Nem vagyunk eredménytelenebbek. Akkor meg nem mindegy, hogy ki játszik? Pep-et azzal vádoljátok, hogy megvannak a kedvencei, eközben éppen ti vagytok azok, akik nem tudtok ettől elszakadni. Miért lenne ugyanaz mint a Makelele eset? Ők szétestek utána, mi nem.
De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.
van Bommel
Capitá del Barça

2010.04.11. 09:36:10

Pep nem hülye. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Touré megmondta, hogy az év végén távozik...
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.11. 09:28:03

Sajnos egyet kell értsek veletek.. :( Rettentően sajnálom és szomorú vagyok, mert hatalmas egy játékos, élmény nézni, posztján világ egyik legjobbja, kíváncsi lennék azért miért nem játszik.. merem remélni Sergi gyerek nem játszik közre a háttérben. Továbbá még Titi mellőzése érdekes számomra nagyon.. a méregdrága Csiga meg mellőzve van.. bár Militonak sokkal jobban örülök ha játszik, csak mégis 20 millió kidobott pénz volt.. érdekes dolgok. Remélem Touré marad, de tegnapi meccs, nem ezt igazolja.. :( Nagyon nagy játékossal játszadozunk..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.04.11. 09:21:33

És ezzel szerintem 95%ban kijelenthető,hogy ő ott lesz a távozók között.
Hihetetlen.
Én is szeretem Yaya játékát, de az eredmények Pep-et igazolják. Emellett biztos vagyok benne, hogy van a háttérben valami, amiről mi nem tudunk.
Nem játszunk kevésbé szépen nélküle. Nem vagyunk eredménytelenebbek. Akkor meg nem mindegy, hogy ki játszik? Pep-et azzal vádoljátok, hogy megvannak a kedvencei, eközben éppen ti vagytok azok, akik nem tudtok ettől elszakadni. Miért lenne ugyanaz mint a Makelele eset? Ők szétestek utána, mi nem.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.11. 09:05:36

albicelesteX írta:Egyetértek!A nyár talán legbiztosabb távozója!Sőt...Nem is nagyon tudnék mondani mást előtte!!! :( Sajnálom,mert nagyon komoly játékos!
sajnos biztosra lehet lassan venni hogy elmegy:( pedig ebben a csapatban helye van egy sziklának....
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.04.11. 01:13:45

Egyetértek!A nyár talán legbiztosabb távozója!Sőt...Nem is nagyon tudnék mondani mást előtte!!! :( Sajnálom,mert nagyon komoly játékos!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.10. 23:02:11

csababarca írta:
barca99 írta:Muszáj minden egyes kimaradásakor minden helyen picsogni? Kimaradt, bumm, én sem örülök. Viszont Pep tegnap ledobott zoknija is többet tud nálunk, így (főleg előre) feleslegesek ezek a körök. Szerintem.
Én személy szerint nem picsogok többet,mert ma elvesztettük Tourét.
Ezt be lehet látni.
Hát nekem is ma vált biztossá, hogy következő idényben már nem lesz itt, hacsak vmi csoda nem történik a nyáron...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.10. 21:06:15

barca99 írta:Muszáj minden egyes kimaradásakor minden helyen picsogni? Kimaradt, bumm, én sem örülök. Viszont Pep tegnap ledobott zoknija is többet tud nálunk, így (főleg előre) feleslegesek ezek a körök. Szerintem.
Én személy szerint nem picsogok többet,mert ma elvesztettük Tourét.
Ezt be lehet látni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.10. 21:01:31

Muszáj minden egyes kimaradásakor minden helyen picsogni? Kimaradt, bumm, én sem örülök. Viszont Pep tegnap ledobott zoknija is többet tud nálunk, így (főleg előre) feleslegesek ezek a körök. Szerintem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.10. 21:00:56

Fecooo írta:nem mondom, h nem nyerünk ma, de sztem Touré holnap szól az ügynökének... két FONTOS meccs egymás után, és egyiken se kezdő... :evil:
no comment... van még vki, aki úgy gondolja, h Pep csak tartalékolja a fontos meccsekre őt? :x
És ezzel szerintem 95%ban kijelenthető,hogy ő ott lesz a távozók között. :roll:
Hihetetlen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.10. 20:58:06

nem mondom, h nem nyerünk ma, de sztem Touré holnap szól az ügynökének... két FONTOS meccs egymás után, és egyiken se kezdő... :evil:
no comment... van még vki, aki úgy gondolja, h Pep csak tartalékolja a fontos meccsekre őt? :x
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.07. 14:36:14

Fernando írta:Tényleg túlzás ez a Busquets mánia, de azért két dolgot szögezzünk le mikor arra vetemedünk hogy Guardiola-t szidjuk.

1. Busquets a szezon elejéhez képest sokkal jobban játszik.
2. Touré is ugyanakkora nulla idén mint Busquets.
A második részben Pep számlájára is írható. Sztem sosem kedvelte őt a mester, hisz gyakorlatilag mióta ő az edző állandóan hallani pletykákat új vkp-ról. Sajna lehet Etoo sorsára jut. De legalább Etoot helyett is egy kiváló csatár érkezett, a vkp poszton viszont nem tudom, h meg lesz-e oldva a minőségi pótlás. Többször szóba került Mascherano, na ő nagyon nem kéne ide :evil:
Sergi
Jugador del Barça

2010.04.06. 20:46:44

Fecooo írta:
Sergi írta:H miért nem játszik Yaya?
Egyszerű....

Pep bele van zúgva ebbe a "saját nevelés-saját nevelés-saját nevelés" c. baromságba,és ezzel akarja bizonygatni, ha nyer vmit akkor azt a Barca-akadémiának köszönheti...
Tavaly még meggondoltam volna h ki a jobb,de idén egyértelműen Busquets a favorit Pepnél,még akkor is ha pocsékul játszik...
Igaza is lesz Yaya-nak ha letiplizik Wengerhez....aki amúgy is nagyon ért a rabláshoz... :roll:
Meglehet h sérült,de ettől tudna játszani....Ha már tavaly elvileg beinjekciózva tolta,és nem 2 meccsen keresztül.... :roll:
nem ennyire egyszerű, mert Keita nem saját nevelés, Pep-nek mégis a kedvencei között van...
Pep sem kivétel a többi ezdő közül....Neki is megvannak a kis kedvencei,és azok akik kiestek a pixisből....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sergi 2010.04.06. 20:50:56-kor.
Sergi
Jugador del Barça

2010.04.06. 20:41:15

Nos,én asszem erről,h Busquets múlt szerdán tökéletesen bemutatta nekünk mennyire jobb Yaya-nál.... :roll:
vagyis semennyivel....
Ill. azt se felejtsük el, h tavaly a Xavi-Yaya-Ini trió bucira verte Európát....Touré még liberóként is klasszist tolt,amit sztem Busquets soha nem fog tenni,ill. ha mégis,nem fogom feltenni rá a fizum....
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.06. 20:28:42

Tényleg túlzás ez a Busquets mánia, de azért két dolgot szögezzünk le mikor arra vetemedünk hogy Guardiola-t szidjuk.

1. Busquets a szezon elejéhez képest sokkal jobban játszik.
2. Touré is ugyanakkora nulla idén mint Busquets.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.06. 20:28:25

Sergi írta:H miért nem játszik Yaya?
Egyszerű....

Pep bele van zúgva ebbe a "saját nevelés-saját nevelés-saját nevelés" c. baromságba,és ezzel akarja bizonygatni, ha nyer vmit akkor azt a Barca-akadémiának köszönheti...
Tavaly még meggondoltam volna h ki a jobb,de idén egyértelműen Busquets a favorit Pepnél,még akkor is ha pocsékul játszik...
Igaza is lesz Yaya-nak ha letiplizik Wengerhez....aki amúgy is nagyon ért a rabláshoz... :roll:
Meglehet h sérült,de ettől tudna játszani....Ha már tavaly elvileg beinjekciózva tolta,és nem 2 meccsen keresztül.... :roll:
nem ennyire egyszerű, mert Keita nem saját nevelés, Pep-nek mégis a kedvencei között van...
Lezárt