Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő szerintem 2006-2008 tájékán élte a fénykorát, akkor nekem is nagyon tetszett a játéka. Aztán az később már eléggé belefásult az Arsenalba, én ezért nem is támogattam, hogy visszahozzuk.Sanama írta:Konkrétan 24éves korában olyan játékos volt már(ugye akkor sikerült visszahozni), hogy 2éve csorgatta utána a csapat a nyálát, ha jól emlékszem. Mármint Fabregas.Game90 írta:Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
Konkrétan 24éves korában olyan játékos volt már(ugye akkor sikerült visszahozni), hogy 2éve csorgatta utána a csapat a nyálát, ha jól emlékszem. Mármint Fabregas.Game90 írta:Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
Ez igaz, csak pont nem jelent semmit, rengeteg olyan esetet volt már, ahol később fordult a kocka.Game90 írta:Ha már megy az összehasonlítgatás, akkor azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy a 23 éves Fabregas >> 23 éves Thiago.
Mindennel egyetértek, amit csababarca és kristop ír, kivéve a kiemelt résszel.kristop írta:...ezért inkább úgy gondolom, hogy ez nem valakinek a hibája, nem minden dolog valakinek a baklövéséből vagy hibájából van, hanem egyszerűen itt nem volt jó megoldás számunkra. túl gyorsan lett olyan játékos, aki bármely topcsapat kezdőjében megállja a helyét...
Szerinted eg es fold... Boven elferne Xavi, Cesc karara a palyan szerintem. Pont azt hozna ami hianyzi a kozeppalyabol. Sokan felelotlensegnek nevezi en agilitasnak neveznem. O nem albizik. Amikor kell kuldi a 30-40 meteres forintos labdakat amikor pedig nyugtatni kell akk lassitja a jatekot stb. O egy karmester en Cescet Arsenlos korszaka ota nem nagyon lattam igy, nyilvan nem kapta meg a lehetoseget se, de en Thiagot inkabb latnam helyette mivel sokkal osszetettebbnek latom. Cesc annyira lassu mint egy tankhajo a szarazdokkban(nem tudom ki irta de nagyon talalo), parharcokat rendre elveszti, 1v1 se az o mufaja igazan es szerintem a gyilkos passzok szamaban se jobb. (Talan egy kicsivel)Barcaman1993 írta:Itt nem erről van szó. Nyilván fejlődött hiszen sok játéklehetőséget kapott, de nem lett hirtelen a világ legjobbja, aminek néhány ember felvizionálja. Fabregashoz, meg Xavihoz hasonlítjátok, mikor ég és föld a különbség. Egyesek ezt képtelenek észrevenni. Ugyanazt a játékot hozza, amit nálunk, csak más csapatban.Aaron3991 írta:Barcaman1993
Ha ugy gondolod nem fejlodott nem formalodott a jateka semmit nem lattal eleg meccset v nem erdekelt a jateka. Meccseket nyert a csapatnak.(pl Stuttgart ellen 1gol+1golpassz igy nyertek 2-1re 0-1rol, de van azert meg 1-2 csak ez volt a legemlekezetesebb )
veb
En meg "Istenaldasaban" (Deulofeu) nem latom az extraklasszist o az aki nagykepu es arrogans Thiago tisztaban van a kepessegeivel. Egeszseges onbizalom kell.
Ez meg, hogy meccseket döntött el... Nyilván nálunk is játszott 1-2 meccset, amit eldöntött és lesz még jó pár ilyen meccse. Azért ez egy pályafutásban nem új keletű dolog.
Deulofeut meglátjuk. Istenadta tehetség a fiú, majd kiderül, hogy mi lesz belőle. Vele meg pont a fordítottját játssza a fórum. Még 1 percet nem töltött itt (jó, pár az ifiből felhozott meccset ne vegyük ide), de már mindenki leírja. Fogtok egyesek még itt meglepetéseket látni.
