Chino írta:Sokan szeretnék ide Silvát, de én nem benne látom az ideális megoldást. Ő majdhogy olyan ott balszélen mintha Ini-t dobnánk oda fel. Nem vérbeli balszélső, nem is ontja a gólokat. Szinte ugyanott lennénk vele mint ha Cesc-t hoznánk. Szerintem mindenáron Ribéryt meg kell szerezni. Ha most nyáron nem sikerül, akkor felejtős, merta Madrid biztos el fogja halászni.
Cesc még nyugodtan várhat egy évet, nem hiszem hogy mindenképp idén akarna elszerződni, bár semmi sem biztos.
Az biztos, hogy valami nagy igazolás lesz nyáron az új elnökség részéről. Még messze van de már nagyon kiváncsi vagyok rá, de az szinte 100% hogy a legtöbben Fabregas nevével fognak kampányolni.
Csere jobbhátvéd pedig mostmár sztem nem kell. Nincs szükség még egy embert venni a padra. Dani bírja a terhelést, ha pedig valami történik Puyol és Maxwell is képes pótolni.
Korábban játszott balszélen, nem is rosszul, én nem hiszem, hogy egy elveszett ötlet lenne. Plusz ballábas, ami nem hátrány. Bár sokan azt hiszik, az az igazi, aki jól becselezi magát 15 terminátor közé, de hát ez nem mindig sikerül. Nem baj az, ha többször kerül a védelmi vonal mögé, és onnan tudja megjátszani a labdát.
A gólokat megnézve pedig Ribéry és Silva is kb. egyre megy, bár én is úgy vélem, a franciának feküdne az a szerepkör, és gólerősebb lenne, mint az eddigi csapataiban.
Tehát bármelyik jön, rosszul járni semmiképpen nem fogunk, mind a kettővel érezhető lesz a különbség a balszélen (főleg az idei Henry után).
Nálam még mindig a francia a favorit, bár úgy érzem, valamivel nagyobb a hypja, mint ami "járna" neki, plusz eléggé sérülékeny. Mondjuk olyat is olvastam, hogy idén valamilyen gyulladás volt a szervezetében, ami miatt nehezebben gyógyult, és könnyebben sérült. Silvával meg az a bajom, hogy egy riválist gyengítünk, a Valencia vele még súlytalanabb nemzetközi szinten, a sok PL-csapat meg kezd irritálni a BL-ben.