Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.16. 15:34:20

ab1daL írta:
gianni írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2017902
Kíváncsi vok. mi ez mennyi a valóságalapja és,hogy mi lesz ebből?
Amúgy mit tudtok erről a játékosról?
Belső védő, védekezőközéppályás a srác. Amennyire bejött az Arsenalnak Vermaalen(remélem jól írtam) lehet nekünk is bejönne Vertonghen, bár sztem nem kell se védő, se vkp.
Szerintem szükség lenne Vertongehnre, s rajta kívül még 2 játékosta, de ezt már mondtam.
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
ab1daL
Director del Fútbol

2010.02.16. 15:19:12

gianni írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2017902
Belső védő, védekezőközéppályás a srác. Amennyire bejött az Arsenalnak Vermaalen(remélem jól írtam) lehet nekünk is bejönne Vertonghen, bár sztem nem kell se védő, se vkp.
gianni
Entrenador del Barça

2010.02.16. 14:50:13

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2017902
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.15. 16:49:52

Szerintem meg nem kell Asenjo, hanem fel kéne hozni Olazabált, nem árt ha fejlődik, tehát Pintot küldük el valahova Ázsiába :twisted: , s hozzuk fel Olit.

Amúgy én tartom álláspontom h kell Fabregas, s egy játékos, aki ha kell pótolhatná könnyen Alvest.
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
sjd
Llegenda del Barça

2010.02.15. 16:44:58

LM10 írta:Saját magamat megcáfolva+ a sérülésekkel együtt, már én is támogatok, egy középpályást.
Ha Pinto távozna, akkor a helyére egy tapasztaltabb hálóőrt keresnék.
1: ha nem lennék lusta, akkor msot megszámolnám az összes "minek Cesc a padra?" típusú hozzászólást. Én végig pont erről beszéltem, h baromira nem padozna, ha hadilábon állnánk a Kaszással
2: :arrow: Asenjo: Atmában padozik, annál a Camp Nou kispadja csak kényelmesebb, és Valdesnek lenne egy kis +motiváció
LM10
Director del Fútbol

2010.02.15. 16:22:32

Saját magamat megcáfolva+ a sérülésekkel együtt, már én is támogatok, egy középpályást. Míg Deco itt volt ,addig Xavi,Ini és Deco megoldották a rotálást. De már "csak" Xavi és Iniesta marad ami igaz a legjobb így is, de a pótlásuk nem megfelelő. Fabregas érkezése megoldaná ezt. És őt nem csak akkor kéne játszatni, mikor sérülés van, hanem így nyugodtan tudnának pihenne Xaviék(főleg ő, hisz egyre idősebb ő is+néha kell a pihi neki is)
Messze még a nyár is, de így előre, egy csere jobb hátvédet, Fabregast, és egy balszélsőt vennék. Henryt biztos távozónak veszem. Ha Pinto távozna, akkor a helyére egy tapasztaltabb hálóőrt keresnék.
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.12. 15:19:50

Chino írta:Sokan szeretnék ide Silvát, de én nem benne látom az ideális megoldást. Ő majdhogy olyan ott balszélen mintha Ini-t dobnánk oda fel. Nem vérbeli balszélső, nem is ontja a gólokat. Szinte ugyanott lennénk vele mint ha Cesc-t hoznánk. Szerintem mindenáron Ribéryt meg kell szerezni. Ha most nyáron nem sikerül, akkor felejtős, merta Madrid biztos el fogja halászni.
Cesc még nyugodtan várhat egy évet, nem hiszem hogy mindenképp idén akarna elszerződni, bár semmi sem biztos.
Az biztos, hogy valami nagy igazolás lesz nyáron az új elnökség részéről. Még messze van de már nagyon kiváncsi vagyok rá, de az szinte 100% hogy a legtöbben Fabregas nevével fognak kampányolni.

Csere jobbhátvéd pedig mostmár sztem nem kell. Nincs szükség még egy embert venni a padra. Dani bírja a terhelést, ha pedig valami történik Puyol és Maxwell is képes pótolni.
Korábban játszott balszélen, nem is rosszul, én nem hiszem, hogy egy elveszett ötlet lenne. Plusz ballábas, ami nem hátrány. Bár sokan azt hiszik, az az igazi, aki jól becselezi magát 15 terminátor közé, de hát ez nem mindig sikerül. Nem baj az, ha többször kerül a védelmi vonal mögé, és onnan tudja megjátszani a labdát.

A gólokat megnézve pedig Ribéry és Silva is kb. egyre megy, bár én is úgy vélem, a franciának feküdne az a szerepkör, és gólerősebb lenne, mint az eddigi csapataiban.

Tehát bármelyik jön, rosszul járni semmiképpen nem fogunk, mind a kettővel érezhető lesz a különbség a balszélen (főleg az idei Henry után).

Nálam még mindig a francia a favorit, bár úgy érzem, valamivel nagyobb a hypja, mint ami "járna" neki, plusz eléggé sérülékeny. Mondjuk olyat is olvastam, hogy idén valamilyen gyulladás volt a szervezetében, ami miatt nehezebben gyógyult, és könnyebben sérült. Silvával meg az a bajom, hogy egy riválist gyengítünk, a Valencia vele még súlytalanabb nemzetközi szinten, a sok PL-csapat meg kezd irritálni a BL-ben.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.12. 14:04:35

Én sem tartom feltétlen szükségesnek Fábregas leigazolását. De! Nyilatkozata és a tények alapján az Arsenalban a közeljövőben nem nyer nagyon trófeát, amit a Barcelonában véghez tud vinni. Ha meg ő haza akar jönni, az Arsenal nem teheti meg, hogy magához láncolja, mert nem fog belőle jól kijönni. Ha alibizni akar, biztos megtenné, csakhogy elhagyja Londont. Hiába az, hogy így tiszteljük az Arsenal, hiába jó a kapcsolat a két klub között, ha Cesc akaratos és távozni akar, szerintem az angolok nehezen fogják megakadályozni. Túszul nem ejthetik.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.02.12. 14:01:03

Sokan szeretnék ide Silvát, de én nem benne látom az ideális megoldást. Ő majdhogy olyan ott balszélen mintha Ini-t dobnánk oda fel. Nem vérbeli balszélső, nem is ontja a gólokat. Szinte ugyanott lennénk vele mint ha Cesc-t hoznánk. Szerintem mindenáron Ribéryt meg kell szerezni. Ha most nyáron nem sikerül, akkor felejtős, merta Madrid biztos el fogja halászni.
Cesc még nyugodtan várhat egy évet, nem hiszem hogy mindenképp idén akarna elszerződni, bár semmi sem biztos.
Az biztos, hogy valami nagy igazolás lesz nyáron az új elnökség részéről. Még messze van de már nagyon kiváncsi vagyok rá, de az szinte 100% hogy a legtöbben Fabregas nevével fognak kampányolni.

Csere jobbhátvéd pedig mostmár sztem nem kell. Nincs szükség még egy embert venni a padra. Dani bírja a terhelést, ha pedig valami történik Puyol és Maxwell is képes pótolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2010.02.12. 14:12:32-kor.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.11. 22:13:13

Csere jobbhátvéd? Nem hinném, h kéne. Maxwell, Puyol megoldják ha vész van.
Ami a középpályát illeti, talán nem feltétlenül Fabregas, de egy jó középályás mindenképp kell. Sokan a sikerek miatt most állom világban élnek. Sokan azt hiszik, h Iniesta és Xavi soha nem sérülnek le. Sokan azt hiszik, h sosem lesznek rossz formában. Sokan azt hiszik, h mindenki, aki az Atleticből feljön világklasszis lesz. PEDIG NEM.
gergo9
Director del Fútbol

2010.02.11. 22:08:48

MichaaBee írta:Egyetértek Barcaforeverrel, szerintem jelenleg nincs szükség Fabregasra. Különbenis nem rég cáfolta meg ő maga...

Én tavaly még elnézegettem volna, de mostmár határozottan azon a véleményen vagyok, hogy felesleges az ő leigazolása. Persze ha jönne, akkor elfogadnám, de ne játsszon Xavi és Ini rovására...
Felejtsük már el ezeket ahogy Xavi kárára, Ini kárára stb. Ini nem játszana klasszikus balszélsőt így , visszavontabb lenne ám nem hiszem hogy ez negatívan befolyásolná az eredményeségünket Xavi,Ini,Cesc olyan joga-t tolna itt hogy Ibra és Messi bőven megrúgná a gólokat+ Cesc is gólerős, ezért nem tudom elképzelni hogy gólerősségönket ez a 3-as negatívan befolyásolná . Megjegyzem Ini az Inter ellen is balszélsőt játszott vagyis oda volt jelölve mégis zseniálisan nyomta, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Persze azért mert jóval visszább volt mint Henry szokott.
Arról nem is beszélve hogy jöhetnek sérülések bőven eléggé szerencsések vagyunk ebből a szempontból.
Keita,Bus,Thiago,Jds fényévnyi távolságra van (egyenlőre) attól hogy tudja pótolni megfelelően Xavi,Ini-t. Vszeg ha mi nem akkor más csapat igen komoly ajánlatokkal fogja bombázni az Arsenalt (Milan,Madrid stb) egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról hogy csak ide jönne Londonból.
MR. TROMORT777