Itt nem erről van szó. Nyilván fejlődött hiszen sok játéklehetőséget kapott, de nem lett hirtelen a világ legjobbja, aminek néhány ember felvizionálja. Fabregashoz, meg Xavihoz hasonlítjátok, mikor ég és föld a különbség. Egyesek ezt képtelenek észrevenni. Ugyanazt a játékot hozza, amit nálunk, csak más csapatban.Aaron3991 írta:Barcaman1993
Ha ugy gondolod nem fejlodott nem formalodott a jateka semmit nem lattal eleg meccset v nem erdekelt a jateka. Meccseket nyert a csapatnak.(pl Stuttgart ellen 1gol+1golpassz igy nyertek 2-1re 0-1rol, de van azert meg 1-2 csak ez volt a legemlekezetesebb )
veb
En meg "Istenaldasaban" (Deulofeu) nem latom az extraklasszist o az aki nagykepu es arrogans Thiago tisztaban van a kepessegeivel. Egeszseges onbizalom kell.
Hát örülök, hogy feldobtam az estéd, pedig csak annyit írtam, hogy 1000 perccel kevesebbet játszott mint előtte, és ez 22 évesen zavarta..Rinku írta:...
Én még mindig nagyon szeretem a kölköt, élmény nézni a játékát.S.Agüero írta: Egyébként is 23 éves már az a 20. Mégis mire gondolhatott? 1000 perccel játszott kevesebbet, miközben pont fordítva kellene, hogy legyen. Egyre többet kellett volna játszatni, látszott, hogy van benne potenciál. Ő is tudta, hogy bármelyik csapatban kezdő lehet, míg itt 3 jobb játékos mögött csak 4. számú középpályás, és be sem merték tenni egyik nagy meccsre sem. Valamilyen értelemben érthető a döntése, többet szeretett volna játszani. Szerintem meg sem tudták neki mondani, hogy várjon xy időt, és majd kezdő lesz, nem tudták ezt neki biztosítani. Plusz ugye itt a hazai rendezésű VB, ahová szerintem mehetett volna, ha nem sérül le előtte.
Én is nagyon sajnálom, hogy elment, nagy kincs lehetett volna nekünk, imádtam a játékát. Komolyan mondom, hogyha itt marad, akár még aranylabda közelébe is kerülhetett volna. Csak ugye már sok a volna.
Azért személyeskedésbe sem kell átmenni.Rinku írta:Most ezen jót röhögtem.palesz77 írta:...Egy 20 éves kölyök krvára becsülje meg, hogy egyáltalán pályára léphet az FC Barcelonában, nem hogy még egyenesen a jövő nagy felfedezettjének tartják, akivel számolnának, egyenesen utódnak nyilvánítják ki, klublegendák utdjának, akik letettek már valamit az asztalra. És kinek kellett volna a padon ülnie? Xavinak? Iniestanak? Hogy ez a taknyos, tapasztalan kölyök játszhasson? És van, aki ezt tényleg komolyan gondolja, agyam eldobom...
Aki nem akar a Barcában játszani, nem akarja a mezt viselni, ott az ajtó. Nagyobb emberek is hagytak már el minket, érték már a csapatot nagyobb veszteségek, mint hogy egy ilyen türelmetlen hülyegyerek után ácsingózzunk. Jaj tiágó elment, és akkor mi a franc van? Kit érdekel?! Ha ennyire becsülte meg a bizalmat, amit adtak neki, hogy olyanoktól tanulhat, mint Puyol, Messi és a többiek, magasan előrébb járt itt, mint bármelyik kortársa, megkapott mindent, és így egyszerűen a seggét mutatva lelépett, akkor miért kéne egy pillanatig is bánni, hogy elment? Egyszerűen borzalmas, hogy milyen nyámnyila és megalázkodó emberek vannak a világon.
Most ezen jót röhögtem.palesz77 írta:...
Az elherdáltuk pedig szerintem passzol rá. Magától ment el, tudja ezt mindenki, de mondjuk lehet az volt ennek az oka, hogy míg a 11/12-es szezonban kicsit több mint 2900 percet játszott, addig a 12/13-asban 1900-at.. Teljesen érthető döntés volt a részéről, ennyi idősen kellenek neki a percek a fejlődéshez, és erre Tito ennyire megvágta a játékidejét - rangadókról teljesen kihagyta -, és miután nem ígért neki több játéklehetőséget jövő évre sem, úgy döntött, hogy nem elégszik meg ilyen szerepkörrel, ezért távozott. Ironikus mondjuk, hogy pár héttel később Tata lett az edző, aki sanszos, hogy többet játszatta volna, plusz a Münchenben annyit volt sérült, hogy még kevesebb percet játszott, de hát már mindegy.Rinku írta:És még mindig van olyan, aki azt hiszi, mi adtuk el. El akart menni. Nem akart a Barca játékosa lenni. Lelépett. Már ki lehetne írni a topicba valami kezdő szövegként, mert egy év után még mindig itt tartunk...Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
Statáriálisan 20 botütés a következőre, aki megemlíti.
