Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jó lenne tisztázni, hogy szerinted mit bizonyított. Mert a logikáddal gyakorlatilag minden esetben bizonyított, hiszen azt kell nézni, amit tud, nem azt, hogy milyen elvárások vannak a Barcelonában egy szélsővel szemben. (Amit szintén sikerült egy kicsit kreatívan értelmezni, mert ez maximum egy angol középcsapatban lenne a feladata, hogy "elfut és bead", a Barcelonában ennél kicsit komolyabb szint van.)diagonal írta: A továbbiakban nem tudom mit kellett volna megérteni. Hogy "egybites"? Szerintem te nem érted alapvetően az ő helyzetét és posztját mert olyanokat akarsz rajta számonkérni ami nem ő, illetve nem az ő posztja.
Tello egy vonalszélső. Elfut, bead, gólpasszt ad. Olyasmit fölösleges rajta számon kérni ami nem az ő feladata.
Kb. olyan szintű amit írtál mintha én azt írnám hogy Sánchez köszönje meg hogy kapott egy olyan gólpasszt amiből még ő is gólt tudott rúgni.sjd írta:A továbbiaknak az elolvasása vagy a megértése nem sikerült?diagonal írta:Erre mondom én hogy mindegy mit csinál, ha pl. gólpasszt ad akkor köszönje meg ő hogy adhatta.sjd írta: Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek.
Ez esetben nem olvastad el a hsz-t, amire reagáltam.barca99 írta:Senki nem követelte a kezdőbe
Egyetértek.Kicsit igazságtalannak érzem ezt ebben a formában, főleg, hogy alig kap perceket. Igen, egy egyszerű játékos, aki valószínűleg még a 23-as Aranylabdalistára sem fog soha felférni, ugyanakkor kár elvenni tőle, ami az övé. A második gól előtti gólpassz okos volt, nagyon jól érzi hogy kell visszagurítani arra az üres területre a labdát, ahová a társ érkezik, Messi tavaly lőtt belőle egy pár gólt. Végre kezdett, a gólpassza fontos volt, a lövése veszélyes, támadóink közül ő van leghátul a rangsorban, ahhoz képest nem rossz. Senki nem követelte a kezdőbe, csereként jobb is, de a tegnapi után erős így lehordani. Pedro a Celtic ellen, na ott kell keresgélni a homályt, Tello sokkal hasznosabb volt tegnap.
Kicsit igazságtalannak érzem ezt ebben a formában, főleg, hogy alig kap perceket. Igen, egy egyszerű játékos, aki valószínűleg még a 23-as Aranylabdalistára sem fog soha felférni, ugyanakkor kár elvenni tőle, ami az övé. A második gól előtti gólpassz okos volt, nagyon jól érzi hogy kell visszagurítani arra az üres területre a labdát, ahová a társ érkezik, Messi tavaly lőtt belőle egy pár gólt. Végre kezdett, a gólpassza fontos volt, a lövése veszélyes, támadóink közül ő van leghátul a rangsorban, ahhoz képest nem rossz. Senki nem követelte a kezdőbe, csereként jobb is, de a tegnapi után erős így lehordani. Pedro a Celtic ellen, na ott kell keresgélni a homályt, Tello sokkal hasznosabb volt tegnap.sjd írta:Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek. A ziccerénél nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, amikor 5 méter hátrányból beéri a védő, mert Tello csak egyféleképpen tudja elrúgni a labdát, és ahhoz még mögé kell lépnie meg igazítani kell rajta. (Sallangmentes, hogyne.)
Azért meg lehet nézni, játékban mit tett hozzá a másik két támadó tegnap, és mit tett hozzá ő. (A lövése gyönyörű volt, de nagyjából ennyi.) Cserének pont azért tökéletes, mert a 75. percben a védők már azt sem tudják, hol vannak, és akkor ő simán szétfutja őket és rúg egy-két gólt, de tegnap látszott, hogy hiába gyors, ha nincs területe, még a labdával is alig találkozik. Úgyhogy őt kezdetni duplán vétek, egyrészt egy haszontalan emberünk van ott, másrészt nem tud beállni saját maga helyére a meccs vége felé. Majd ha kicsit kevésbé lesz egybites játékos, akkor megfontolandó a kezdőtagság, de addig semmiképpen.