2010.02.11. 22:05:55

zola8787 írta:Ugyan minek új igazolások milliókért? Fabregas? Minek, de most komolyan? Yaya - Ini - Xavi, ennyi, legjobb középpálya, Cesc nem ülne le a padra duzzogás nélkül.
Egyet értek, még szerintem maradjon az Arsenalba mondjuk 2 évig, addig tuti rájön, h ott nem nyerhet semmit. 2 év múlva meg már lenne helye a Barcában.
A lényeg egy bal támadó, h ne Ininek keljen kimennie szélre. Szerintem a legjobb lenne Silva, mert:
1. Még fiatal és nagy potenciál van benne.
2. A jelöltek közül szvsz őt lehetne elhozni a legolcsóbban.
3. Spanyol, ismeri a társakat, és a bajnokságot.
4. Ha kell tud kp-n játszani is, és akkor Pedro/Jeffren lehet baltámadó akár.

De sajnos nem valószínű, h ő jön mert nagyobb ágyúkkal akarnak kampányolni az elnök jelöltek.

A csere jobb hátvéd, meg nem biztos h kell, van pár Atletices jelölt is. Szerintem őket szezon végén ki lehet próbálni.
zola8787
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:51:53

Ugyan minek új igazolások milliókért? Fabregas? Minek, de most komolyan? Yaya - Ini - Xavi, ennyi, legjobb középpálya, Cesc nem ülne le a padra duzzogás nélkül. Max 1 jobb hátvédet Dani pótlására, de sztem az is felesleges lenne. Ez az én véleményem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.11. 21:45:31

MaiconvsDani írta:Én most hallottam egy olyan hírt mely szerint érdeklődünk Eboué iránt Dani helyettesének.Az az igazság hogy én annak örülnék mert ő egy olyan játékos aki bírja a padot(végül is az Arsenalban is rengetegszer az "nyomja" :) ).Szóval szerintem ő egy jó igazolásnak tartanám és bocs hogy ennyire előre gondolok. 8)
Butaság. Tudom meg kéne indokolnom, de már régebben megetettem többször, ne kelljen megint. Hidd el nekem, elég sok Arsenal meccset nézek, h tudjam, nem való ő ide.
MaiconvsDani
Barça C

2010.02.11. 21:28:26

Én most hallottam egy olyan hírt mely szerint érdeklődünk Eboué iránt Dani helyettesének.Az az igazság hogy én annak örülnék mert ő egy olyan játékos aki bírja a padot(végül is az Arsenalban is rengetegszer az "nyomja" :) ).Szóval szerintem ő egy jó igazolásnak tartanám és bocs hogy ennyire előre gondolok. 8)
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.11. 21:21:42

Egyetértek Barcaforeverrel, szerintem jelenleg nincs szükség Fabregasra. Különbenis nem rég cáfolta meg ő maga...

Én tavaly még elnézegettem volna, de mostmár határozottan azon a véleményen vagyok, hogy felesleges az ő leigazolása. Persze ha jönne, akkor elfogadnám, de ne játsszon Xavi és Ini rovására...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:03:59

kristop írta:igazából ahogy látom kábé mindenki örülne, ha érkezne Fabregas, csak a helye a kérdőjel, ha jön egy balszélső is. az meg fontosabb. ugyebár oda meg Ribery lenne a legjobb.

ugye jól emlékszem, hogy volt már olyan meccsünk, ahol Ini eredetileg balszélső lett volna, de gyakorlatilag végig négy középpályással játszottunk, elől Ibrával és Messivel? ilyen 4-4-2 egy lehetőség.

vagy Xavit megnézni, hogy most mit mutatna a régi posztján és olyan Pirlo, Xabi Alonso stílusban mélységi irányító lehetne. akkor meg maradhat a 4-3-3 is.

igen, tudom nem szabad a mostanit megbontani, de ha esetleg bekövetkezne, akkor nem lehet arra apellálni, hogy mindig sérült lesz a ebből a hatosból valaki és a rotációt meg nem nagyon használja Pep. megvan az alap kezdője.
bár ha érkezik vki épkézláb,akkor padon simán elviselem még 1 évig,azzal nincs gond, lehet tud annyit padról mint Henke anno...
én péel nagyon örülnék, ha maradna ilyen cserének.
Én nem igazán szeretném megnézni a világ legjobb formájában lévő irányítóját, egy Pirlo féle stílusban, ha nem haragszol.

