Keelhaul írta:Igazából erre a válaszra számítottam, de ha általános iskolában nem tanítottak meg olvasni, akkor azt nagyon sajnálom, nem biztos, hogy a te hibád, innentől ez gyakorlatilag mindegy is. Nem is tudom, minek írtam, nyilvánvalóan ugyanúgy fog menni minden tovább, mint eddig.
Edit:
Félreértés ne essék : az a problémám, hogy leírtam neked néhány dolgot, amit szerintem nem bölcs ha bármilyen fórumon (de az életben se) megengedsz magadnak, illetve pár dolgot ami ahhoz szükséges, hogy el tudd helyezni, mi a súlya az itt elhangzó szavaknak. Namost én azt láttam az előző hozzászólásodból, hogy tulajdonképpen az agyadig valószínűleg nem jutott el, amit leírtam; azzal pedig tökéletesen tisztában vagyok, hogy ez az eurobarca.hu fóruma, ezért nem is szoktam itt fikázni a csapatodat. Ha valakit érdekel, hogy mi a véleményem sarkított változata, akkor annak ott az URM topik az indexen, de ezt itt nem engedem meg magamnak, mert senkit nem akarok bántani.
Azé annyira meg legyünk már képben magunkkal, hogy ha valaki leír egy orbitális kreténséget, akkor azt klubfüggetlenül le lehessen oltani a *-ba. Hidd el, ugyanezt a hszt sokféleképpen már a madridistán is leírtam, ott se vagyok népszerű miatta, annyira.
Edit2: Nekem tehát csak azzal van problémám, hogy ez egy fórum, ahol elvileg emberek ilyen-olyan stílusban vitatkoznak, és nem egymás seggét nyalják. És véleményük van, ami nem egyezik. Ha nem akarod tudni más emberek véleményét, akkor nem kell fórumozni. Röviden csak erre akartam felhívni a figyelmedet. Írhattam volna ezt az egy mondatot is, de gondoltam megtisztellek azzal, hogy elmagyarázom, hátha így átmegy.
Kérlek szépen fenséges Keelhaul, írd meg le párszor, mert a csökött agyammal nem tudom felfogni mondandód lényegét. Tudod, a szürkeállományom kis méretű, a koponyám tükörsima, az általános iskola első osztályából nem tudtam továbblépni, a szövegértelmezési képességem a nullával egyenlő, a betűket tkp. nem is ismerem, csak úgy nyomogatom a billentyűzetet. Szeretném ha még ezerszer elmagyaráznád, mert eddig nem jött át.
Komolyra fordítva a szót.
Nem tudom ki vagy, nem is érdekel. De úgy írsz, mint akinek mögötte van 30 felnőttként eltöltött év, 6 diplomával és Einstein szellemi képességeivel rendelkezel, és lenézel rám, mint valami lapostetüre. Mert az utolsó mondatod kb. ezt jelenti a számomra.
És csak hogy az általános iskoláról beszélgessünk. Az első osztályba úgy mentem, hogy a nevemet le tudtam írni, százig számolni tudtam. Írásból, olvasásból, számolásból az osztály első tizedébe tartoztam. Azóta pedig pár iskolát, alap-, közép- és felsőfokút sikerül telvégeznem.