Aleix Vidal
a Marca szerint nem olyan súlyos mint először gondolták, vagy ahogy látszott.....boka ficam szalag szakadás és törés nélkül...reméljük a legjobbakat.
- geridoss
- Director del Fútbol
Theo elismerte a meccs után, és meglátogatja Vidalt, hogy bocsánatot kérjen.
Sokra nem megyünk vele, de legalább ennyi van benne..
http://en.as.com/en/2017/02/11/football ... 34894.html
Sokra nem megyünk vele, de legalább ennyi van benne..
http://en.as.com/en/2017/02/11/football ... 34894.html
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Normandia
- Director del Fútbol
Ez így igaz, de 6:0-nál mi a francnak?Bob_Marley írta:Szerencsétlen sérülés volt, jobbulást neki. 50-50 labdába belement, Theo elrúgta előbb a labdát, neki meg letapadt a bokája, nagy pech.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"you only know the true worth of someone when you can't reach them anymore"
Lucho a meccs után....
Szegény srác, egyre jobban tolta, ma is az első gólhoz ő adta a gólpasszt, erre így lerúgják..
Mégis mi a fenét gondolt az a barom? Hogy 0-6-nál az utolsó percekben majd ő megszerzi és kapura lövi úgy ilyen módon csúszik be?
Persze lap nem járt érte, és utólag sem lesz semmi eltiltás, bezzeg Lajosék eltiltásához értenek ha felszólalnak a botrányos bíráskodás ellen...
Jobbulást
Lucho a meccs után....
Szegény srác, egyre jobban tolta, ma is az első gólhoz ő adta a gólpasszt, erre így lerúgják..
Mégis mi a fenét gondolt az a barom? Hogy 0-6-nál az utolsó percekben majd ő megszerzi és kapura lövi úgy ilyen módon csúszik be?
Persze lap nem járt érte, és utólag sem lesz semmi eltiltás, bezzeg Lajosék eltiltásához értenek ha felszólalnak a botrányos bíráskodás ellen...
Jobbulást

Nálam a PSG ellen kezdo lett volna. Hihetetlen 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Primitive
- Entrenador del Barça
Rettentően sajnálom Vidalt.
Bebizonyította, hogy helye van a jobb oldalon, LE-t is láthatóan meggyőzte, erre jön ez..
EL sem tudom képzelni, hogy mi játszódik ilyenkor le a fejében. Borzasztó lehet.
És kérdés, hogy lesz e innen visszaút?! ...

Bebizonyította, hogy helye van a jobb oldalon, LE-t is láthatóan meggyőzte, erre jön ez..
EL sem tudom képzelni, hogy mi játszódik ilyenkor le a fejében. Borzasztó lehet.
És kérdés, hogy lesz e innen visszaút?! ...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Kupadöntő?Ha törés nem ficam akkor alsó hangon fél év ha nem súlyosabb ésnem szakadtott szét minden.A brécibáló kis népművészeti cserépedény nagyon hazavágta.A hideg futkos a hátamon a látványtól.csabcsi007 írta:Akár a Psg ellen is megnéztem volna az utóbbi hetek jó játéka után. Hát a kupadöntő is kérdéses lett ezzel...
Remélem a legrosszabb mert szerencsétlent egy ilyen tönkre is teheti...

Nagyon hasznos emberünket veszítettük el a hajrára. Psg ellen kezdhetett is volna, oda kellett volna a sebessèg Draxlerék ellen.
Nálam a meccs legjobbja volt!!
Jobbulást Vidal!
Nálam a meccs legjobbja volt!!
Jobbulást Vidal!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerencsétlen sérülés volt, jobbulást neki. 50-50 labdába belement, Theo elrúgta előbb a labdát, neki meg letapadt a bokája, nagy pech.

- Normandia
- Director del Fútbol
Szerencsétlen srác, végre jól játszik erre jön egy ilyen sérülés. Hihetetlenül peches ő is meg mi is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
A kérdés az, hogy a lába tört el vagy csak kificamodott a bokája. Reméljük az utóbbi.csabcsi007 írta:Akár a Psg ellen is megnéztem volna az utóbbi hetek jó játéka után. Hát a kupadöntő is kérdéses lett ezzel...
Végre elkezd jól játszani, erre jön egy ilyen sérülés...
94:39 6 - 1
-
- Barça B
Akár a Psg ellen is megnéztem volna az utóbbi hetek jó játéka után. Hát a kupadöntő is kérdéses lett ezzel...
Mielőbbi jobbulást kívánok neki, borzalmas lehet most neki, pont kezdett formába lendülni és bizonyítani, erre most jön ez a sérülés, ráadásul 6-0-nál... 

