Cristian Tello

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 23:26:23

diagonal írta: A továbbiakban nem tudom mit kellett volna megérteni. Hogy "egybites"? Szerintem te nem érted alapvetően az ő helyzetét és posztját mert olyanokat akarsz rajta számonkérni ami nem ő, illetve nem az ő posztja.
Tello egy vonalszélső. Elfut, bead, gólpasszt ad. Olyasmit fölösleges rajta számon kérni ami nem az ő feladata.
Akkor jó lenne tisztázni, hogy szerinted mit bizonyított. Mert a logikáddal gyakorlatilag minden esetben bizonyított, hiszen azt kell nézni, amit tud, nem azt, hogy milyen elvárások vannak a Barcelonában egy szélsővel szemben. (Amit szintén sikerült egy kicsit kreatívan értelmezni, mert ez maximum egy angol középcsapatban lenne a feladata, hogy "elfut és bead", a Barcelonában ennél kicsit komolyabb szint van.)
Már csak azért is érdemes lenne kontextusba helyezni az ő játékát, mert ugye a kezdőbe nem csak bekerülnek az emberek, hanem ki is, tehát ha őt kezdeted, akkor a Messi-Neymar-Sanchez trió valamelyikét ki kéne rakni annak okán, hogy Tello jobb náluk. Márpedig ez nem igazán áll fenn jelenleg, szóval ebből kifolyólag valószínűleg számon fogok még kérni rajta egy-két olyan dolgot, amit nem tud, mielőtt beraknám egy olyan játékos helyére, aki ténylegesen is tudja ezeket a dolgokat.
diagonal
Jugador d'estrella

2013.10.06. 22:46:29

sjd írta:
diagonal írta:
sjd írta: Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek.
Erre mondom én hogy mindegy mit csinál, ha pl. gólpasszt ad akkor köszönje meg ő hogy adhatta. :D
A továbbiaknak az elolvasása vagy a megértése nem sikerült?
Kb. olyan szintű amit írtál mintha én azt írnám hogy Sánchez köszönje meg hogy kapott egy olyan gólpasszt amiből még ő is gólt tudott rúgni.
A továbbiakban nem tudom mit kellett volna megérteni. Hogy "egybites"? Szerintem te nem érted alapvetően az ő helyzetét és posztját mert olyanokat akarsz rajta számonkérni ami nem ő, illetve nem az ő posztja.
Tello egy vonalszélső. Elfut, bead, gólpasszt ad. Olyasmit fölösleges rajta számon kérni ami nem az ő feladata.
Azon lehet vitatkozni, hogy ilyen típusú játékosnak van-e helye a Barcában. Sőt, tulajdonképpen ez a fő dilemma, nem az hogy jó játékos-e mert a saját posztján az, de még mennyire.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 20:41:11

barca99 írta:Senki nem követelte a kezdőbe
Ez esetben nem olvastad el a hsz-t, amire reagáltam. :wink:

(btw lett volna rá egy nagyobb összegem, hogy fő érv egyből az lesz vele kapcsolatban, hogy "hasznosabb, mint Pedro" :D )
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.06. 20:33:09

Kicsit igazságtalannak érzem ezt ebben a formában, főleg, hogy alig kap perceket. Igen, egy egyszerű játékos, aki valószínűleg még a 23-as Aranylabdalistára sem fog soha felférni, ugyanakkor kár elvenni tőle, ami az övé. A második gól előtti gólpassz okos volt, nagyon jól érzi hogy kell visszagurítani arra az üres területre a labdát, ahová a társ érkezik, Messi tavaly lőtt belőle egy pár gólt. Végre kezdett, a gólpassza fontos volt, a lövése veszélyes, támadóink közül ő van leghátul a rangsorban, ahhoz képest nem rossz. Senki nem követelte a kezdőbe, csereként jobb is, de a tegnapi után erős így lehordani. Pedro a Celtic ellen, na ott kell keresgélni a homályt, Tello sokkal hasznosabb volt tegnap.
Egyetértek.
Cserének tökéletes a srác, és szerintem kezdőként sem játszik rosszul. Annyira meg egyáltalán nem lóg ki, mint pl. Pedro a Celtic ellen. Ha a lövése bemegy, most kb. mindenki áradozna, hogy 2gólpassz 1 gól, és követlnék Pedro helyett.

