Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 19:56:07

aronba írta:Hm, tegyük fel igazuk van a Barcás polgártársaknak, s az ideni szezon pocsék volt, hm. Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
Engem dobna fel legjobban ha jövőre javulna a szinvonal Erős lenne a Barca meg még néhány csapat s valóban meg kellene küzdeni a bajnoki címért.
U.i A Barca is meg a Real is nyert már a mostaninál gyengébb szezonban és játékkal bajnokságot.
Azért köszönöm, hogy fanyalogva bár de mindenki gratulált a Madridnak :lol:
Én nem gratuláltam a Madrid bajnoki címéhez, és nem is fogok. Az, hogy elismertem: az idén jobban megérdemelték az elsőséget, mint a Barca, még nem jelent gratulációt. Soha nem fogok semmilyen madridi sikerhez gratulálni. A Madrid sikere nekem annyit jelent, mint a Bayern sikere: nullát, ráadásul a bajorokat még gyűlölöm is. Na, a madrid velük egy szinten van - náléam, kivéve a gyűlöletet, a RM-ot csak szimplán nem szeretem, és nem is szurkolok nekik még nközi porondon sem. A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.04.28. 19:50:05

aronba írta:Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
:lol:
Igen. Ezt is elismerjük, egyértelműen vastagon benne van a Barcelona is abban, hogy az idei PD olyan-amilyen. De viszont, attól mert a Barca most egy kis (?) hullámvölgyben van, attól még a Madrid tarolhatna éppenséggel és gálázhatna a meccseken szal egy az egyben erre fogni mindent hülyeség. Jó, megnyertétek a bajnokságot, grat, remélem jövőre felébredünk, most meg ütjük holnap az ördögöket aztán lesz ami lesz. Remélem Murinnyó.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
cantera
Madridista

2008.04.28. 19:49:10

A jelenlévő madridista moderátor, vagy minek nevezzem (cantera), elbeszélgethetne az eurobarca színvonalát súlyosan károsító, és romboló madridista okostojásokkal, a labdarúgásról, a szövegértésről, a tisztességes párbeszédről, és a BARCELONA szurkolóinak, csapatának a tiszteletéről. Mert tudja: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
bocsi, de ezt nem érzem feladatomnak ;) itt ugyanolyan vendég vagyok, mint bármelyik másik madridista. az eubarca fóruma színvonalának megóvása, a szabályok betartatása az eubarca moderátorainak feladata.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.28. 19:31:22

Hm, tegyük fel igazuk van a Barcás polgártársaknak, s az ideni szezon pocsék volt, hm. Erre azt mondom kit érdekel? Inkább a Barcara kritika hogy ennyire gyenge szezonban nem tudja velünk a lépést tartani.
Engem dobna fel legjobban ha jövőre javulna a szinvonal Erős lenne a Barca meg még néhány csapat s valóban meg kellene küzdeni a bajnoki címért.
U.i A Barca is meg a Real is nyert már a mostaninál gyengébb szezonban és játékkal bajnokságot.
Azért köszönöm, hogy fanyalogva bár de mindenki gratulált a Madridnak :lol:
thimmm
Barça B

2008.04.28. 19:10:42

gergo9 írta:thimm!!! Ez az Emesés poén akart lenni csak lemaradt a "szmájli". :wink: :wink:
jó tudom, .. :wink:
:roll: Én egyébként nem azért jöttem ide hogy veszekedjek, csak hogy elmondjam a véleményem, Én mindenhol Barcásokkal vagyok körülvéve, Apu is , hugom is Barcás és 2 nagyon jó barátnőm is.. :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.28. 19:07:30

thimm!!! Ez az Emesés poén akart lenni csak lemaradt a "szmájli". :wink: :wink:
thimmm
Barça B

2008.04.28. 19:01:07

gergo9 írta:
thimmm írta: a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Real, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..
Köszönjük Emese. Előbb nézd át mit akarsz írni :wink: :wink:
bocsánat, Barcát akartam írni, "köszönjük Emese", figyelj veled még SOHA nem történt olyan hogy véletlenül félreírtál valamit? Tudtommal emberi tulajdonság hibázni.
thimmm
Barça B

2008.04.28. 18:58:54

Kralo írta:
Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.

