diagonal írta:
Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
De most tényleg már. Lehet elfogult vagyok vele, de akkor nézzük objektíven, kezdő volt, bizonyított kész. Sokadjára. Aztán leültetik legközelebb a padra. Én azonnal leigazolnám ha valamelyik angol pénzeszsákként vagy Abramovicsként születnék újjá és aligha lőnék mellé vele.
Egy klasszikus szélső az tény, de azt baromi jól csinálja és ez vitathatatlan, iszonyat gyors, sallangmentes, motivált.
Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek. A ziccerénél nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, amikor 5 méter hátrányból beéri a védő, mert Tello csak egyféleképpen tudja elrúgni a labdát, és ahhoz még mögé kell lépnie meg igazítani kell rajta. (Sallangmentes, hogyne.)
Azért meg lehet nézni, játékban mit tett hozzá a másik két támadó tegnap, és mit tett hozzá ő. (A lövése gyönyörű volt, de nagyjából ennyi.) Cserének pont azért tökéletes, mert a 75. percben a védők már azt sem tudják, hol vannak, és akkor ő simán szétfutja őket és rúg egy-két gólt, de tegnap látszott, hogy hiába gyors, ha nincs területe, még a labdával is alig találkozik. Úgyhogy őt kezdetni duplán vétek, egyrészt egy haszontalan emberünk van ott, másrészt nem tud beállni saját maga helyére a meccs vége felé. Majd ha kicsit kevésbé lesz egybites játékos, akkor megfontolandó a kezdőtagság, de addig semmiképpen.