Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.01. 20:26:46

Aki - BÁRKI - egy hozzászólással is tovább nyújtja ezt a végeláthatatlan "vitát", annak nemcsak töröljük az írását, de számíthat a bannra is.

Real Madrid vs Barcelona a topic címe - nem fórumozók vs fórumozók.

E.
Poreko
Jugador del Barça

2008.05.01. 19:41:47

ozsimiki írta:Keelhaul hosszasbb hszével egyetértek!

És fogalmam sincs Tamás,h minek kellett abba belekötnöd :roll: :? :?:

Korrekt,érthető hsz. Nincs benne semmi 'magasabbrendű vagyok' mint itt bárki stílus...
Csatlakozom!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.01. 19:40:03

Keelhaul hosszasbb hszével egyetértek!

És fogalmam sincs Tamás,h minek kellett abba belekötnöd :roll: :? :?:

Korrekt,érthető hsz. Nincs benne semmi 'magasabbrendű vagyok' mint itt bárki stílus...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Poreko
Jugador del Barça

2008.05.01. 19:26:20

fir3bird írta:
Gomezinho írta:A Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ezt azért irom le mert amikor ronaldo elment nemistudom hány ember hagyta ott a madridot mondván hogy ő ronaldomániás! na de akkor az miylen jogon kezd minket becsmérelni? Az a baj a madridistákkal hogy nembecsülnek ők meg senkit se semmit! Na de mondjuk őket sem nézik semmibe! Énsem bár a legjobb barátom Madridista de ha erről a témáról van szó már szinte verekszünk és szidjuk egymást! egyszerűen ennek igy kell lennie Madrid vs Barca örök ellenség! mit gondoltok egy Celtic vs Rangers topicon mimegy? :) Ugyanez! a Disznófejesdologra kitérve meg Eto'o gunyos bajnoki éneklésére ! tavaly amikor a Madrid bajnok lett Katalán és BArcás zászlókat égettek fel és vizeltek le a kamera előtt és ott röhögtek gunyosan! Szóval egyik kutya másik eb!
Köszi Gomezinho :lol: én mondjuk nemvagyok 12 éves, sem divat drukker, jó persze van igazság ezekben a sorokban, de vannak kivételek! és ugye a kivétel erősíti a szabályt... :wink: mellesleg amit a végén írtál hát nemtudom...én nem hallottam róla de ha tényleg ígyvolt akkor az eléggé érdekes megnyílvánulás...
Gomezinho nevében kerek elnézést minden Real drukkertől az első sorokért. Hagyjuk az általánosítást ...

Disznófejes, zászlós dolog: Sajnos ezek azok a dolgok, amiket simán kinézek a szurkolótáborokból, mert ugyan hiába nem ez az általános, mindig a szélsőséges esetek maradnak meg az emlékezetünkben...
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.01. 19:18:14

Gomezinho írta:A Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ezt azért irom le mert amikor ronaldo elment nemistudom hány ember hagyta ott a madridot mondván hogy ő ronaldomániás! na de akkor az miylen jogon kezd minket becsmérelni? Az a baj a madridistákkal hogy nembecsülnek ők meg senkit se semmit! Na de mondjuk őket sem nézik semmibe! Énsem bár a legjobb barátom Madridista de ha erről a témáról van szó már szinte verekszünk és szidjuk egymást! egyszerűen ennek igy kell lennie Madrid vs Barca örök ellenség! mit gondoltok egy Celtic vs Rangers topicon mimegy? :) Ugyanez! a Disznófejesdologra kitérve meg Eto'o gunyos bajnoki éneklésére ! tavaly amikor a Madrid bajnok lett Katalán és BArcás zászlókat égettek fel és vizeltek le a kamera előtt és ott röhögtek gunyosan! Szóval egyik kutya másik eb!
Köszi Gomezinho :lol: én mondjuk nemvagyok 12 éves, sem divat drukker, jó persze van igazság ezekben a sorokban, de vannak kivételek! és ugye a kivétel erősíti a szabályt... :wink: mellesleg amit a végén írtál hát nemtudom...én nem hallottam róla de ha tényleg ígyvolt akkor az eléggé érdekes megnyílvánulás...
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.01. 19:12:33