Azért nem mondta a kolléga, hogy eladtuk, úgy fogalmazott, hogy elherdáltuk. Ebben pedig van valami, mert a távozása előtti szezonban bőven nem kapta meg azt a játéklehetőséget, ami kijárt volna neki (szerintem).Rinku írta:És még mindig van olyan, aki azt hiszi, mi adtuk el. El akart menni. Nem akart a Barca játékosa lenni. Lelépett. Már ki lehetne írni a topicba valami kezdő szövegként, mert egy év után még mindig itt tartunk...Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
Statáriálisan 20 botütés a következőre, aki megemlíti.
Fölösleges részletesen kifejtenem, láttam épp elégszer játszani a Bayernben. Ugyanúgy játszik, mint nálunk. Ugyanolyan extravagáns, de hátul felelőtlen, a kulcspasszokban meg nagyjából ugyanott tart, mint nálunk. Annyi változott, hogy egy másik csapatban játszik, ennyi. Mivel nem nálunk van, mindenkinél felértékelődött, hogy mekkora tehetség, mekkora sztár, aztán hirtelen a világ legjobbja (nyilván ezt vegyétek túlzásnak). Ugyanezt csinálta Özillel a közvélemény. Játszott néhány jó meccset, aztán a posztja legjobbja volt, majd tudjuk mi lett a vége. Meggyőződésem, ha Fabregas (de akár Xavi is), ha távozna, a fórum 80%-a fogná fejét, hogy milyen dolgokat csinál a következő csapatában. Az emberek könnyen felejtenek és aki máshol játszik, az mindig a jobb elv érvényesül. Meggyőződésem, ha itt lenne továbbra is csak 4. számú lenne a három spanyol grácia mögött.Aaron3991 írta:Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
És még mindig van olyan, aki azt hiszi, mi adtuk el. El akart menni. Nem akart a Barca játékosa lenni. Lelépett. Már ki lehetne írni a topicba valami kezdő szövegként, mert egy év után még mindig itt tartunk...Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
Szerintem a barcelonai játékára gondolt, Münchenben tényleg kikupálódott. Kár volt elengedni, öröm nézni a játékát.Aaron3991 írta: Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Ezzel egyetértek. Thiago nagyon sokat fejlődött a Bayernben már most, pedig hátráltatták sérülések. Nagyon sajnálom, hogy tavaly ő ment el és nem Fabregás.Aaron3991 írta: Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...
Fiatalabb igy nyilvan fog megfejlodni de o is boven 90% passzpontossaggal jatszik. A kapu elotti paszjatekanal pedig nem tudom pontosan mire gondolsz de ha figyelemmel kovetted a Bayernbe mit es hogyan jatszik nem igazan mondanal ilyeneket. Minden meccsen a legjobb kozott volt, akkora labdakat adott hogy azt meg Xavi is megirigyelne es mivel melysegi iranyito nem igen kerult a kapu kozelebe, de amikor odakerult rendre jo megoldasa volt. Legyszives fejtsd ki a velemenyed ne nagyvonalakban beszelj, mert ez igy nesze semmi fogd meg jol...Barcaman1993 írta:Meg felelőtlenebb és gyengébb a passzjátéka az ellenfél kapuja előtt.Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).
Meg felelőtlenebb és gyengébb a passzjátéka az ellenfél kapuja előtt.Aaron3991 írta:Valoszinuleg egyedul vagyok vele de szerintem siman jobb jatekos mint Cesc. Felreertes ne essen nem Fabregast akarom eladni, szidni stb, DE elherdaltuk a kovetkezo Xavit(+gyorsabb,1v1ben agilisebb).