Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem gratuláltam a Madrid bajnoki címéhez, és nem is fogok. Az, hogy elismertem: az idén jobban megérdemelték az elsőséget, mint a Barca, még nem jelent gratulációt. Soha nem fogok semmilyen madridi sikerhez gratulálni. A Madrid sikere nekem annyit jelent, mint a Bayern sikere: nullát, ráadásul a bajorokat még gyűlölöm is. Na, a madrid velük egy szinten van - náléam, kivéve a gyűlöletet, a RM-ot csak szimplán nem szeretem, és nem is szurkolok nekik még nközi porondon sem. A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.aronba írta:Hm, tegyük fel igazuk van a Barcás polgártársaknak, s az ideni szezon pocsék volt, hm. Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
Engem dobna fel legjobban ha jövőre javulna a szinvonal Erős lenne a Barca meg még néhány csapat s valóban meg kellene küzdeni a bajnoki címért.
U.i A Barca is meg a Real is nyert már a mostaninál gyengébb szezonban és játékkal bajnokságot.
Azért köszönöm, hogy fanyalogva bár de mindenki gratulált a Madridnak
Igen. Ezt is elismerjük, egyértelműen vastagon benne van a Barcelona is abban, hogy az idei PD olyan-amilyen. De viszont, attól mert a Barca most egy kis (?) hullámvölgyben van, attól még a Madrid tarolhatna éppenséggel és gálázhatna a meccseken szal egy az egyben erre fogni mindent hülyeség. Jó, megnyertétek a bajnokságot, grat, remélem jövőre felébredünk, most meg ütjük holnap az ördögöket aztán lesz ami lesz. Remélem Murinnyó.aronba írta:Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
bocsi, de ezt nem érzem feladatomnakA jelenlévő madridista moderátor, vagy minek nevezzem (cantera), elbeszélgethetne az eurobarca színvonalát súlyosan károsító, és romboló madridista okostojásokkal, a labdarúgásról, a szövegértésről, a tisztességes párbeszédről, és a BARCELONA szurkolóinak, csapatának a tiszteletéről. Mert tudja: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
jó tudom, ..gergo9 írta:thimm!!! Ez az Emesés poén akart lenni csak lemaradt a "szmájli".![]()
bocsánat, Barcát akartam írni, "köszönjük Emese", figyelj veled még SOHA nem történt olyan hogy véletlenül félreírtál valamit? Tudtommal emberi tulajdonság hibázni.gergo9 írta:Köszönjük Emese. Előbb nézd át mit akarsz írnithimmm írta: a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Real, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..![]()
teljesen egyetértekKralo írta:A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
A színvonal romlását valószínűleg a Barca szárnyalásának hiánya miatt látjuk így. A többi csapat játéka azonban átlagolva nem sokat változott az elmúlt években, van amelyik acélosabb lehet, van amelyik visszább esett.
A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
Real Madrid 5 írta:Én értem, amit mondotok, csak ez pl a madridistáknak meg megértem hogy esetleg "nem esik jól"(-ez most elég hülye kifejezés, meg egyébként is, barcás oldalon vagyunk...), tudjuk hogy miért.
Én mindehhez most csak annyit tennék hozzá, hogy a Barcelona a 2005-2006-os idényben 34 forduló után 73 ponttal állt az élen, azaz ezek szerint akkor egy "még inkább [auto_cenzúra]" csapat vezette a tabellát mint a mostani.
Hogyha most az lenne a kifogás hogy dehátakkor még amikor kikaptak is mennyire nézhető volt a meccs - nos, ha esetleg most az ellenfélnek csak egy góllal sikerült nyernie, az a ti/mi végelmeteket/védelmünket dícséri.
Persze ezt így egy az egyben nem lehet mondani de annyi tényezőtől függ hogy nem lehet ilyen egyértelműen azt állítani pár ilyen meccs miatt hogy sokkal-sokkal rosszabb, de még azt se hogy rosszabb. emiatt ez szubjektív dolog, az pedig természetes, hogy ezen a fórumon az a vélemény dominál, hogy 2004-2006ig volt a spanyol bajnokság maga a csoda, onnantól kezdve pedig mocsok, de ezért nem is ítélhetünk el titeket, ti csak véditek a csapatotokat, szerintem sokat "odaát" is ezt tennék.
ez igaz, szépen nem játszottak, szerintem sem, de mindig beszenvedtek 1 gólt..Varatrix írta:Mostanába a Madridi játékosok kissé elfogultan nyilatkoztak a saját játékukkal. Tény hogy eredményesebb volt mint a Barcáé, de ők sem játszottak szépen.
Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.Kralo írta:Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Amúgy a bajnokság idén semmivel sem gyengébb mint 2-3 évvel ezelőtt. A különbség CSAK az akkori Barca és a jelenkori Barca között van. Az akkor fenomenális volt. Nehéz lesz megközelíteni azt a teljesítményt bármely csapat részéről.
Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
korrekt `es realis megfogalmazas.... jo `ervekkel. Jo latni h van aki igy gondolkozik annak ellene h Barca szurkolo. Szurkolok h nyerjetek meg a BL-t annak ellenere h real szurkolo vagyok, m szeretem a spanyol focit `es szeretem a jatekot amit a barca csinal....persze mikor jol csinalja aztTamás, Miki, ez így van, csak a kutyát nem érdekli.
MOST ők az elsők, mi pedig MOST a 3.-ak vagyunk.
a többi nem számít, ez van.
reméljük, h jövőre ismét megközelítjük, v túl is haladjuk a legjobb formánkat.
egyébként már csak azért sem kellene az elmúlt szitukkal takarózni, mert mi is röhögtünk és bosszankodtunk azon, amikor jöttek itt odaátról a 9 bek/bl győzelmükkel, amiből hatot még kocka alakú labdával játszva nyertek...
tény, h nem olyan volt ez a mostani bugi, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk, de ettől még megnyerték, méghozzá meggyőzően nyerték meg a ligát (függetlenül a hátralévő fordulóktól), ráadásul egyetlen egy úgymond nagycsapat sem tudta őket idén megszorítani (beleértve minket is).
sztem inkább előre nézzünk, és bízzunk részünkről a jobb folytatásban.
új edzővel és megújult csapattal.
ez meg a másik fele.gergo9 írta:Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.
Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.