Már bocs, hogy közbe szólok, de az elmúlt két oldal hszeinek 90%-át inkább privátban kéne lerendezni. Kössz-kössz.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 19:10:01

Már párszor leírtam: vannak, akiknek a véleményét meghallgatom, és esetenként elfogadom, és vannak, akiknek a véleménye teljesen hidegen hagy.
Ti, az utóbbiak táborát erősítitek. :lol:

Ja, és mindenkivel tudatom, hogy a közeljövőben a Fórum ezen topic-jába majd akkor fogok pár sort elhelyezni, ha személyes megtámadtatás esete forog fenn, ill. ha azon fórumozók lelépnek, akiknek a véleménye abból áll, hogy a feszkót keltsék, és a zavart keltik.
Kép
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.05.01. 19:07:20

Ezzel mindössze egy a baj,két hete figyelem a stilusodat és az egész ránk normális drukkerekre nézve szégyen.Egy ilyen,nagyképű,lenéző,kihanem én ember amilyen te vagy csak egy gyik lehet a való életbe aki itt próbál erősködni.Elnézést a többeiktől és nem akartam beleszólni,de amit te megengedsz magadnak az vérlázitó.Gunyolódsz,köpködsz,leszólsz.Az én tiszteletemről meg te ne csacsogj,pont te ne légyszives,azért ne tévesszünk ekkorát.

Ezzel eggyet kell h ertenem!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 19:04:19

Pedro10!
Köszönöm ezeket a kedves szavakat, teljesen elérzékenyültem releváns jellemrajzodtól. Ennél szebben, pontosabban magam sem jellemezhettem volna saját magamat. Nagyon aranyos vagy, hogy ennyire szeretsz, nem kellett volna. :lol:
Kép
Pedro10
Jugador del Barça

2008.05.01. 18:56:54

"Pedro10!
Az a nagy igazság, hogy a Ti / Te világképed eltorzult. A legnagyobb gond veled, a tisztelet, és a mások iránt érzett megbecsülés érzésének teljes hiánya. Erre mondta Bárándy ügyvéd úr: maguknak nem volt gyerekszobája.
"

Varga T:

Ezzel mindössze egy a baj,két hete figyelem a stilusodat és az egész ránk normális drukkerekre nézve szégyen.Egy ilyen,nagyképű,lenéző,kihanem én ember amilyen te vagy csak egy gyik lehet a való életbe aki itt próbál erősködni.Elnézést a többeiktől és nem akartam beleszólni,de amit te megengedsz magadnak az vérlázitó.Gunyolódsz,köpködsz,leszólsz.Az én tiszteletemről meg te ne csacsogj,pont te ne légyszives,azért ne tévesszünk ekkorát.
Azáldójátnéki.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.05.01. 17:57:09

Mit kell csinálni,hogy az idézet fehér négyzetben legyen?
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
khtomka
Jugador d'estrella

2008.05.01. 17:55:59

[quote="fir3bird"]bocsi, de muszáj hozzá szólnom ehhez a beugatós témához! azért mert idejön egykét 10 éves "madridista" és elkezdi verni a nyálát, az nem a többi madridistát minősíti csak saját magát, és azért vannak itt normális Real szurkolók akik probálják fenntartani a fórum színvonalát, és normális hsz-t is irogatnak néha...[/quote]

Néha írnak, de van olyan, hogy akkor is elküldik őket a p......ba.