Nekem abszolút szimpatikus egyébként a srác, egyoldalú, sok mindent nem tud, de azt jól csinálja. Tegnap elcseszett egy ziccert, de például Neymar is hagyott ki ziccert. Annyira nem veszélytelen a kapura mint Pedro az utóbbi időben, szóval nem értem én sem a szidalmazást.
A babához meg gratula
barca99
Llegenda del Barça

2013.10.06. 20:24:08

sjd írta:Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek. A ziccerénél nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, amikor 5 méter hátrányból beéri a védő, mert Tello csak egyféleképpen tudja elrúgni a labdát, és ahhoz még mögé kell lépnie meg igazítani kell rajta. (Sallangmentes, hogyne.)
Azért meg lehet nézni, játékban mit tett hozzá a másik két támadó tegnap, és mit tett hozzá ő. (A lövése gyönyörű volt, de nagyjából ennyi.) Cserének pont azért tökéletes, mert a 75. percben a védők már azt sem tudják, hol vannak, és akkor ő simán szétfutja őket és rúg egy-két gólt, de tegnap látszott, hogy hiába gyors, ha nincs területe, még a labdával is alig találkozik. Úgyhogy őt kezdetni duplán vétek, egyrészt egy haszontalan emberünk van ott, másrészt nem tud beállni saját maga helyére a meccs vége felé. Majd ha kicsit kevésbé lesz egybites játékos, akkor megfontolandó a kezdőtagság, de addig semmiképpen.
Kicsit igazságtalannak érzem ezt ebben a formában, főleg, hogy alig kap perceket. Igen, egy egyszerű játékos, aki valószínűleg még a 23-as Aranylabdalistára sem fog soha felférni, ugyanakkor kár elvenni tőle, ami az övé. A második gól előtti gólpassz okos volt, nagyon jól érzi hogy kell visszagurítani arra az üres területre a labdát, ahová a társ érkezik, Messi tavaly lőtt belőle egy pár gólt. Végre kezdett, a gólpassza fontos volt, a lövése veszélyes, támadóink közül ő van leghátul a rangsorban, ahhoz képest nem rossz. Senki nem követelte a kezdőbe, csereként jobb is, de a tegnapi után erős így lehordani. Pedro a Celtic ellen, na ott kell keresgélni a homályt, Tello sokkal hasznosabb volt tegnap.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 20:19:09

diagonal írta:
sjd írta: Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek.
Erre mondom én hogy mindegy mit csinál, ha pl. gólpasszt ad akkor köszönje meg ő hogy adhatta. :D
A továbbiaknak az elolvasása vagy a megértése nem sikerült?
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.10.06. 20:00:47

nem vagyok elájulva a teljesítményétől. sosem tartottam kiemelkedő képességű játékosnak. egy jó iparos legény, aki tulajdonképpen a gyorsaságából él. megtolja, és fut utána, majd kicsavarja a lábfejét és meglövi a hosszút. szerintem mindenki tudja a fotelből, hogy mi fog történni, ha nála van a labda. a centerezései viszont rendre bejönnek. önbizalommal, lelkesedéssel kompenzálja a technikai hiányosságait. 20 perces játékos ebben a barcában. egyébként ha elmenne sem hisze, hogy kiemelkedne bármely top csapatból.
diagonal
Jugador d'estrella

2013.10.06. 19:09:40

sjd írta:
diagonal írta: Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
De most tényleg már. Lehet elfogult vagyok vele, de akkor nézzük objektíven, kezdő volt, bizonyított kész. Sokadjára. Aztán leültetik legközelebb a padra. Én azonnal leigazolnám ha valamelyik angol pénzeszsákként vagy Abramovicsként születnék újjá és aligha lőnék mellé vele.
Egy klasszikus szélső az tény, de azt baromi jól csinálja és ez vitathatatlan, iszonyat gyors, sallangmentes, motivált.
Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
miihii
KHAL

