visca el barca írta:Res írta:Most akkor neki mi az "eredeti" posztja?
a sevillai egy évében 24x játszott 4-2-3-1-ben jobb oldali támadót, 9x meg védőt. ő ilyen poszt nélküli emberke, sztem egy 3-5-2 feküdne neki a legjobban
Sztem is, ahol van védő mögötte, aki tud is védekezni...vele kapcsolatban sem értem (meg van még néhány játékos), h miért próbáljuk beleerőltetni a rendszerbe, ahelyett, h arra használnánk, amihez ért/amit tud.
Robertoból Alvest, Gomesből Busit, Neymarból Messit, Denisből Iniestat akarunk csinálni, a szurkolók és ami rosszabb, h sztem a vezetés is. Rohadt rugalmatlan az egész bagázs.
Ez most off, de itt van Neymar esete is, láthatóan nem érzi annyira a kaput, mint a másik kettő, kérdem én, mi a túrónak akarunk vele gólt lövetni, ha egyszer más az erőssége?!
Ott van Arda, két poszton mintha különböző ember lenne. Ő pl érzi a kaput, erre megerőszakoljuk őt meg a középpályát is azzal, h oda teszi be a mester.
Mi folyamat rá akarunk valamit erőltetni játékosokra, sokszor fordítva ülünk a lovon, aztán annyival elrendezzük, h ez a játékos nulla, nem Barca szint, meg beírjuk Neymar helyett Dembelèt, na nem már