2013.05.01. 22:46:36
Január magasságában leírtam az aggodalmaimat, hogy mit látok hibáknak,mitől nem leszünk idén sikeresek. Akkor kaptam hideget-meleget, kiröhögött itt a fórum 90%-a,aztán csak igazam lett. Aminek előre mondom, egyáltalán nem örülök, bárcsak rám cáfoltak volna a srácok. nem tették, megszégyenítő vége lett ennek a szezonnak így.
Titot el kell küldeni, Boixos leírta az okát egy másik topicban,tökéletesen egyet értek. Rá kell jönnie Roselléknek,hogy ez egy profi focicsapat, gazdasági érdekekkel, nem egy szeretetszolgálat. eleve kinevezni se lett volna szabad, most meg egyenesen öngól lenne,ha a következő szezont vele kezdenénk meg. Szimpatikus pali, emberileg biztosan, sok sikert neki, de edzőnek nem való, ez teljesen bebizonyosodott.
Én a keretet se tartottam erre a szezonra megfelelőnek, 3 éve sírok minden nyáron védőért, nem középpályásért, akit aztán hátrarakunk, hanem egy tipikus középhátvédért. Helyette igazoltunk Fabregasokat, Sánchezeket, akik bebizonyították,hogy totálisan alkalmatlanok a mez viselésére, nincs meg bennük az a tudás,ami ide kell.
Most ha Cescet odamérem a Deco,Xavi,Iniesta,Yaya, de még a Keita vonalhoz, hát csúfosan elbukott, meg se közelíti azt a szintet, amit ezek a játékosok lehoztak.
Alexisre meg kár szót fecsérelni, bár őt nem írom le teljesen, de hozzánk abszolút nem illik, sose ilyen típusú szélsőink voltak, most sincs rá szükségünk.
Ez csak két ember, nem rájuk fogom az idei szezon kudarcát, pláne nem a bayern elleni kiesést,mert ezért csapatként dolgoztunk meg.
Nyárra amit akarok, az egy új edző,kapus, középső védő, csatár.
EGy ilyen 4es fogattal kiegyeznék.
Ebből ismerve a vezetést lesz egy középső védő jó esetben, meg egy csatár. Edző marad fizetett nézőnek, Valdest meg a végén itt tartják, aztán majd ingyen mehet, jól állunk anyagilag, miért ne?!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."