A színvonal romlását valószínűleg a Barca szárnyalásának hiánya miatt látjuk így. A többi csapat játéka azonban átlagolva nem sokat változott az elmúlt években, van amelyik acélosabb lehet, van amelyik visszább esett.
teljesen egyetértek :wink:
és szerintem abban is mind egyet értünk, hogy az ideinél izgalmasabb és szebb futballt várunk jövőre..
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.28. 18:57:48

thimmm írta: a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Real, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..
Köszönjük Emese. Előbb nézd át mit akarsz írni :wink: :wink:
Kralo
Entrenador del Barça

2008.04.28. 18:56:53

Varga Tamás írta: Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
A csacskaság tárháza, és a helyesírás nem ismerete nem madridista betegség. Elég bekukkantani a Barca igazolások topicba. Nagyon remélem, hogy a barcasokat nem az ott mutatott magasröptű viták, óriási ötletek, minőségi írások alapján skatulyázzák be.

A színvonal romlását valószínűleg a Barca szárnyalásának hiánya miatt látjuk így. A többi csapat játéka azonban átlagolva nem sokat változott az elmúlt években, van amelyik acélosabb lehet, van amelyik visszább esett.
thimmm
Barça B

2008.04.28. 18:56:52

megnyerhetitek a BL-t, ÚGYLEGYEN! Lehet hogy Bl- győzteseknek jár nagyobb dicsőség, de a Bl-ben azért kicsit a szerencse is benne van, nem tudhatjuk hol lenne a Real ha a barca ellenfeleit kapta volna, és fordítva..
thimmm
Barça B

2008.04.28. 18:55:02

a pontok számában biztos hogy nem zuhant a spanyol bajnokság, csak a mutatott játékban, európában az összes fontos bajnokságban az első csapatnak kb. annyi pontja van mint a Realnak.. szóval így nézve nem rossz..

a Real mégis többször nyert BL-t és Bajnokságot mint a Barca, szóval hiába hivatkozol arra hogy anno megnyerték a BL-t..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára thimmm 2008.04.28. 19:01:40-kor.
Benga
Entrenador del Barça

2008.04.28. 18:53:25

gergo9 Te abbahagyhatnád ebből úgyse jössz ki jól.
Szerintem igazuk van a Realosoknak.
megérdemlik ehhez kétség sem fér.
Bl-t kell nyerni. És kész
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.28. 18:50:31

Real Madrid 5 írta:Én értem, amit mondotok, csak ez pl a madridistáknak meg megértem hogy esetleg "nem esik jól"(-ez most elég hülye kifejezés, meg egyébként is, barcás oldalon vagyunk...), tudjuk hogy miért.

Én mindehhez most csak annyit tennék hozzá, hogy a Barcelona a 2005-2006-os idényben 34 forduló után 73 ponttal állt az élen, azaz ezek szerint akkor egy "még inkább [auto_cenzúra]" csapat vezette a tabellát mint a mostani.
Hogyha most az lenne a kifogás hogy dehátakkor még amikor kikaptak is mennyire nézhető volt a meccs - nos, ha esetleg most az ellenfélnek csak egy góllal sikerült nyernie, az a ti/mi végelmeteket/védelmünket dícséri.
Persze ezt így egy az egyben nem lehet mondani de annyi tényezőtől függ hogy nem lehet ilyen egyértelműen azt állítani pár ilyen meccs miatt hogy sokkal-sokkal rosszabb, de még azt se hogy rosszabb. emiatt ez szubjektív dolog, az pedig természetes, hogy ezen a fórumon az a vélemény dominál, hogy 2004-2006ig volt a spanyol bajnokság maga a csoda, onnantól kezdve pedig mocsok, de ezért nem is ítélhetünk el titeket, ti csak véditek a csapatotokat, szerintem sokat "odaát" is ezt tennék.