[/code]
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 17:55:53

fir3bird írta:bocsi, de muszáj hozzá szólnom ehhez a beugatós témához! azért mert idejön egykét 10 éves "madridista" és elkezdi verni a nyálát, az nem a többi madridistát minősíti csak saját magát, és azért vannak itt normális Real szurkolók akik probálják fenntartani a fórum színvonalát, és normális hsz-t is irogatnak néha...
Mint sergi1989 mi? Na, de részemről - mára - vége.
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.01. 17:52:52

bocsi, de muszáj hozzá szólnom ehhez a beugatós témához! azért mert idejön egykét 10 éves "madridista" és elkezdi verni a nyálát, az nem a többi madridistát minősíti csak saját magát, és azért vannak itt normális Real szurkolók akik probálják fenntartani a fórum színvonalát, és normális hsz-t is irogatnak néha...
sergi1989
Capitá del Barça

2008.05.01. 17:50:51

Varga Tamás írta:
sergi1989 írta:
Gomezinho írta:Menj Isten hirével Keelhaul! meg az összes haverod!

öcsém te meg a szózattal foglalkoz ,remélem azóta belőted...ki meg hogy..
Te pedig a magyar nyelvtannal és a helyesírás szabályaival.
1. A mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük.
2. A Szózat még mindig nagybetű.
3. Foglalkozz két 'zé'.
4. Belőtted két 'té'.
jaj köszi tomi :)
nem akarzs nekem irni privátba oly élvezettel olvaslak mint egy REJTŐT :)
szal van időd irj :)
csók:)
ha lehet ittis javits mert nem olvastam át :)
előre is kösz :)
albicelesteX
A Vadász

2008.05.01. 17:45:05

Gratulálok a Madridnak!!!De jövőre fel kell kötniük a fehér gatyát!!! :D
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 17:44:01

sergi1989 írta:

Te pedig a magyar nyelvtannal és a helyesírás szabályaival.
1. A mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük.
2. A Szózat még mindig nagybetű.
3. Foglalkozz két 'zé'.
4. Belőtted két 'té'.
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2008.05.01. 17:41:11

fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.01. 17:36:57

noname írta:A madrid pedig bajnok, ehhez grat nekik, sajnos azt kel mondjam h megérdemelték, az idei játékunk semmiképp se érdemelt bajnoki címet. :roll:
Ez így van,de : igazából ennyi erővel egyik csapat sem érdemelt volna játékával bajnokságot, még a Villarreal sem (pl. Vreal 0-5 Real, Zaragoza 4-1 Vreal, Espanyol 3-0 Vreal ezeken a meccseken nem nagyon voltak a helyzet magaslatán...)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.01. 17:25:50

Az nem jó h ha nekünk kell sorfalt álni a Real-Barcán :cry:
khtomka
Jugador d'estrella

2008.05.01. 17:22:32

Remélem, adminisztrátor is olvassa ezt a hozzászólást.
Real szurkoló vagyok, de szeretem a Barca játékát is. Barcelonában voltam nászúton, csodálatos a város. Nem törvényszerű, hogy a két csapat szurkolói konzekvensen utálják egymást. Én tudtam örülni Koeman góljának 1992-ben a Wembley-ben, vagy Belletti góljának az Arsenal ellen, mégsem érzem magam kisebb Madrid szurkolónak. A Madridnak 1982 óta szurkolok, amikor szülinapomra megkaptam a Puskás könyvet.

A munkahelyemről netezek ahol többen regisztrálva vannak az eurobarca fórumára. Ha valaki regisztrál ugyanarról a számítógépről, nem kellene kitiltani csak azért, mert egy másik kollégát (jogosan) kitiltottatok.
Ha azt kéritek,hogy a madridisták ne látogassák az eurobarca fórumát, írjátok bele a szabályzatba.

Viszont ez olyan mintha azt mondanátok, hogy a Camp Nou-ba csak Barca szurkolók léphetnek be.
2009-hez grat
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 17:12:48

Menj Isten hirével Keelhaul! meg az összes haverod!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.05.01. 17:06:48