Az idei erősítésünk tavaszra az ő megtartása, aktivizálása. Támadásban nagyon erős, védekező munkáját még nem nagyon csillogtatta meg, de jelenleg ebben is jobb a mostanában sajnos eléggé megcsömörlött Sergi Robertotól. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
egyértelmű, hogy nekünk a szélső bekk posztjára olyan ember kell aki inkább a támadásba sem mint a védekezésben jeleskedik, sztem ezért is hoztuk őt, mert benne inkább benne van a támadó véna mint mondjuk egy "sima" balbekkben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sztem is, ahol van védő mögötte, aki tud is védekezni...vele kapcsolatban sem értem (meg van még néhány játékos), h miért próbáljuk beleerőltetni a rendszerbe, ahelyett, h arra használnánk, amihez ért/amit tud.visca el barca írta:a sevillai egy évében 24x játszott 4-2-3-1-ben jobb oldali támadót, 9x meg védőt. ő ilyen poszt nélküli emberke, sztem egy 3-5-2 feküdne neki a legjobbanRes írta:Most akkor neki mi az "eredeti" posztja?
Robertoból Alvest, Gomesből Busit, Neymarból Messit, Denisből Iniestat akarunk csinálni, a szurkolók és ami rosszabb, h sztem a vezetés is. Rohadt rugalmatlan az egész bagázs.
Ez most off, de itt van Neymar esete is, láthatóan nem érzi annyira a kaput, mint a másik kettő, kérdem én, mi a túrónak akarunk vele gólt lövetni, ha egyszer más az erőssége?!
Ott van Arda, két poszton mintha különböző ember lenne. Ő pl érzi a kaput, erre megerőszakoljuk őt meg a középpályát is azzal, h oda teszi be a mester.
Mi folyamat rá akarunk valamit erőltetni játékosokra, sokszor fordítva ülünk a lovon, aztán annyival elrendezzük, h ez a játékos nulla, nem Barca szint, meg beírjuk Neymar helyett Dembelèt, na nem már

- visca el barca
- Presidente del Barça
a sevillai egy évében 24x játszott 4-2-3-1-ben jobb oldali támadót, 9x meg védőt. ő ilyen poszt nélküli emberke, sztem egy 3-5-2 feküdne neki a legjobbanRes írta:Most akkor neki mi az "eredeti" posztja?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Most akkor neki mi az "eredeti" posztja? Bevallom én nem követtem figyelemmel a sevillai karrierjét, fogalmam sincs ott mit játszott.
Elvileg Alves helyére hoztuk. Néha eggyel előrébb, a középpályán játszik, most meg azt olvasom a nyilatkozatában, hogy ő eredetileg támadó .... Bevallom a 7végi fordulóról is lemaradtam (hülye délutáni meccsidőpontok), így utólag néztem csak vissza a gólokat.

Elvileg Alves helyére hoztuk. Néha eggyel előrébb, a középpályán játszik, most meg azt olvasom a nyilatkozatában, hogy ő eredetileg támadó .... Bevallom a 7végi fordulóról is lemaradtam (hülye délutáni meccsidőpontok), így utólag néztem csak vissza a gólokat.

Minél több jól teljesítő játékosunk van, annál jobb a csapatnak.Rivaldo11 írta:Én is örülök neki nagyon. Egyetértek Bobbal, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Sevillában, és bevallom, mikor idehoztuk, azt gondoltam, hogy hatalmas fogás lesz. Némi késéssel ugyan, de kezdi is ezt bizonyítani, tényleg nagyon jól jöhet nekünk majd a tavasszal egy jó formában lévő Vidal.
- Chino
- Llegenda del Barça
Rivaldo11 írta:Én is örülök neki nagyon. Egyetértek Bobbal, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Sevillában, és bevallom, mikor idehoztuk, azt gondoltam, hogy hatalmas fogás lesz. Némi késéssel ugyan, de kezdi is ezt bizonyítani, tényleg nagyon jól jöhet nekünk majd a tavasszal egy jó formában lévő Vidal.
Én is örülök neki, hiányzott már egy ilyen felfutó szélső, persze nem kéne, hogy ez nagyon a védekezés kárára menjen, de ha Messi behúzódik középre gyakorlatilag nincs jobb oldalunk, főleg, hogy Rakitic nem lép feljebb.
Amellett így meg lehetne oldani valamelyest Busi hiányát, mert Robit be lehetne rakni vkp-ba. A jelenlegi keretből ezt a feladatot ő tudná legjobban ellátni és nem Rakitic, de még inkább Andre Gomes szenvedését kellene nézni.
Forca Barca!!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én is örülök neki nagyon. Egyetértek Bobbal, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Sevillában, és bevallom, mikor idehoztuk, azt gondoltam, hogy hatalmas fogás lesz. Némi késéssel ugyan, de kezdi is ezt bizonyítani, tényleg nagyon jól jöhet nekünk majd a tavasszal egy jó formában lévő Vidal.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nagyon örülök neki, mert egyértelmű volt, hogy nem képességekkel van a gond. Európa klasszis tavaszt hozott a Sevillában mikor meneteltek, nálunk meg totál szétesett. Végre kezdi összeszedni magát, kicsit lassabban mint Arda, de fontos szereplő lehet tavasszal.