A továbbiaknak az elolvasása vagy a megértése nem sikerült?diagonal írta:Erre mondom én hogy mindegy mit csinál, ha pl. gólpasszt ad akkor köszönje meg ő hogy adhatta.sjd írta: Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek.
Erre mondom én hogy mindegy mit csinál, ha pl. gólpasszt ad akkor köszönje meg ő hogy adhatta.sjd írta:Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?diagonal írta: Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
De most tényleg már. Lehet elfogult vagyok vele, de akkor nézzük objektíven, kezdő volt, bizonyított kész. Sokadjára. Aztán leültetik legközelebb a padra. Én azonnal leigazolnám ha valamelyik angol pénzeszsákként vagy Abramovicsként születnék újjá és aligha lőnék mellé vele.
Egy klasszikus szélső az tény, de azt baromi jól csinálja és ez vitathatatlan, iszonyat gyors, sallangmentes, motivált.
Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk az utánpótlásnevelésre, amit most új szemszögből közelítünk megvisca el barca írta:most olvasom h ő is apa leszazért az elmult egy-két évben jol beindultak a srácok. messi, fabre, puyol, piqué, tello meg a franc tudja
Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?diagonal írta: Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
De most tényleg már. Lehet elfogult vagyok vele, de akkor nézzük objektíven, kezdő volt, bizonyított kész. Sokadjára. Aztán leültetik legközelebb a padra. Én azonnal leigazolnám ha valamelyik angol pénzeszsákként vagy Abramovicsként születnék újjá és aligha lőnék mellé vele.
Egy klasszikus szélső az tény, de azt baromi jól csinálja és ez vitathatatlan, iszonyat gyors, sallangmentes, motivált.
Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??Barcaman14 írta:A legelső benyomásokhoz képest elismerem fejlődött, de én továbbra sem tudom megkedvelni. Csereként valóban sokat lendít a játékon, de nem tudom itt elképzelni hosszútávon, stabil kezdőként pl. Szerintem ahhoz nem elég jó.
Igen, én is így vélekedem. Neymar is fog még pihenni, Tellónak is lesz lehetősége, mert a jobboldalon tényleg hatástalan volt. Egy ziccere volt az első félidőben, akkor a baloldalra keveredett át, mindjárt ment is tőle egy kapuralövés. Abszolút balszélső.Barcaman14 írta:Tellot a jobb oldalon teljesen felesleges játszatni. Tisztán látszott, hogy ott nem tudja megverni a védőjét, nincs arra lehetősége, hogy lefussa majd elbelsőzze a hosszúba vagy a rövidbe. Mert neki szinte csak ez szerepel a repertoárjában. Ezt pedig mivel totálisan egylábas játékos csak a bal szélen tudja megvalósítani, a másik oldalon nem.
Látszott, hogy nem érzi jól magát ezen a poszton, szerintem ennek köszönhető a tegnapi rossz és abszolút veszélytelen játéka. Viszont a másik oldalon Neymart kiszorítani szinte lehetetlen lesz, kivéve ha Tata pihentetni fogja.
A problematika az, hogy a jobb playa 25-ért nem jön a padra "szurkolni" a csatársorban 489568792. támadónak, hogy hátha meccsenként kap 15 percet.S.Agüero írta:25-ért bőven mehetne bárhová.messideco írta:25 kevésnek tűnik, egy jó szezon, és simán kifizetik érte azt a pénzt.
Örülök, hogy a vezetőség számít rá, ő pedig elégedett helyzetével. További sok sikert!
Annyi pénzből hozunk nála jobb szélsőt, szerintem.
Szerintem már most is Neymar cseréje.Cooh írta:Örülnék ha Pedrot kiszoríaná és Neymar cseréje lenne...idővel lehet, hogy többre mennénk vele.
25-ért bőven mehetne bárhová.messideco írta:25 kevésnek tűnik, egy jó szezon, és simán kifizetik érte azt a pénzt.
Örülök, hogy a vezetőség számít rá, ő pedig elégedett helyzetével. További sok sikert!