Itt sokszor nem csak az eredmény hanem a mutatott játék is számít!!! Sokszor nyertetek ugy meccset hogy gyakorlatilag nem sok közötök volt hozzá. Meg hát mi akkor BL-t is nyertünk. Ti meg egy közepesen jó csapat ellen kettős vereséggel zúgtatok ki!!!!
thimmm
Barça B

2008.04.28. 18:46:25

Én is remélem hogy jövőre jobb lesz a spanyol bajnokság, szerintem idén nem is a pontokkal volt baj, hanem a mutatott játékkal, a Real tavaly is inkább harcolt, mint szépen játszott, a barcának viszont a mutatott játék is fontos, tőlük a szép játékot szoktuk meg..
a Realnak nem volt rossz szezonja, ami a pontokat illeti, de ami a mutatott játékot, az egyik csapatnél nem volt az igazi..
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2008.04.28. 18:45:43

Én értem, amit mondotok, csak ez pl a madridistáknak meg megértem hogy esetleg "nem esik jól"(-ez most elég hülye kifejezés, meg egyébként is, barcás oldalon vagyunk...), tudjuk hogy miért.

Én mindehhez most csak annyit tennék hozzá, hogy a Barcelona a 2005-2006-os idényben 34 forduló után 73 ponttal állt az élen, azaz ezek szerint akkor egy "még inkább [auto_cenzúra]" csapat vezette a tabellát mint a mostani.
Hogyha most az lenne a kifogás hogy dehátakkor még amikor kikaptak is mennyire nézhető volt a meccs - nos, ha esetleg most az ellenfélnek csak egy góllal sikerült nyernie, az a ti/mi végelmeteket/védelmünket dícséri.
Persze ezt így egy az egyben nem lehet mondani de annyi tényezőtől függ hogy nem lehet ilyen egyértelműen azt állítani pár ilyen meccs miatt hogy sokkal-sokkal rosszabb, de még azt se hogy rosszabb. emiatt ez szubjektív dolog, az pedig természetes, hogy ezen a fórumon az a vélemény dominál, hogy 2004-2006ig volt a spanyol bajnokság maga a csoda, onnantól kezdve pedig mocsok, de ezért nem is ítélhetünk el titeket, ti csak véditek a csapatotokat, szerintem sokat "odaát" is ezt tennék.
thimmm
Barça B

2008.04.28. 18:40:07

Varatrix írta:Mostanába a Madridi játékosok kissé elfogultan nyilatkoztak a saját játékukkal. Tény hogy eredményesebb volt mint a Barcáé, de ők sem játszottak szépen.
ez igaz, szépen nem játszottak, szerintem sem, de mindig beszenvedtek 1 gólt..

Szerintem azért a Real Madrid a bajnokság első felében nagyot játszott. Tény hogy a bajnokság 2. felében leeresztettek, kicsit elbízták magukat..
tavaly a Real 76 ponttal lett bajnok, a Realnak most 75 pontja van, szóval akkor annyira azért nem esett vissza ez a bajnokság.

ne írj közvetlenül egymás után 2 hsz-t!

Z.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.28. 18:38:57

Mostanába a Madridi játékosok kissé elfogultan nyilatkoztak a saját játékukkal. Tény hogy eredményesebb volt mint a Barcáé, de ők sem játszottak szépen.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 18:30:09

Kralo írta:
Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.

Amúgy a bajnokság idén semmivel sem gyengébb mint 2-3 évvel ezelőtt. A különbség CSAK az akkori Barca és a jelenkori Barca között van. Az akkor fenomenális volt. Nehéz lesz megközelíteni azt a teljesítményt bármely csapat részéről.
Nem sztereotípia. Egyszerűen nem értik meg a mondandónk lényegét. Elismertük a RM bajnokságának jogosságát, de a színvonalat kárhoztatjuk, és gyengének tartjuk.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.04.28. 18:26:49

Varga Tamás írta:Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Sztereotípia. Semmi szükség az általánosításra.