2013.10.06. 15:22:17

visca el barca írta:most olvasom h ő is apa lesz :D azért az elmult egy-két évben jol beindultak a srácok. messi, fabre, puyol, piqué, tello meg a franc tudja :D
Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk az utánpótlásnevelésre, amit most új szemszögből közelítünk meg :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 12:39:57

diagonal írta: Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
De most tényleg már. Lehet elfogult vagyok vele, de akkor nézzük objektíven, kezdő volt, bizonyított kész. Sokadjára. Aztán leültetik legközelebb a padra. Én azonnal leigazolnám ha valamelyik angol pénzeszsákként vagy Abramovicsként születnék újjá és aligha lőnék mellé vele.
Egy klasszikus szélső az tény, de azt baromi jól csinálja és ez vitathatatlan, iszonyat gyors, sallangmentes, motivált.
Bizonyított? Ugyanazt a meccset néztük?
Akkora homály volt a srác, hogy a világ legnagyobb vicce, hogy két gólpasszt adott, amiből az elsőt nagyjából ő köszönheti meg Sancheznek. A ziccerénél nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, amikor 5 méter hátrányból beéri a védő, mert Tello csak egyféleképpen tudja elrúgni a labdát, és ahhoz még mögé kell lépnie meg igazítani kell rajta. (Sallangmentes, hogyne.)
Azért meg lehet nézni, játékban mit tett hozzá a másik két támadó tegnap, és mit tett hozzá ő. (A lövése gyönyörű volt, de nagyjából ennyi.) Cserének pont azért tökéletes, mert a 75. percben a védők már azt sem tudják, hol vannak, és akkor ő simán szétfutja őket és rúg egy-két gólt, de tegnap látszott, hogy hiába gyors, ha nincs területe, még a labdával is alig találkozik. Úgyhogy őt kezdetni duplán vétek, egyrészt egy haszontalan emberünk van ott, másrészt nem tud beállni saját maga helyére a meccs vége felé. Majd ha kicsit kevésbé lesz egybites játékos, akkor megfontolandó a kezdőtagság, de addig semmiképpen.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.06. 12:26:34

most olvasom h ő is apa lesz :D azért az elmult egy-két évben jol beindultak a srácok. messi, fabre, puyol, piqué, tello meg a franc tudja :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2013.10.06. 11:38:28

Barcaman14 írta:A legelső benyomásokhoz képest elismerem fejlődött, de én továbbra sem tudom megkedvelni. Csereként valóban sokat lendít a játékon, de nem tudom itt elképzelni hosszútávon, stabil kezdőként pl. Szerintem ahhoz nem elég jó.
Én meg egyszerűen csak nem értem. Mármint , hogy mit kellene ennek az embernek még csinálni hogy elismerjék. Tavaly tán rajtam kívül egy-két ember állt mellette itt emlékszem, mindenki más bírálta, pedig akkor is kb. ahányszor beállt annyiszor játszott jól. Most végre kezdő volt, két gólpassz. Ha 0 gólpasszt adott volna akkor jó játékos lenne??
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.06. 10:12:07

Az első félidőben nem annyira tetszett, amit csinált, igaz, adott egy gólpasszt, a második 45 perce viszont érzésem szerint jobban sikerült, szép volt az asszisztja Xavi találatánál és a gólhoz is csak pár centi hiányzott.
http://www.youtube.com/watch?v=ZiJ6o1zs9qE" target="_blank

Nagyobb csapatok ellen, különösen fontos meccseken továbbra sem kezdetném, de az olyan mérkőzéseken, amelyeken Neymar pihen vagy Messi hiányában középen kap lehetőséget, talán ő a legjobb választás a bal oldalra.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.15. 16:04:29

Barcaman14 írta:Tellot a jobb oldalon teljesen felesleges játszatni. Tisztán látszott, hogy ott nem tudja megverni a védőjét, nincs arra lehetősége, hogy lefussa majd elbelsőzze a hosszúba vagy a rövidbe. Mert neki szinte csak ez szerepel a repertoárjában. Ezt pedig mivel totálisan egylábas játékos csak a bal szélen tudja megvalósítani, a másik oldalon nem.

Látszott, hogy nem érzi jól magát ezen a poszton, szerintem ennek köszönhető a tegnapi rossz és abszolút veszélytelen játéka. Viszont a másik oldalon Neymart kiszorítani szinte lehetetlen lesz, kivéve ha Tata pihentetni fogja.
Igen, én is így vélekedem. Neymar is fog még pihenni, Tellónak is lesz lehetősége, mert a jobboldalon tényleg hatástalan volt. Egy ziccere volt az első félidőben, akkor a baloldalra keveredett át, mindjárt ment is tőle egy kapuralövés. Abszolút balszélső.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.15. 15:00:35

Tellot a jobb oldalon teljesen felesleges játszatni. Tisztán látszott, hogy ott nem tudja megverni a védőjét, nincs arra lehetősége, hogy lefussa majd elbelsőzze a hosszúba vagy a rövidbe. Mert neki szinte csak ez szerepel a repertoárjában. Ezt pedig mivel totálisan egylábas játékos csak a bal szélen tudja megvalósítani, a másik oldalon nem.

