Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom!ozsimiki írta:Keelhaul hosszasbb hszével egyetértek!
És fogalmam sincs Tamás,h minek kellett abba belekötnöd![]()
![]()
![]()
Korrekt,érthető hsz. Nincs benne semmi 'magasabbrendű vagyok' mint itt bárki stílus...
Gomezinho nevében kerek elnézést minden Real drukkertől az első sorokért. Hagyjuk az általánosítást ...fir3bird írta:Köszi GomezinhoGomezinho írta:A Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ezt azért irom le mert amikor ronaldo elment nemistudom hány ember hagyta ott a madridot mondván hogy ő ronaldomániás! na de akkor az miylen jogon kezd minket becsmérelni? Az a baj a madridistákkal hogy nembecsülnek ők meg senkit se semmit! Na de mondjuk őket sem nézik semmibe! Énsem bár a legjobb barátom Madridista de ha erről a témáról van szó már szinte verekszünk és szidjuk egymást! egyszerűen ennek igy kell lennie Madrid vs Barca örök ellenség! mit gondoltok egy Celtic vs Rangers topicon mimegy?Ugyanez! a Disznófejesdologra kitérve meg Eto'o gunyos bajnoki éneklésére ! tavaly amikor a Madrid bajnok lett Katalán és BArcás zászlókat égettek fel és vizeltek le a kamera előtt és ott röhögtek gunyosan! Szóval egyik kutya másik eb!
én mondjuk nemvagyok 12 éves, sem divat drukker, jó persze van igazság ezekben a sorokban, de vannak kivételek! és ugye a kivétel erősíti a szabályt...
mellesleg amit a végén írtál hát nemtudom...én nem hallottam róla de ha tényleg ígyvolt akkor az eléggé érdekes megnyílvánulás...
Köszi GomezinhoGomezinho írta:A Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ezt azért irom le mert amikor ronaldo elment nemistudom hány ember hagyta ott a madridot mondván hogy ő ronaldomániás! na de akkor az miylen jogon kezd minket becsmérelni? Az a baj a madridistákkal hogy nembecsülnek ők meg senkit se semmit! Na de mondjuk őket sem nézik semmibe! Énsem bár a legjobb barátom Madridista de ha erről a témáról van szó már szinte verekszünk és szidjuk egymást! egyszerűen ennek igy kell lennie Madrid vs Barca örök ellenség! mit gondoltok egy Celtic vs Rangers topicon mimegy?Ugyanez! a Disznófejesdologra kitérve meg Eto'o gunyos bajnoki éneklésére ! tavaly amikor a Madrid bajnok lett Katalán és BArcás zászlókat égettek fel és vizeltek le a kamera előtt és ott röhögtek gunyosan! Szóval egyik kutya másik eb!
Ezzel mindössze egy a baj,két hete figyelem a stilusodat és az egész ránk normális drukkerekre nézve szégyen.Egy ilyen,nagyképű,lenéző,kihanem én ember amilyen te vagy csak egy gyik lehet a való életbe aki itt próbál erősködni.Elnézést a többeiktől és nem akartam beleszólni,de amit te megengedsz magadnak az vérlázitó.Gunyolódsz,köpködsz,leszólsz.Az én tiszteletemről meg te ne csacsogj,pont te ne légyszives,azért ne tévesszünk ekkorát.
Mint sergi1989 mi? Na, de részemről - mára - vége.fir3bird írta:bocsi, de muszáj hozzá szólnom ehhez a beugatós témához! azért mert idejön egykét 10 éves "madridista" és elkezdi verni a nyálát, az nem a többi madridistát minősíti csak saját magát, és azért vannak itt normális Real szurkolók akik probálják fenntartani a fórum színvonalát, és normális hsz-t is irogatnak néha...
jaj köszi tomiVarga Tamás írta:Te pedig a magyar nyelvtannal és a helyesírás szabályaival.sergi1989 írta:Gomezinho írta:Menj Isten hirével Keelhaul! meg az összes haverod!
öcsém te meg a szózattal foglalkoz ,remélem azóta belőted...ki meg hogy..
1. A mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük.
2. A Szózat még mindig nagybetű.
3. Foglalkozz két 'zé'.
4. Belőtted két 'té'.
Te pedig a magyar nyelvtannal és a helyesírás szabályaival.sergi1989 írta:Gomezinho írta:Menj Isten hirével Keelhaul! meg az összes haverod!
öcsém te meg a szózattal foglalkoz ,remélem azóta belőted...ki meg hogy..
Ez így van,de : igazából ennyi erővel egyik csapat sem érdemelt volna játékával bajnokságot, még a Villarreal sem (pl. Vreal 0-5 Real, Zaragoza 4-1 Vreal, Espanyol 3-0 Vreal ezeken a meccseken nem nagyon voltak a helyzet magaslatán...)noname írta:A madrid pedig bajnok, ehhez grat nekik, sajnos azt kel mondjam h megérdemelték, az idei játékunk semmiképp se érdemelt bajnoki címet.
Kérlek szépen fenséges Keelhaul, írd meg le párszor, mert a csökött agyammal nem tudom felfogni mondandód lényegét. Tudod, a szürkeállományom kis méretű, a koponyám tükörsima, az általános iskola első osztályából nem tudtam továbblépni, a szövegértelmezési képességem a nullával egyenlő, a betűket tkp. nem is ismerem, csak úgy nyomogatom a billentyűzetet. Szeretném ha még ezerszer elmagyaráznád, mert eddig nem jött át.Keelhaul írta:Igazából erre a válaszra számítottam, de ha általános iskolában nem tanítottak meg olvasni, akkor azt nagyon sajnálom, nem biztos, hogy a te hibád, innentől ez gyakorlatilag mindegy is. Nem is tudom, minek írtam, nyilvánvalóan ugyanúgy fog menni minden tovább, mint eddig.
Edit:
Félreértés ne essék : az a problémám, hogy leírtam neked néhány dolgot, amit szerintem nem bölcs ha bármilyen fórumon (de az életben se) megengedsz magadnak, illetve pár dolgot ami ahhoz szükséges, hogy el tudd helyezni, mi a súlya az itt elhangzó szavaknak. Namost én azt láttam az előző hozzászólásodból, hogy tulajdonképpen az agyadig valószínűleg nem jutott el, amit leírtam; azzal pedig tökéletesen tisztában vagyok, hogy ez az eurobarca.hu fóruma, ezért nem is szoktam itt fikázni a csapatodat. Ha valakit érdekel, hogy mi a véleményem sarkított változata, akkor annak ott az URM topik az indexen, de ezt itt nem engedem meg magamnak, mert senkit nem akarok bántani.
Azé annyira meg legyünk már képben magunkkal, hogy ha valaki leír egy orbitális kreténséget, akkor azt klubfüggetlenül le lehessen oltani a *-ba. Hidd el, ugyanezt a hszt sokféleképpen már a madridistán is leírtam, ott se vagyok népszerű miatta, annyira.
Edit2: Nekem tehát csak azzal van problémám, hogy ez egy fórum, ahol elvileg emberek ilyen-olyan stílusban vitatkoznak, és nem egymás seggét nyalják. És véleményük van, ami nem egyezik. Ha nem akarod tudni más emberek véleményét, akkor nem kell fórumozni. Röviden csak erre akartam felhívni a figyelmedet. Írhattam volna ezt az egy mondatot is, de gondoltam megtisztellek azzal, hogy elmagyarázom, hátha így átmegy.