Amúgy a bajnokság idén semmivel sem gyengébb mint 2-3 évvel ezelőtt. A különbség CSAK az akkori Barca és a jelenkori Barca között van. Az akkor fenomenális volt. Nehéz lesz megközelíteni azt a teljesítményt bármely csapat részéről.
Mike_09
Barça C

2008.04.28. 18:23:16

hali. új vok itt...(és HALA MADRID...bocs..:D ) de má régóta figyelem a fórumot...
ehhez a jól jáccik a Madrid v rosszul dologhoz...
04/05 szezon
Barca: 84 pont 25gy 9d 4v 73lőtt, 23 kapott gól
05/06 szezon
Barca: 82 pont 25gy 7d 6v 80 lőtt, 35 kapott gól
07/08 szezon
Real: 75pont 24gy 3d 7v 71 lőtt, 30 kapott...és még van 4 meccs!!! szal simán lehet több pontunk mint nektek miko bajnokok voltatok és lőtt gól terén is jobbak leszünk szinte 100%(sztem) ráadásl több győzelmünk is lesz

szal lehet vitatkozni h jó játék/rossz játék de a tény az h több pontunk lesz, több győzelmünk, és több lőtt gólunk (bár még azé van hátra 4 meccs...de akk se lehet azt mondani h a Madrid kevesebb volt mint a Barca a 2 említett bajnokságba)

és azzal se lehet jönni h de egy sokkal szarabb Barcát vertünk meg...04/05-ben pl volt !!8!! vereségünk, 05/06-ban meg 10d, 8vereség...szal mi is jöhettünk volna azzal h "egy ien [auto_cenzúra] Real ellen könnyü nyerni"...de nem tettük
bár nektek is meglehet még a 8 vereség v még több is...de sztem azok után amiket leirtam nem érdemes ezen vitatkozni!! 31...el kell viselni, nekünk is nehéz volt miko ti nyertetek ;P
rem nem keltettem haragot senkiben :D mer akk boccs
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 18:11:03

Attila-Raul :arrow: általános iskola 1. osztály. Én elsírnám magam, ha ilyen gyenge lennék helyesírásból.
Ezentúl pedig azt gondolom, hogy a nagyképűségtől nem láttok tovább az orrotoknál, nem bírjátok felfogni pl. Miki és az én mondandómat. Mintha az a bizonyos borsó és fal esete elevenedne meg, napról-napra.
Csak én látom úgy, hogy kedves nadridista kollégáink nem értik vagy nem akarják érteni a tiszta magyar nyelv keretein belül megfogalmazott gondolatainkat? Ennyi értetlen, gyenge felfogóképességű fórumozóval rég nem találkoztam. Biztos, valami madrisita betegség ez.
Kép
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.04.28. 17:59:09

Tamás, Miki, ez így van, csak a kutyát nem érdekli.
MOST ők az elsők, mi pedig MOST a 3.-ak vagyunk.
a többi nem számít, ez van.
reméljük, h jövőre ismét megközelítjük, v túl is haladjuk a legjobb formánkat.

egyébként már csak azért sem kellene az elmúlt szitukkal takarózni, mert mi is röhögtünk és bosszankodtunk azon, amikor jöttek itt odaátról a 9 bek/bl győzelmükkel, amiből hatot még kocka alakú labdával játszva nyertek...
tény, h nem olyan volt ez a mostani bugi, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk, de ettől még megnyerték, méghozzá meggyőzően nyerték meg a ligát (függetlenül a hátralévő fordulóktól), ráadásul egyetlen egy úgymond nagycsapat sem tudta őket idén megszorítani (beleértve minket is).
sztem inkább előre nézzünk, és bízzunk részünkről a jobb folytatásban.
új edzővel és megújult csapattal.
korrekt `es realis megfogalmazas.... jo `ervekkel. Jo latni h van aki igy gondolkozik annak ellene h Barca szurkolo. Szurkolok h nyerjetek meg a BL-t annak ellenere h real szurkolo vagyok, m szeretem a spanyol focit `es szeretem a jatekot amit a barca csinal....persze mikor jol csinalja azt :)
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.28. 17:45:34

gergo9 írta:
Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.
Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!
ez meg a másik fele.
nyerjük meg!
PUYOL-XAVI-INIESTA
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.28. 17:44:57

Boixos írta: senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.
Ha meg BL-t nyernénk akkor minden rólunk szólna senkit nem érdekelne a spanyol bajnok!!!!
Lezárt