Én nem gratuláltam a Madrid bajnoki címéhez, és nem is fogok. Az, hogy elismertem: az idén jobban megérdemelték az elsőséget, mint a Barca, még nem jelent gratulációt. Soha nem fogok semmilyen madridi sikerhez gratulálni. A Madrid sikere nekem annyit jelent, mint a Bayern sikere: nullát, ráadásul a bajorokat még gyűlölöm is. Na, a madrid velük egy szinten van - náléam, kivéve a gyűlöletet, a RM-ot csak szimplán nem szeretem, és nem is szurkolok nekik még nközi porondon sem. A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.aronba írta:Hm, tegyük fel igazuk van a Barcás polgártársaknak, s az ideni szezon pocsék volt, hm. Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
Engem dobna fel legjobban ha jövőre javulna a szinvonal Erős lenne a Barca meg még néhány csapat s valóban meg kellene küzdeni a bajnoki címért.
U.i A Barca is meg a Real is nyert már a mostaninál gyengébb szezonban és játékkal bajnokságot.
Azért köszönöm, hogy fanyalogva bár de mindenki gratulált a Madridnak
Barca vs. Real
-
- Az Eurobarca Anonymusa

Igen. Ezt is elismerjük, egyértelműen vastagon benne van a Barcelona is abban, hogy az idei PD olyan-amilyen. De viszont, attól mert a Barca most egy kis (?) hullámvölgyben van, attól még a Madrid tarolhatna éppenséggel és gálázhatna a meccseken szal egy az egyben erre fogni mindent hülyeség. Jó, megnyertétek a bajnokságot, grat, remélem jövőre felébredünk, most meg ütjük holnap az ördögöket aztán lesz ami lesz. Remélem Murinnyó.aronba írta:Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
bocsi, de ezt nem érzem feladatomnakA jelenlévő madridista moderátor, vagy minek nevezzem (cantera), elbeszélgethetne az eurobarca színvonalát súlyosan károsító, és romboló madridista okostojásokkal, a labdarúgásról, a szövegértésről, a tisztességes párbeszédről, és a BARCELONA szurkolóinak, csapatának a tiszteletéről. Mert tudja: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!

Hm, tegyük fel igazuk van a Barcás polgártársaknak, s az ideni szezon pocsék volt, hm. Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
Engem dobna fel legjobban ha jövőre javulna a szinvonal Erős lenne a Barca meg még néhány csapat s valóban meg kellene küzdeni a bajnoki címért.
U.i A Barca is meg a Real is nyert már a mostaninál gyengébb szezonban és játékkal bajnokságot.

jó tudom, ..gergo9 írta:thimm!!! Ez az Emesés poén akart lenni csak lemaradt a "szmájli".![]()

bocsánat, Barcát akartam írni, "köszönjük Emese", figyelj veled még SOHA nem történt olyan hogy véletlenül félreírtál valamit? Tudtommal emberi tulajdonság hibázni.gergo9 írta:Köszönjük Emese. Előbb nézd át mit akarsz írnithimmm írta: a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Real, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..![]()
teljesen egyetértekKralo írta:A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
A színvonal romlását valószínűleg a Barca szárnyalásának hiánya miatt látjuk így. A többi csapat játéka azonban átlagolva nem sokat változott az elmúlt években, van amelyik acélosabb lehet, van amelyik visszább esett.