Minden elismerésem a tied. Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy azokra a dolgokra amiket írtam érdemben nem válaszoltál, és a válaszodból sem az volt kiolvasható, hogy egyáltalán felfogtad miről van szó. Ennek nincs köze ahhoz, hogy az osztályod első tizedébe tartoztál volna számtanból, avagy sem. És mint eddig sem, most sem az értelmi képességeidet kérdőjeleztem meg, csupán azt, hogy egyáltalán nem vagyok abban biztos, tudod-e mi az a fórum, és ott mire kell számítani a többi embertől. Na de ahogy Vito kolléga mondta legyen vége az este öt órai matinénak, mert már ugyebár nincs reggel. Van jobb dolgom is. Gondolom diplomás barátaink is így vannak ezzel.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 16:39:37

Keelhaul írta:Igazából erre a válaszra számítottam, de ha általános iskolában nem tanítottak meg olvasni, akkor azt nagyon sajnálom, nem biztos, hogy a te hibád, innentől ez gyakorlatilag mindegy is. Nem is tudom, minek írtam, nyilvánvalóan ugyanúgy fog menni minden tovább, mint eddig.
Edit:
Félreértés ne essék : az a problémám, hogy leírtam neked néhány dolgot, amit szerintem nem bölcs ha bármilyen fórumon (de az életben se) megengedsz magadnak, illetve pár dolgot ami ahhoz szükséges, hogy el tudd helyezni, mi a súlya az itt elhangzó szavaknak. Namost én azt láttam az előző hozzászólásodból, hogy tulajdonképpen az agyadig valószínűleg nem jutott el, amit leírtam; azzal pedig tökéletesen tisztában vagyok, hogy ez az eurobarca.hu fóruma, ezért nem is szoktam itt fikázni a csapatodat. Ha valakit érdekel, hogy mi a véleményem sarkított változata, akkor annak ott az URM topik az indexen, de ezt itt nem engedem meg magamnak, mert senkit nem akarok bántani.

Azé annyira meg legyünk már képben magunkkal, hogy ha valaki leír egy orbitális kreténséget, akkor azt klubfüggetlenül le lehessen oltani a *-ba. Hidd el, ugyanezt a hszt sokféleképpen már a madridistán is leírtam, ott se vagyok népszerű miatta, annyira.

Edit2: Nekem tehát csak azzal van problémám, hogy ez egy fórum, ahol elvileg emberek ilyen-olyan stílusban vitatkoznak, és nem egymás seggét nyalják. És véleményük van, ami nem egyezik. Ha nem akarod tudni más emberek véleményét, akkor nem kell fórumozni. Röviden csak erre akartam felhívni a figyelmedet. Írhattam volna ezt az egy mondatot is, de gondoltam megtisztellek azzal, hogy elmagyarázom, hátha így átmegy.
Kérlek szépen fenséges Keelhaul, írd meg le párszor, mert a csökött agyammal nem tudom felfogni mondandód lényegét. Tudod, a szürkeállományom kis méretű, a koponyám tükörsima, az általános iskola első osztályából nem tudtam továbblépni, a szövegértelmezési képességem a nullával egyenlő, a betűket tkp. nem is ismerem, csak úgy nyomogatom a billentyűzetet. Szeretném ha még ezerszer elmagyaráznád, mert eddig nem jött át.

Komolyra fordítva a szót.
Nem tudom ki vagy, nem is érdekel. De úgy írsz, mint akinek mögötte van 30 felnőttként eltöltött év, 6 diplomával és Einstein szellemi képességeivel rendelkezel, és lenézel rám, mint valami lapostetüre. Mert az utolsó mondatod kb. ezt jelenti a számomra.
És csak hogy az általános iskoláról beszélgessünk. Az első osztályba úgy mentem, hogy a nevemet le tudtam írni, százig számolni tudtam. Írásból, olvasásból, számolásból az osztály első tizedébe tartoztam. Azóta pedig pár iskolát, alap-, közép- és felsőfokút sikerül telvégeznem.
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 15:53:51

igazad van perrero divatból utálom csak őket!Szeretem a Madridot a spatot a várost és a szurkolóit is! Most kokolyan hogy tudsz iylet leirni hogy én csak divatból utálom őket? hm? unom már hogy álandóan beugastz itt nekem mintha valami ellenséged lennék vagy nemtudom mi! ez elég gáz!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Lezárt