2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem szükség lenne Vertongehnre, s rajta kívül még 2 játékosta, de ezt már mondtam.ab1daL írta:Belső védő, védekezőközéppályás a srác. Amennyire bejött az Arsenalnak Vermaalen(remélem jól írtam) lehet nekünk is bejönne Vertonghen, bár sztem nem kell se védő, se vkp.gianni írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2017902
Kíváncsi vok. mi ez mennyi a valóságalapja és,hogy mi lesz ebből?
Amúgy mit tudtok erről a játékosról?
Belső védő, védekezőközéppályás a srác. Amennyire bejött az Arsenalnak Vermaalen(remélem jól írtam) lehet nekünk is bejönne Vertonghen, bár sztem nem kell se védő, se vkp.gianni írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2017902
Kíváncsi vok. mi ez mennyi a valóságalapja és,hogy mi lesz ebből?
Amúgy mit tudtok erről a játékosról?
1: ha nem lennék lusta, akkor msot megszámolnám az összes "minek Cesc a padra?" típusú hozzászólást. Én végig pont erről beszéltem, h baromira nem padozna, ha hadilábon állnánk a KaszássalLM10 írta:Saját magamat megcáfolva+ a sérülésekkel együtt, már én is támogatok, egy középpályást.
Ha Pinto távozna, akkor a helyére egy tapasztaltabb hálóőrt keresnék.
Korábban játszott balszélen, nem is rosszul, én nem hiszem, hogy egy elveszett ötlet lenne. Plusz ballábas, ami nem hátrány. Bár sokan azt hiszik, az az igazi, aki jól becselezi magát 15 terminátor közé, de hát ez nem mindig sikerül. Nem baj az, ha többször kerül a védelmi vonal mögé, és onnan tudja megjátszani a labdát.Chino írta:Sokan szeretnék ide Silvát, de én nem benne látom az ideális megoldást. Ő majdhogy olyan ott balszélen mintha Ini-t dobnánk oda fel. Nem vérbeli balszélső, nem is ontja a gólokat. Szinte ugyanott lennénk vele mint ha Cesc-t hoznánk. Szerintem mindenáron Ribéryt meg kell szerezni. Ha most nyáron nem sikerül, akkor felejtős, merta Madrid biztos el fogja halászni.
Cesc még nyugodtan várhat egy évet, nem hiszem hogy mindenképp idén akarna elszerződni, bár semmi sem biztos.
Az biztos, hogy valami nagy igazolás lesz nyáron az új elnökség részéről. Még messze van de már nagyon kiváncsi vagyok rá, de az szinte 100% hogy a legtöbben Fabregas nevével fognak kampányolni.
Csere jobbhátvéd pedig mostmár sztem nem kell. Nincs szükség még egy embert venni a padra. Dani bírja a terhelést, ha pedig valami történik Puyol és Maxwell is képes pótolni.
Felejtsük már el ezeket ahogy Xavi kárára, Ini kárára stb. Ini nem játszana klasszikus balszélsőt így , visszavontabb lenne ám nem hiszem hogy ez negatívan befolyásolná az eredményeségünket Xavi,Ini,Cesc olyan joga-t tolna itt hogy Ibra és Messi bőven megrúgná a gólokat+ Cesc is gólerős, ezért nem tudom elképzelni hogy gólerősségönket ez a 3-as negatívan befolyásolná . Megjegyzem Ini az Inter ellen is balszélsőt játszott vagyis oda volt jelölve mégis zseniálisan nyomta, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Persze azért mert jóval visszább volt mint Henry szokott.MichaaBee írta:Egyetértek Barcaforeverrel, szerintem jelenleg nincs szükség Fabregasra. Különbenis nem rég cáfolta meg ő maga...
Én tavaly még elnézegettem volna, de mostmár határozottan azon a véleményen vagyok, hogy felesleges az ő leigazolása. Persze ha jönne, akkor elfogadnám, de ne játsszon Xavi és Ini rovására...
Egyet értek, még szerintem maradjon az Arsenalba mondjuk 2 évig, addig tuti rájön, h ott nem nyerhet semmit. 2 év múlva meg már lenne helye a Barcában.zola8787 írta:Ugyan minek új igazolások milliókért? Fabregas? Minek, de most komolyan? Yaya - Ini - Xavi, ennyi, legjobb középpálya, Cesc nem ülne le a padra duzzogás nélkül.
Butaság. Tudom meg kéne indokolnom, de már régebben megetettem többször, ne kelljen megint. Hidd el nekem, elég sok Arsenal meccset nézek, h tudjam, nem való ő ide.MaiconvsDani írta:Én most hallottam egy olyan hírt mely szerint érdeklődünk Eboué iránt Dani helyettesének.Az az igazság hogy én annak örülnék mert ő egy olyan játékos aki bírja a padot(végül is az Arsenalban is rengetegszer az "nyomja").Szóval szerintem ő egy jó igazolásnak tartanám és bocs hogy ennyire előre gondolok.
Én nem igazán szeretném megnézni a világ legjobb formájában lévő irányítóját, egy Pirlo féle stílusban, ha nem haragszol.kristop írta:igazából ahogy látom kábé mindenki örülne, ha érkezne Fabregas, csak a helye a kérdőjel, ha jön egy balszélső is. az meg fontosabb. ugyebár oda meg Ribery lenne a legjobb.
ugye jól emlékszem, hogy volt már olyan meccsünk, ahol Ini eredetileg balszélső lett volna, de gyakorlatilag végig négy középpályással játszottunk, elől Ibrával és Messivel? ilyen 4-4-2 egy lehetőség.
vagy Xavit megnézni, hogy most mit mutatna a régi posztján és olyan Pirlo, Xabi Alonso stílusban mélységi irányító lehetne. akkor meg maradhat a 4-3-3 is.
igen, tudom nem szabad a mostanit megbontani, de ha esetleg bekövetkezne, akkor nem lehet arra apellálni, hogy mindig sérült lesz a ebből a hatosból valaki és a rotációt meg nem nagyon használja Pep. megvan az alap kezdője.
én péel nagyon örülnék, ha maradna ilyen cserének.bár ha érkezik vki épkézláb,akkor padon simán elviselem még 1 évig,azzal nincs gond, lehet tud annyit padról mint Henke anno...
Barca-Interkristop írta:
ugye jól emlékszem, hogy volt már olyan meccsünk, ahol Ini eredetileg balszélső lett volna, de gyakorlatilag végig négy középpályással játszottunk, elől Ibrával és Messivel? ilyen 4-4-2 egy lehetőség.
én péel nagyon örülnék, ha maradna ilyen cserének.bár ha érkezik vki épkézláb,akkor padon simán elviselem még 1 évig,azzal nincs gond, lehet tud annyit padról mint Henke anno...
persze az kellene még csak, Henry még 1 évig, ahhoz kb az kellene,h mostantól minden meccsen NO1 teljesítményt nyújtson. legyen így,azzal mindenki nyerne (erre látok 5%esélyt)Stevenny írta:Szerintem meg Fabregas csak a jövő nyáron fog jönni, s akkor, azon a nyáron, fog elmenni Henry!
Há ja!Sanama írta:Hát azért én nem vagyok biztos ebben a hivatalos közleményben.
Ibránál is láttuk,hogy nem jön ő már dehogy jön.
Na mind1.