és szerintem abban is mind egyet értünk, hogy az ideinél izgalmasabb és szebb futballt várunk jövőre..
A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
A színvonal romlását valószínűleg a Barca szárnyalásának hiánya miatt látjuk így. A többi csapat játéka azonban átlagolva nem sokat változott az elmúlt években, van amelyik acélosabb lehet, van amelyik visszább esett.
megnyerhetitek a BL-t, ÚGYLEGYEN! Lehet hogy Bl- győzteseknek jár nagyobb dicsőség, de a Bl-ben azért kicsit a szerencse is benne van, nem tudhatjuk hol lenne a Real ha a barca ellenfeleit kapta volna, és fordítva..
a pontok számában biztos hogy nem zuhant a spanyol bajnokság, csak a mutatott játékban, európában az összes fontos bajnokságban az első csapatnak kb. annyi pontja van mint a Realnak.. szóval így nézve nem rossz..
a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Barca, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..
a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Barca, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára thimmm 2008.04.28. 19:01:40-kor.
gergo9 Te abbahagyhatnád ebből úgyse jössz ki jól.
Szerintem igazuk van a Realosoknak.
megérdemlik ehhez kétség sem fér.
Bl-t kell nyerni. És kész
Szerintem igazuk van a Realosoknak.
megérdemlik ehhez kétség sem fér.
Bl-t kell nyerni. És kész
-
- Director del Fútbol
Real Madrid 5 írta:Én értem, amit mondotok, csak ez pl a madridistáknak meg megértem hogy esetleg "nem esik jól"(-ez most elég hülye kifejezés, meg egyébként is, barcás oldalon vagyunk...), tudjuk hogy miért.
Én mindehhez most csak annyit tennék hozzá, hogy a Barcelona a 2005-2006-os idényben 34 forduló után 73 ponttal állt az élen, azaz ezek szerint akkor egy "még inkább [auto_cenzúra]" csapat vezette a tabellát mint a mostani.
Hogyha most az lenne a kifogás hogy dehátakkor még amikor kikaptak is mennyire nézhető volt a meccs - nos, ha esetleg most az ellenfélnek csak egy góllal sikerült nyernie, az a ti/mi végelmeteket/védelmünket dícséri.
Persze ezt így egy az egyben nem lehet mondani de annyi tényezőtől függ hogy nem lehet ilyen egyértelműen azt állítani pár ilyen meccs miatt hogy sokkal-sokkal rosszabb, de még azt se hogy rosszabb. emiatt ez szubjektív dolog, az pedig természetes, hogy ezen a fórumon az a vélemény dominál, hogy 2004-2006ig volt a spanyol bajnokság maga a csoda, onnantól kezdve pedig mocsok, de ezért nem is ítélhetünk el titeket, ti csak véditek a csapatotokat, szerintem sokat "odaát" is ezt tennék.
Itt sokszor nem csak az eredmény hanem a mutatott játék is számít!!! Sokszor nyertetek ugy meccset hogy gyakorlatilag nem sok közötök volt hozzá. Meg hát mi akkor BL-t is nyertünk. Ti meg egy közepesen jó csapat ellen kettős vereséggel zúgtatok ki!!!!
Én is remélem hogy jövőre jobb lesz a spanyol bajnokság, szerintem idén nem is a pontokkal volt baj, hanem a mutatott játékkal, a Real tavaly is inkább harcolt, mint szépen játszott, a barcának viszont a mutatott játék is fontos, tőlük a szép játékot szoktuk meg..
a Realnak nem volt rossz szezonja, ami a pontokat illeti, de ami a mutatott játékot, az egyik csapatnél nem volt az igazi..
a Realnak nem volt rossz szezonja, ami a pontokat illeti, de ami a mutatott játékot, az egyik csapatnél nem volt az igazi..
- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
Én értem, amit mondotok, csak ez pl a madridistáknak meg megértem hogy esetleg "nem esik jól"(-ez most elég hülye kifejezés, meg egyébként is, barcás oldalon vagyunk...), tudjuk hogy miért.
Én mindehhez most csak annyit tennék hozzá, hogy a Barcelona a 2005-2006-os idényben 34 forduló után 73 ponttal állt az élen, azaz ezek szerint akkor egy "még inkább [auto_cenzúra]" csapat vezette a tabellát mint a mostani.
Hogyha most az lenne a kifogás hogy dehátakkor még amikor kikaptak is mennyire nézhető volt a meccs - nos, ha esetleg most az ellenfélnek csak egy góllal sikerült nyernie, az a ti/mi végelmeteket/védelmünket dícséri.
Persze ezt így egy az egyben nem lehet mondani de annyi tényezőtől függ hogy nem lehet ilyen egyértelműen azt állítani pár ilyen meccs miatt hogy sokkal-sokkal rosszabb, de még azt se hogy rosszabb. emiatt ez szubjektív dolog, az pedig természetes, hogy ezen a fórumon az a vélemény dominál, hogy 2004-2006ig volt a spanyol bajnokság maga a csoda, onnantól kezdve pedig mocsok, de ezért nem is ítélhetünk el titeket, ti csak véditek a csapatotokat, szerintem sokat "odaát" is ezt tennék.
ez igaz, szépen nem játszottak, szerintem sem, de mindig beszenvedtek 1 gólt..Varatrix írta:Mostanába a Madridi játékosok kissé elfogultan nyilatkoztak a saját játékukkal. Tény hogy eredményesebb volt mint a Barcáé, de ők sem játszottak szépen.
Szerintem azért a Real Madrid a bajnokság első felében nagyot játszott. Tény hogy a bajnokság 2. felében leeresztettek, kicsit elbízták magukat..
tavaly a Real 76 ponttal lett bajnok, a Realnak most 75 pontja van, szóval akkor annyira azért nem esett vissza ez a bajnokság.
ne írj közvetlenül egymás után 2 hsz-t!
Z.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Mostanába a Madridi játékosok kissé elfogultan nyilatkoztak a saját játékukkal. Tény hogy eredményesebb volt mint a Barcáé, de ők sem játszottak szépen.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.Kralo írta:Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Amúgy a bajnokság idén semmivel sem gyengébb mint 2-3 évvel ezelőtt. A különbség CSAK az akkori Barca és a jelenkori Barca között van. Az akkor fenomenális volt. Nehéz lesz megközelíteni azt a teljesítményt bármely csapat részéről.

Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Amúgy a bajnokság idén semmivel sem gyengébb mint 2-3 évvel ezelőtt. A különbség CSAK az akkori Barca és a jelenkori Barca között van. Az akkor fenomenális volt. Nehéz lesz megközelíteni azt a teljesítményt bármely csapat részéről.
hali. új vok itt...(és HALA MADRID...bocs..
) de má régóta figyelem a fórumot...
ehhez a jól jáccik a Madrid v rosszul dologhoz...
04/05 szezon
Barca: 84 pont 25gy 9d 4v 73lőtt, 23 kapott gól
05/06 szezon
Barca: 82 pont 25gy 7d 6v 80 lőtt, 35 kapott gól
07/08 szezon
Real: 75pont 24gy 3d 7v 71 lőtt, 30 kapott...és még van 4 meccs!!! szal simán lehet több pontunk mint nektek miko bajnokok voltatok és lőtt gól terén is jobbak leszünk szinte 100%(sztem) ráadásl több győzelmünk is lesz
szal lehet vitatkozni h jó játék/rossz játék de a tény az h több pontunk lesz, több győzelmünk, és több lőtt gólunk (bár még azé van hátra 4 meccs...de akk se lehet azt mondani h a Madrid kevesebb volt mint a Barca a 2 említett bajnokságba)
és azzal se lehet jönni h de egy sokkal szarabb Barcát vertünk meg...04/05-ben pl volt !!8!! vereségünk, 05/06-ban meg 10d, 8vereség...szal mi is jöhettünk volna azzal h "egy ien [auto_cenzúra] Real ellen könnyü nyerni"...de nem tettük
bár nektek is meglehet még a 8 vereség v még több is...de sztem azok után amiket leirtam nem érdemes ezen vitatkozni!! 31...el kell viselni, nekünk is nehéz volt miko ti nyertetek ;P
rem nem keltettem haragot senkiben
mer akk boccs

