2014.06.02. 00:57:08
eladni nem volt hiba szerintem, egyszerűen nem volt más választásunk, azt már inkább lehetne mondani, hogy keveset játszatni volt hiba, de ez se fedi annyira a valóságot. nagyon rossz helyzet volt mind thiagonak, mind a klubnak, mert úgymond túl gyorsan futott be, nem xavi, meg iniesta szinten szépen lassan, hanem egyből. xavi akkor még talán nem volt kezdőből fontos meccseken kivehető (szerintem most már igen), viszont thiago már simán olyan volt, hogy mehetett volna a fontos meccseken nyugodtan. a kettő egyszerre meg nem fért be, mert ezen felül még ilyen elhanyagolható játékosok is voltak, mint iniesta és fabregas.
én nagyon szerettem volna, ha xavi és fabregas kárára játszott volna már akkor is, de tökéletesen megértem, hogy ez kivitelezhetetlen volt. ezért inkább úgy gondolom, hogy ez nem valakinek a hibája, nem minden dolog valakinek a baklövéséből vagy hibájából van, hanem egyszerűen itt nem volt jó megoldás számunkra. túl gyorsan lett olyan játékos, aki bármely topcsapat kezdőjében megállja a helyét, és neki ez kellett, hogy kijusson a vébére, de hozzánk még nem fért be. (ha az a rohadt sérülés nem lett volna, mehetne a vébére..)
persze egy ilyen hipotetikus állapot lenne a legjobb, hogy valahogy még is itt lenne, és akkor nem kellene ilyen cikkeket kreálnia az újságoknak, hogy pogba, gündogan, koke.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago