Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.15. 15:17:37

edzésen elszakadt neki ua. térdszalagja amivel tavaly egész évben kinlódott. minimum fél év kihagyás vár rá. nem akarom temetni, de sztem neki ezzel véget is ért a karrierje
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.02. 16:16:34

Sanama írta:
Game90 írta:Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
Konkrétan 24éves korában olyan játékos volt már(ugye akkor sikerült visszahozni), hogy 2éve csorgatta utána a csapat a nyálát, ha jól emlékszem. Mármint Fabregas.
Ő szerintem 2006-2008 tájékán élte a fénykorát, akkor nekem is nagyon tetszett a játéka. Aztán az később már eléggé belefásult az Arsenalba, én ezért nem is támogattam, hogy visszahozzuk.

Thiagonak azért nehezebb dolga lett volna ennyi idősen Xaviék mögött az akkori Fabregashoz hasonló sztárrá kinőni magát, az ő nagy lehetősége még csak most jött el. Szerintem elég jó első szezont hozott Münchenben, főleg, ha még a sérülését is beleszámítjuk.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.02. 15:58:20

Game90 írta:Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
Konkrétan 24éves korában olyan játékos volt már(ugye akkor sikerült visszahozni), hogy 2éve csorgatta utána a csapat a nyálát, ha jól emlékszem. Mármint Fabregas.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.02. 15:38:21

Ez igaz, csak pont nem jelent semmit, rengeteg olyan esetet volt már, ahol később fordult a kocka.
PCsabi
aka Game90

2014.06.02. 15:10:29

Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rumig
Entrenador del Barça

2014.06.02. 02:42:33

kristop írta:...ezért inkább úgy gondolom, hogy ez nem valakinek a hibája, nem minden dolog valakinek a baklövéséből vagy hibájából van, hanem egyszerűen itt nem volt jó megoldás számunkra. túl gyorsan lett olyan játékos, aki bármely topcsapat kezdőjében megállja a helyét...
Mindennel egyetértek, amit csababarca és kristop ír, kivéve a kiemelt résszel.
Mivel mióta felkerült, látszott (bár van aki most is kétségbe vonja), h mekkora potenciál van benne és már akkor is bőven elég jó játékos volt, így szvsz igenis hiba volt visszahozni Fábregast, ami végső soron a távozását eredményezte, még ha csak két évvel később is, mert Thiago türelmes volt.
Egyébként meg sztem igenis lehet Cesc szintjén emlegetni, még ha mindent egybevetve talán nem is olyan jó még, de ő 23 és nem 27 éves. Arról nem is beszélve, h sokkal univerzálisabb, megállta támadó kp-ban is a helyét (sőt, anno sokan rendre a kapuhoz közelebb követelték), Xavi helyén is, ill. most látszik, h hátrább is jó. Az én szememben amúgy mindig is egy Xavi-Ini keverék volt, aminél aligha kell jobb.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
kristop
Entrenador del Barça

2014.06.02. 00:57:08

eladni nem volt hiba szerintem, egyszerűen nem volt más választásunk, azt már inkább lehetne mondani, hogy keveset játszatni volt hiba, de ez se fedi annyira a valóságot. nagyon rossz helyzet volt mind thiagonak, mind a klubnak, mert úgymond túl gyorsan futott be, nem xavi, meg iniesta szinten szépen lassan, hanem egyből. xavi akkor még talán nem volt kezdőből fontos meccseken kivehető (szerintem most már igen), viszont thiago már simán olyan volt, hogy mehetett volna a fontos meccseken nyugodtan. a kettő egyszerre meg nem fért be, mert ezen felül még ilyen elhanyagolható játékosok is voltak, mint iniesta és fabregas.

én nagyon szerettem volna, ha xavi és fabregas kárára játszott volna már akkor is, de tökéletesen megértem, hogy ez kivitelezhetetlen volt. ezért inkább úgy gondolom, hogy ez nem valakinek a hibája, nem minden dolog valakinek a baklövéséből vagy hibájából van, hanem egyszerűen itt nem volt jó megoldás számunkra. túl gyorsan lett olyan játékos, aki bármely topcsapat kezdőjében megállja a helyét, és neki ez kellett, hogy kijusson a vébére, de hozzánk még nem fért be. (ha az a rohadt sérülés nem lett volna, mehetne a vébére..)

persze egy ilyen hipotetikus állapot lenne a legjobb, hogy valahogy még is itt lenne, és akkor nem kellene ilyen cikkeket kreálnia az újságoknak, hogy pogba, gündogan, koke.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.06.01. 23:06:04

Sajnos igazat kell adnom az alattam szólónak, nagy hiba volt nem beépíteni, hanem eladni. Nem kellett volna.
Persze utólag okos az ember, de most óriási hasznunkra lehetne.
Olyankor meg pláne ökölbe szorul a kezem, amikor felvillan előttem egy esetleges Yaya-Thiago-Iniesta kp lehetősége, hát, itt térdepelne egész európa előttünk,ebben biztos vagyok.

Cescnél nem biztos,hogy jobb,nálam egy szint, csak egyszerűen ebben a mai fociban Cesc erényei, ahogy Xavié is, elvesznek, a Thiago-féle kp-soké a jövő egy jó ideig.
Mondjuk ideje lenne Cescet játszatni keményen,egy évig megkaphatná a bizalmat a SAJÁT posztján, ha gyenge továbbra is,akkor lehet beszélni olyanokról,hogy eladás,stb...
de ez itt off.

De a lényeg,hogy Thiagot hiba volt eladni, nagyon nagy felelőtlenség. Ami vigasz lehet,hogy legalább kaptunk érte normálisnak mondható pénzt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.06.01. 23:00:49

Azért sajnálom a vb-re nem jut ki. Emlékszem amikor eligazolt, ez volt az egyik fő oka. Üde színfolt lehetne ebben a spanyol keretben, és a mai Barcában is bőven.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.06.01. 22:54:07

Barcaman1993 írta:
Aaron3991 írta:Barcaman1993
Ha ugy gondolod nem fejlodott nem formalodott a jateka semmit nem lattal eleg meccset v nem erdekelt a jateka. Meccseket nyert a csapatnak.(pl Stuttgart ellen 1gol+1golpassz igy nyertek 2-1re 0-1rol ;) , de van azert meg 1-2 csak ez volt a legemlekezetesebb )

veb
En meg "Istenaldasaban" (Deulofeu) nem latom az extraklasszist o az aki nagykepu es arrogans Thiago tisztaban van a kepessegeivel. Egeszseges onbizalom kell.
Itt nem erről van szó. Nyilván fejlődött hiszen sok játéklehetőséget kapott, de nem lett hirtelen a világ legjobbja, aminek néhány ember felvizionálja. Fabregashoz, meg Xavihoz hasonlítjátok, mikor ég és föld a különbség. Egyesek ezt képtelenek észrevenni. Ugyanazt a játékot hozza, amit nálunk, csak más csapatban.
Ez meg, hogy meccseket döntött el... Nyilván nálunk is játszott 1-2 meccset, amit eldöntött és lesz még jó pár ilyen meccse. Azért ez egy pályafutásban nem új keletű dolog.

Deulofeut meglátjuk. Istenadta tehetség a fiú, majd kiderül, hogy mi lesz belőle. Vele meg pont a fordítottját játssza a fórum. Még 1 percet nem töltött itt (jó, pár az ifiből felhozott meccset ne vegyük ide), de már mindenki leírja. Fogtok egyesek még itt meglepetéseket látni.
Szerinted eg es fold... Boven elferne Xavi, Cesc karara a palyan szerintem. Pont azt hozna ami hianyzi a kozeppalyabol. Sokan felelotlensegnek nevezi en agilitasnak neveznem. O nem albizik. Amikor kell kuldi a 30-40 meteres forintos labdakat amikor pedig nyugtatni kell akk lassitja a jatekot stb. O egy karmester en Cescet Arsenlos korszaka ota nem nagyon lattam igy, nyilvan nem kapta meg a lehetoseget se, de en Thiagot inkabb latnam helyette mivel sokkal osszetettebbnek latom. Cesc annyira lassu mint egy tankhajo a szarazdokkban(nem tudom ki irta de nagyon talalo), parharcokat rendre elveszti, 1v1 se az o mufaja igazan es szerintem a gyilkos passzok szamaban se jobb. (Talan egy kicsivel)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.06.01. 22:32:00

Aaron3991 írta:Barcaman1993
Ha ugy gondolod nem fejlodott nem formalodott a jateka semmit nem lattal eleg meccset v nem erdekelt a jateka. Meccseket nyert a csapatnak.(pl Stuttgart ellen 1gol+1golpassz igy nyertek 2-1re 0-1rol ;) , de van azert meg 1-2 csak ez volt a legemlekezetesebb )

veb
En meg "Istenaldasaban" (Deulofeu) nem latom az extraklasszist o az aki nagykepu es arrogans Thiago tisztaban van a kepessegeivel. Egeszseges onbizalom kell.
Itt nem erről van szó. Nyilván fejlődött hiszen sok játéklehetőséget kapott, de nem lett hirtelen a világ legjobbja, aminek néhány ember felvizionálja. Fabregashoz, meg Xavihoz hasonlítjátok, mikor ég és föld a különbség. Egyesek ezt képtelenek észrevenni. Ugyanazt a játékot hozza, amit nálunk, csak más csapatban.
Ez meg, hogy meccseket döntött el... Nyilván nálunk is játszott 1-2 meccset, amit eldöntött és lesz még jó pár ilyen meccse. Azért ez egy pályafutásban nem új keletű dolog.

Deulofeut meglátjuk. Istenadta tehetség a fiú, majd kiderül, hogy mi lesz belőle. Vele meg pont a fordítottját játssza a fórum. Még 1 percet nem töltött itt (jó, pár az ifiből felhozott meccset ne vegyük ide), de már mindenki leírja. Fogtok egyesek még itt meglepetéseket látni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.06.01. 20:31:20

Na latom elindult a lavina. Akkor valaszolok mindenkinek aki maskepp latja, sajnalom hogy pont regi motorosok ilyen stilusban valaszolnak en megprobalok tenyszeru lenni.

Eloszor is MichaaBee es Palesz77 jol elmondta h en nagyjabol mire gondoltam az elherdalta szoval.

Barcaman1993

veb

Rinku
Haaat igen ha egy jatekost be akarsz epiteni igen fokozatosan egyre tobbet kell jatszania nem kevesebbet foleg ha a teljesitmenye jo es neki igen is jo volt nem is kicsit. Pep pedig vele ujra nagyot huzott anno Messit betette hamis9esbe azzal Bayernnel Thiagot helyezte a melysegi iranyito szerepebe o volt a karmester(csak azzal nem szamolt h leserul) es igen mikor visszaestek az miatta IS volt. Most tudom hogy hulyezni fog sok ember, de ha megneztek par meccset majd meglatjatok amit kell :) Ja es Pep is lenyilatkozta azt hogy Thiago hianya miatt gyengebbek illetve hogy Thiago a legjobb kozeppalyas ( ez tulzas de a legjobb formaban es a legnagyobb potenciallal rendelkezo jatekos mar nem) Meg annyit a Messi Thiago parhuzamhoz hogy mindossze abbyiban kulonbozik a ketto hogy Messi kiforrottabb volt Thiagot pedig sokan nem ertekelik elegge hiszen csak egy kk mindenki a golgyarosokat szereti...

Ja es meg kulon.
Busi helyen is megallja a helyet Bayernben is azt jatsza mint Busi. Koppra! Ez mar csak az en velemenyem , de siman lehetett volna Busi helyen is konkurenciat csinalni vele. Fejjel gyengebb semmi masban. Igy pedig hogy barhol tudott volna jatszani boven megkaphatta volna a jatekperceket a kpn se haldokolna allitom h akk Busi is osszekapta volna magat. Szoval ja hosszu volt varom a valaszokat ;)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.01. 19:51:45

Rinku írta:...
Hát örülök, hogy feldobtam az estéd, pedig csak annyit írtam, hogy 1000 perccel kevesebbet játszott mint előtte, és ez 22 évesen zavarta.. :roll:

Igazából nem is értem most min akadtál ki, de mindegy is, szíved joga. De ha előtte egy évvel Pep meg tudta oldani, hogy majdnem 3000 percet játsszon, akkor utána egy évvel miért lett volna ez lehetetlen?

Amúgy jövőre is majd Xavinak meg Ininek kell a padon ülnie, hogy a taknyos, tapasztalatlan öccse néha pályára léphessen. Anno meg Guardiolának kellett - tudtommal -, hogy a szintén taknyos és tapasztalatlan Xavi kapjon egyre több lehetőséget. Ha be akarunk építeni egy fiatalt, akkor ez így működik.. Nem értem mi ebben a felháborító.
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.01. 19:29:29

S.Agüero írta: Egyébként is 23 éves már az a 20. Mégis mire gondolhatott? 1000 perccel játszott kevesebbet, miközben pont fordítva kellene, hogy legyen. Egyre többet kellett volna játszatni, látszott, hogy van benne potenciál. Ő is tudta, hogy bármelyik csapatban kezdő lehet, míg itt 3 jobb játékos mögött csak 4. számú középpályás, és be sem merték tenni egyik nagy meccsre sem. Valamilyen értelemben érthető a döntése, többet szeretett volna játszani. Szerintem meg sem tudták neki mondani, hogy várjon xy időt, és majd kezdő lesz, nem tudták ezt neki biztosítani. Plusz ugye itt a hazai rendezésű VB, ahová szerintem mehetett volna, ha nem sérül le előtte.

Én is nagyon sajnálom, hogy elment, nagy kincs lehetett volna nekünk, imádtam a játékát. Komolyan mondom, hogyha itt marad, akár még aranylabda közelébe is kerülhetett volna. Csak ugye már sok a volna. :(
Én még mindig nagyon szeretem a kölköt, élmény nézni a játékát.
Az igazság szerintem félúton lehet. Sem az elüldözés sem a hálátlan lelépés nem korrekt.
Amúgy meg én szinte teljesen biztos vagyok, hogy a papa kavart be ott. Folyamatosan, már az első, nagy csapatban kezdett szezonjától csak járt a szája, hogy nem játszik a fia eleget, nem keres eleget stb. Emiatt is féltem Rafat.
Könnyen meglehet, hogy Thiago is itt lenne még, ha van egy normális ügynöke vagy Mazinho papa kevesebbet hőzöng.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.06.01. 19:19:09

Rinku írta:
palesz77 írta:...
Most ezen jót röhögtem. :) Egy 20 éves kölyök krvára becsülje meg, hogy egyáltalán pályára léphet az FC Barcelonában, nem hogy még egyenesen a jövő nagy felfedezettjének tartják, akivel számolnának, egyenesen utódnak nyilvánítják ki, klublegendák utdjának, akik letettek már valamit az asztalra. És kinek kellett volna a padon ülnie? Xavinak? Iniestanak? Hogy ez a taknyos, tapasztalan kölyök játszhasson? És van, aki ezt tényleg komolyan gondolja, agyam eldobom...

Aki nem akar a Barcában játszani, nem akarja a mezt viselni, ott az ajtó. Nagyobb emberek is hagytak már el minket, érték már a csapatot nagyobb veszteségek, mint hogy egy ilyen türelmetlen hülyegyerek után ácsingózzunk. Jaj tiágó elment, és akkor mi a franc van? Kit érdekel?! Ha ennyire becsülte meg a bizalmat, amit adtak neki, hogy olyanoktól tanulhat, mint Puyol, Messi és a többiek, magasan előrébb járt itt, mint bármelyik kortársa, megkapott mindent, és így egyszerűen a seggét mutatva lelépett, akkor miért kéne egy pillanatig is bánni, hogy elment? Egyszerűen borzalmas, hogy milyen nyámnyila és megalázkodó emberek vannak a világon.
Azért személyeskedésbe sem kell átmenni.

Egyébként is 23 éves már az a 20. Mégis mire gondolhatott? 1000 perccel játszott kevesebbet, miközben pont fordítva kellene, hogy legyen. Egyre többet kellett volna játszatni, látszott, hogy van benne potenciál. Ő is tudta, hogy bármelyik csapatban kezdő lehet, míg itt 3 jobb játékos mögött csak 4. számú középpályás, és be sem merték tenni egyik nagy meccsre sem. Valamilyen értelemben érthető a döntése, többet szeretett volna játszani. Szerintem meg sem tudták neki mondani, hogy várjon xy időt, és majd kezdő lesz, nem tudták ezt neki biztosítani. Plusz ugye itt a hazai rendezésű VB, ahová szerintem mehetett volna, ha nem sérül le előtte.

Én is nagyon sajnálom, hogy elment, nagy kincs lehetett volna nekünk, imádtam a játékát. Komolyan mondom, hogyha itt marad, akár még aranylabda közelébe is kerülhetett volna. Csak ugye már sok a volna. :(
Rinku
Director del Fútbol

2014.06.01. 19:09:25

palesz77 írta:...
Most ezen jót röhögtem. :) Egy 20 éves kölyök krvára becsülje meg, hogy egyáltalán pályára léphet az FC Barcelonában, nem hogy még egyenesen a jövő nagy felfedezettjének tartják, akivel számolnának, egyenesen utódnak nyilvánítják ki, klublegendák utdjának, akik letettek már valamit az asztalra. És kinek kellett volna a padon ülnie? Xavinak? Iniestanak? Hogy ez a taknyos, tapasztalan kölyök játszhasson? És van, aki ezt tényleg komolyan gondolja, agyam eldobom...

Aki nem akar a Barcában játszani, nem akarja a mezt viselni, ott az ajtó. Nagyobb emberek is hagytak már el minket, érték már a csapatot nagyobb veszteségek, mint hogy egy ilyen türelmetlen hülyegyerek után ácsingózzunk. Jaj tiágó elment, és akkor mi a franc van? Kit érdekel?! Ha ennyire becsülte meg a bizalmat, amit adtak neki, hogy olyanoktól tanulhat, mint Puyol, Messi és a többiek, magasan előrébb járt itt, mint bármelyik kortársa, megkapott mindent, és így egyszerűen a seggét mutatva lelépett, akkor miért kéne egy pillanatig is bánni, hogy elment? Egyszerűen borzalmas, hogy milyen nyámnyila és megalázkodó emberek vannak a világon.
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.01. 18:49:52

azért tényleg tulzás ami néha itt megy, bár mindenkinek szíve joga :D

kb olyan szinten megy néha a sirátás, mintha ha valami, már sokat bizonyított messi szintű klasszisról beszélnénk. tény h jó játékos, de én sosem láttam benne azt a hűde marha nagy extrát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.01. 18:40:22

Rinku írta:
Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
És még mindig van olyan, aki azt hiszi, mi adtuk el. El akart menni. Nem akart a Barca játékosa lenni. Lelépett. Már ki lehetne írni a topicba valami kezdő szövegként, mert egy év után még mindig itt tartunk...
Statáriálisan 20 botütés a következőre, aki megemlíti.
Az elherdáltuk pedig szerintem passzol rá. Magától ment el, tudja ezt mindenki, de mondjuk lehet az volt ennek az oka, hogy míg a 11/12-es szezonban kicsit több mint 2900 percet játszott, addig a 12/13-asban 1900-at.. Teljesen érthető döntés volt a részéről, ennyi idősen kellenek neki a percek a fejlődéshez, és erre Tito ennyire megvágta a játékidejét - rangadókról teljesen kihagyta -, és miután nem ígért neki több játéklehetőséget jövő évre sem, úgy döntött, hogy nem elégszik meg ilyen szerepkörrel, ezért távozott. Ironikus mondjuk, hogy pár héttel később Tata lett az edző, aki sanszos, hogy többet játszatta volna, plusz a Münchenben annyit volt sérült, hogy még kevesebb percet játszott, de hát már mindegy.

Én nagyon szerettem a játékát, de azzal egyetértek, hogy az utolsó passzokban - egyelőre - nem akkora király. Van néhány szép gólpassza egy szezon alatt, de Fabregas tényleg lényegesen több gyilkos passzt ad - mondom ezt úgy, hogy Thiagot jobban bírom. A játék egyes elemeiben viszont jobb mint Cesc, érzésem szerint ütős kis duó lehettek volna idővel. De hát ezt már nem fogjuk megtudni, reméljük a kisebbik Alcantara nagyobb karriert fog befutni nálunk - plusz ugye Fabregas is marad..
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.06.01. 18:35:55

Rinku írta:
Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
És még mindig van olyan, aki azt hiszi, mi adtuk el. El akart menni. Nem akart a Barca játékosa lenni. Lelépett. Már ki lehetne írni a topicba valami kezdő szövegként, mert egy év után még mindig itt tartunk...
Azért nem mondta a kolléga, hogy eladtuk, úgy fogalmazott, hogy elherdáltuk. Ebben pedig van valami, mert a távozása előtti szezonban bőven nem kapta meg azt a játéklehetőséget, ami kijárt volna neki (szerintem).
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.06.01. 18:30:08

Aaron3991 írta:Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Fölösleges részletesen kifejtenem, láttam épp elégszer játszani a Bayernben. Ugyanúgy játszik, mint nálunk. Ugyanolyan extravagáns, de hátul felelőtlen, a kulcspasszokban meg nagyjából ugyanott tart, mint nálunk. Annyi változott, hogy egy másik csapatban játszik, ennyi. Mivel nem nálunk van, mindenkinél felértékelődött, hogy mekkora tehetség, mekkora sztár, aztán hirtelen a világ legjobbja (nyilván ezt vegyétek túlzásnak). Ugyanezt csinálta Özillel a közvélemény. Játszott néhány jó meccset, aztán a posztja legjobbja volt, majd tudjuk mi lett a vége. Meggyőződésem, ha Fabregas (de akár Xavi is), ha távozna, a fórum 80%-a fogná fejét, hogy milyen dolgokat csinál a következő csapatában. Az emberek könnyen felejtenek és aki máshol játszik, az mindig a jobb elv érvényesül. Meggyőződésem, ha itt lenne továbbra is csak 4. számú lenne a három spanyol grácia mögött.

És azt tegyük hozzá, hogy elképesztően gyenge német bajnokságban játszik, ahol a Bayernnek idén (sem) nem volt ellenfele. Messze nem volt olyan nehéz feladata kitűnni, mint amikor itt volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rinku
Director del Fútbol

2014.06.01. 18:11:42

Football, bloody hell. /SAF/
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.01. 18:01:02

Aaron3991 írta: Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Szerintem a barcelonai játékára gondolt, Münchenben tényleg kikupálódott. Kár volt elengedni, öröm nézni a játékát.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.01. 17:59:32

Aaron3991 írta: Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Ezzel egyetértek. Thiago nagyon sokat fejlődött a Bayernben már most, pedig hátráltatták sérülések. Nagyon sajnálom, hogy tavaly ő ment el és nem Fabregás.
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.06.01. 17:44:12

Barcaman1993 írta:
Meg felelőtlenebb és gyengébb a passzjátéka az ellenfél kapuja előtt. :wink:
Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.06.01. 16:20:36

Meg felelőtlenebb és gyengébb a passzjátéka az ellenfél kapuja előtt. :wink:
Lezárt