ehhez a jól jáccik a Madrid v rosszul dologhoz...
04/05 szezon
Barca: 84 pont 25gy 9d 4v 73lőtt, 23 kapott gól
05/06 szezon
Barca: 82 pont 25gy 7d 6v 80 lőtt, 35 kapott gól
07/08 szezon
Real: 75pont 24gy 3d 7v 71 lőtt, 30 kapott...és még van 4 meccs!!! szal simán lehet több pontunk mint nektek miko bajnokok voltatok és lőtt gól terén is jobbak leszünk szinte 100%(sztem) ráadásl több győzelmünk is lesz
szal lehet vitatkozni h jó játék/rossz játék de a tény az h több pontunk lesz, több győzelmünk, és több lőtt gólunk (bár még azé van hátra 4 meccs...de akk se lehet azt mondani h a Madrid kevesebb volt mint a Barca a 2 említett bajnokságba)
és azzal se lehet jönni h de egy sokkal szarabb Barcát vertünk meg...04/05-ben pl volt !!8!! vereségünk, 05/06-ban meg 10d, 8vereség...szal mi is jöhettünk volna azzal h "egy ien [auto_cenzúra] Real ellen könnyü nyerni"...de nem tettük
bár nektek is meglehet még a 8 vereség v még több is...de sztem azok után amiket leirtam nem érdemes ezen vitatkozni!! 31...el kell viselni, nekünk is nehéz volt miko ti nyertetek ;P
rem nem keltettem haragot senkiben

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Attila-Raul
általános iskola 1. osztály. Én elsírnám magam, ha ilyen gyenge lennék helyesírásból.
Ezentúl pedig azt gondolom, hogy a nagyképűségtől nem láttok tovább az orrotoknál, nem bírjátok felfogni pl. Miki és az én mondandómat. Mintha az a bizonyos borsó és fal esete elevenedne meg, napról-napra.
Csak én látom úgy, hogy kedves nadridista kollégáink nem értik vagy nem akarják érteni a tiszta magyar nyelv keretein belül megfogalmazott gondolatainkat? Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.

Ezentúl pedig azt gondolom, hogy a nagyképűségtől nem láttok tovább az orrotoknál, nem bírjátok felfogni pl. Miki és az én mondandómat. Mintha az a bizonyos borsó és fal esete elevenedne meg, napról-napra.
Csak én látom úgy, hogy kedves nadridista kollégáink nem értik vagy nem akarják érteni a tiszta magyar nyelv keretein belül megfogalmazott gondolatainkat? Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.

-
- Jugador del Barça
korrekt `es realis megfogalmazas.... jo `ervekkel. Jo latni h van aki igy gondolkozik annak ellene h Barca szurkolo. Szurkolok h nyerjetek meg a BL-t annak ellenere h real szurkolo vagyok, m szeretem a spanyol focit `es szeretem a jatekot amit a barca csinal....persze mikor jol csinalja aztTamás, Miki, ez így van, csak a kutyát nem érdekli.
MOST ők az elsők, mi pedig MOST a 3.-ak vagyunk.
a többi nem számít, ez van.
reméljük, h jövőre ismét megközelítjük, v túl is haladjuk a legjobb formánkat.
egyébként már csak azért sem kellene az elmúlt szitukkal takarózni, mert mi is röhögtünk és bosszankodtunk azon, amikor jöttek itt odaátról a 9 bek/bl győzelmükkel, amiből hatot még kocka alakú labdával játszva nyertek...
tény, h nem olyan volt ez a mostani bugi, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk, de ettől még megnyerték, méghozzá meggyőzően nyerték meg a ligát (függetlenül a hátralévő fordulóktól), ráadásul egyetlen egy úgymond nagycsapat sem tudta őket idén megszorítani (beleértve minket is).
sztem inkább előre nézzünk, és bízzunk részünkről a jobb folytatásban.
új edzővel és megújult csapattal.

-
- Llegenda del Barça
ez meg a másik fele.gergo9 írta:Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.
nyerjük meg!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.