Látszott, hogy nem érzi jól magát ezen a poszton, szerintem ennek köszönhető a tegnapi rossz és abszolút veszélytelen játéka. Viszont a másik oldalon Neymart kiszorítani szinte lehetetlen lesz, kivéve ha Tata pihentetni fogja.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.04. 13:15:59

Nagyon bírtam a Neymar Messi Tello hármast a Valencia ellen, Tata papa igazán játszathatná ezt triót a bajnokságban többet,pláne,hogy Tello hosszabított!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.08.30. 19:27:57

Tavaly még Villát lenyomta, Neymarral nagyobbat kell harcolnia. Ha Martino tényleg a rotálás mellett van, akkor lesznek Tellónak lehetőségei, de irtózatosan nehéz lesz egy-egy meccsen bizonyítani. Fiatal, sok meccs kell neki, hogy formában legyen.
Kép
Kép
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2013.08.30. 16:51:16

S.Agüero írta:
messideco írta:25 kevésnek tűnik, egy jó szezon, és simán kifizetik érte azt a pénzt.
Örülök, hogy a vezetőség számít rá, ő pedig elégedett helyzetével. További sok sikert!
25-ért bőven mehetne bárhová. :)
Annyi pénzből hozunk nála jobb szélsőt, szerintem.
A problematika az, hogy a jobb playa 25-ért nem jön a padra "szurkolni" a csatársorban 489568792. támadónak, hogy hátha meccsenként kap 15 percet.
Én örülök, hogy maradt, mert amit tud - szélen állva hagyva mindenkit elhúz a lasztival az alapvonalig, majd hirtelen visszalövi a kapu elé középre (Leónak) és góól, vagy (random) alkalmanként kapura húzza és kilövi a pipát - azt legalább eredményesen csinálja.
Nekem evvel a "sivár műsorszámmal" is - esetleg két biciglivel kiegészítve - mindig mosolyt húz az arcomra, főleg, ha gól a vége.
Faék egyszerű a tudománya, de b.szhatjuk a sok labdazsonglőrt, ha egy balszélső tökös lövése kell ahhoz is, hogy megnyerjünk egy kupát, mikor a világ egyik legerősebb támadó sora rohangál a gyepen 180 percig eredménytelenül.
Sz'al örülök a hírnek és remélem, hogy lehetőséget is kap a jövőben (néha).
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.30. 16:31:30

Cooh írta:Örülnék ha Pedrot kiszoríaná és Neymar cseréje lenne...idővel lehet, hogy többre mennénk vele.
Szerintem már most is Neymar cseréje.

Neymar(Tello) - Messi(Cesc) - Alexis(Pedro)

Legalábbis remélem így van/lesz. :)
Cooh
Jugador del Barça

2013.08.30. 16:28:33

Örülnék ha Pedrot kiszoríaná és Neymar cseréje lenne...idővel lehet, hogy többre mennénk vele.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.30. 15:46:09

messideco írta:25 kevésnek tűnik, egy jó szezon, és simán kifizetik érte azt a pénzt.
Örülök, hogy a vezetőség számít rá, ő pedig elégedett helyzetével. További sok sikert!
25-ért bőven mehetne bárhová. :)
Annyi pénzből hozunk nála jobb szélsőt, szerintem.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.30. 15:31:50

25 kevésnek tűnik, egy jó szezon, és simán kifizetik érte azt a pénzt.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.30. 15:22:29

ma aláírta 2018-ig az uj szerzodest, 25 millio lesz a kivásárlási ára
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.08.11. 15:13:39

Tello ma 22 éves.
Boldog születésnapot.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.19. 13:52:31

Újabb rendkívül szimpatikus nyilatkozatot olvashattunk tőle, számomra nagyon pozitív, hogy ilyen szinten kiáll a Barça mellett és ennyire egyértelműen itt képzeli el a jövőjét, annak ellenére, hogy egyáltalán nem számít alapembernek. :) Úgy tűnik, azért megvan a hatása annak, ha az ember 11 éves kora óta a katalán klub kötelékeiben futballozik.

A hibái és képességeinek korlátai ellenére továbbra is a kedvenceim közé tartozik a nagycsapatból, remélem, jövőre bebizonyítja, hogy jól járt a Barça azzal, hogy megtartotta.
Lezárt