Iniestáról ne felejtse már el senki, h ő csak végszükségből lett néha szélső a sérülések miatt.Ő alapból egy középső középpályás.Xavival reggelig tudna passzolgatni a középpályán, erre már mindenki rakja ki a szélre. :roll:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.02.11. 20:02:37

kristop írta:
ugye jól emlékszem, hogy volt már olyan meccsünk, ahol Ini eredetileg balszélső lett volna, de gyakorlatilag végig négy középpályással játszottunk, elől Ibrával és Messivel? ilyen 4-4-2 egy lehetőség.
Barca-Inter

Egyébként én Xavit elég nehezen képzelem el, ahogy megállítja az ellenfél támadásait, ráadásul Touré már így is elég kevés játéklehetőséget kap, viszont szerintem a középpályán és a balszélen van elég sérülés ahhoz, ahogy megfelelően rotálva legyen Cesc, Xavi és Ini

(ja és Pirlo és Xabi úgy játszik mélységi irányítót, h melletük ott van egy brutál vkp., aki alaposan eltakarítja a csatárokat helyettük is: Gattuso, Lass)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.11. 19:55:41

Nem tudom, hogy ez a cikk már be van-e linkelve valahova, mindenesetre most megteszem ezt. Arról szól, hogy Fábregas hogyan illene be a mai Barcelonába. Igaz, teljes választ nem ad, de jól kutakodik a lehetőségekben. Annyiban nem értek eggyet, hogy Henry helyett Iniesta lenne huzamosabb ideig a balszélső, mert lehet hogy néhány meccsen jól teljesít ott, de a baloldalra komolyabb szélső kéne.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.02.10. 19:45:24

igazából ahogy látom kábé mindenki örülne, ha érkezne Fabregas, csak a helye a kérdőjel, ha jön egy balszélső is. az meg fontosabb. ugyebár oda meg Ribery lenne a legjobb.

vagy Xavit megnézni, hogy most mit mutatna a régi posztján és olyan Pirlo, Xabi Alonso stílusban mélységi irányító lehetne. akkor meg maradhat a 4-3-3 is.

igen, tudom nem szabad a mostanit megbontani, de ha esetleg bekövetkezne, akkor nem lehet arra apellálni, hogy mindig sérült lesz a ebből a hatosból valaki és a rotációt meg nem nagyon használja Pep. megvan az alap kezdője.
bár ha érkezik vki épkézláb,akkor padon simán elviselem még 1 évig,azzal nincs gond, lehet tud annyit padról mint Henke anno...
én péel nagyon örülnék, ha maradna ilyen cserének.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.10. 19:31:51

Stevenny írta:Szerintem meg Fabregas csak a jövő nyáron fog jönni, s akkor, azon a nyáron, fog elmenni Henry!
persze az kellene még csak, Henry még 1 évig, ahhoz kb az kellene,h mostantól minden meccsen NO1 teljesítményt nyújtson. legyen így,azzal mindenki nyerne (erre látok 5%esélyt)

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.10. 19:25:53

Szerintem meg Fabregas csak a jövő nyáron fog jönni, s akkor, azon a nyáron, fog elmenni Henry!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.10. 19:22:20

Az uj elnokseg ugyis el fogja hozni Cesc-et , mond amit akar a jelenlegi, Pep is akarja ot , szerintem 90% hogy nyaron o lesz az egyik sztarigazolas.
I <3 FCB
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.10. 19:01:42

Igazából csak a helyét nem tudnám meghatározni,mert azt nem akarom,h Ini balszélen legyen huzamosabb ideg,oda majd érkezik remélem egy másik klasszis (Ribery,vagy Silva)

szóval akkor a Xavi,Ini,Fabr 3asból 1 tuti padozna,vagy milyen felállást tudnátok elképzelni, ha ESETLEG érkezne Ribery,és Fabregas is? amiben Ini nem balszélső (sajnos nincs ilyen sok)

(bal szélső mindenképp KELL,és ha az Ribery,de akár Silva is lesz, tuti motiválatlansággal nem küzdenének...persze Fabregas sem, klubszinten nem nyertem jelentős trófeát,márpedig a spanyol bajnokság,és a Bl annak tekinthető.) az ilyen dolgok által lehet fenntartani a kellő koncentráltságot,és eredményességet. biztos vagyok benne,h kettő nagy név is érkezik.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.10. 19:00:16

Sanama írta:Hát azért én nem vagyok biztos ebben a hivatalos közleményben.

Ibránál is láttuk,hogy nem jön ő már dehogy jön.

Na mind1.
Há ja!
Az esetek nagy részében, akkor jön létre az üzlet amikor nagyon tagadják.
A többi meg csak kakikeverés.
Én szerintem jönni fog, de én nem várom annyira, hogy ne bírjak magammal nyárig.
Szóval várjuk ki a végét.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt