Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
levproff
Director del Fútbol

2009.12.27. 15:55:44

Arsenal 1-0 Aston Villa

Fabregas szabiből be varta!! :twisted: :twisted: 66.percben.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gianni
Entrenador del Barça

2009.12.26. 22:08:00

Bastian írta:Nem néztem a City meccsét,milyen a Mancini féle csapat?Változott valamit a játékuk Hughes 'éra' óta?.
Az első félidő a cityé volt ,a második a stoké.
Szerinted egy meccs alatt változhat valami?
Amúgy a jó öreg Sylvinho kezdő volt,a 2.félidőben lecserélték.
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.26. 20:43:49

streho87 írta:A Chelsea nagyon rossz időben veszít pontokat, mert nemsokára mennek el az afrikaiak, és ezért most pontokat kellene nyernie. De sebaj a lényeg, hogy botlik :D
Hát azért az Arsenalnak is izgalmas lesz az egyetlen vkp (Song) nélkül
De egyetértünk
levproff
Director del Fútbol

2009.12.26. 20:42:59

Ahogy nézem elég sok X lett ma.És akik nyerni tudtak, azok mind 2-0-ra és mind hazai csapat volt.
Mindenesetre furcsa, hogy idegenbeli csapat még nem tudott nyerni ebbe a fordulóba. :? :)
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.26. 20:17:34

Pedig néztem a Chelsea meccsét. Olyan x volt ez, mint nálunk a Rijkaard éra hanyatló korszakában :arrow: 70%-s labdabirtoklás, rengeteg kihasználatlan helyzet.
Bastian
Barça B

2009.12.26. 17:50:24

Nem néztem a City meccsét,milyen a Mancini féle csapat?Változott valamit a játékuk Hughes 'éra' óta?.
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
streho87
Jugador del Barça

2009.12.26. 17:44:54

A Chelsea nagyon rossz időben veszít pontokat, mert nemsokára mennek el az afrikaiak, és ezért most pontokat kellene nyernie. De sebaj a lényeg, hogy botlik :D
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
levproff
Director del Fútbol

2009.12.26. 17:38:08

Na király!
Most látom, hogy botlott a Chelsea és a s*prs is! :twisted: 8)
Holnap nyerni kell az ágyúsoknak! :wink: Itt az esély.
Go Gunners!! :P
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.26. 17:35:48

Varatrix írta:
Rivaldo11 írta:Már mondom is: Léten nyomon azt hallani, hogy majd a tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
A játékuk meg...Nem tudom, hogyan lehet ezt a "játékot" szépnek nevezni. Milyen szemüveg kellhet hozzá?
Jajj már ez az "azt hallani" szöveg az őrületbe kerget.
Nyilván valami haverodtól hallottad, aztán még kettőtől.

Mi számít túlértékelésnek?
1. Nem szoktam azzal eltölteni a drága időmet, hogy a haverjaimmal a Tottenhamról beszélgetek. Több alkalommal is nyílvánosságra hozták a vezetők, hogy szeretnének betörni az első négybe. És ennek tükrében megválaszolom azt is, hogy mi a túlértékelés: Ettől a csapattól mindezt elvárni. Ahhoz igazolni kellene, és nem ilyen kétes értékű palikkal -mármint az a kétes, hogy meg tudnak-e felelni az elvárásoknak-feltölteni a keretet, hanem minőségben közelíteni a vetélytársakhoz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bastian
Barça B

2009.12.26. 16:27:31

ozsimiki írta:Chelsea megint pontokat vesztett, csak sajnos pont akkor szórják a pontokat,amikor elég nagy gondokkal küzd a M.U., így az Arsenal lehet ezen időszak nagy nyertese,ettől még nem fogják megnyerni szerintem a bajnokságot.

mikor térnek vissza a védelem sérültjei a MUnál? vki tudja?

GO M.U.!
Parancsolj Ozsi,remélem valamivel okosabb lettél :wink:

http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1261835183
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
szajko
Director del Fútbol

2009.12.26. 16:26:58

ozsimiki írta:
Múltkor mondott vmi olyasmit egyik haverom, hogy talán Vidic meg Brown 2 héten belül, de nem tuti.

Szerk:Pont, hogy fordítva mert Evans és Ferdinand tér 2 héten belül vissza. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.12.26. 16:30:45-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.26. 16:22:41

Chelsea megint pontokat vesztett, csak sajnos pont akkor szórják a pontokat,amikor elég nagy gondokkal küzd a M.U., így az Arsenal lehet ezen időszak nagy nyertese,ettől még nem fogják megnyerni szerintem a bajnokságot.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.26. 16:18:27

Varatrix írta:
Rivaldo11 írta:Már mondom is: Léten nyomon azt hallani, hogy majd a tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
A játékuk meg...Nem tudom, hogyan lehet ezt a "játékot" szépnek nevezni. Milyen szemüveg kellhet hozzá?
Nem fog első négybe kerülni a Spurs.
De ha mégis annak örülnék.
5.-6. hely nekik a cél.

Senki nem állítja, hogy Defoenak az MU-ban van a helye, de mégis gyártja a gólokat.
És ez az ami számít a gól.
És vannak kiváló játékosok.
Keane, Defoe, Modric, Corluka, Lenonn.
Ezek azok a játékosok akik miatt a Tottenham lényegesen jobban muzsikál, mint tavaly.
Számomra jók, ha számodra nem, az nem érdekel.
Az én szemüvegemben kiváló játékosok.
Nem értem mi gondod van, ez nem túlzott elvárás, és nem csak hallani, olvasni is lehetett, mert amellett hogy mindig ez a nagy hol titkolt(hol nem, idén nem) célja a Spursnek, az újságok is erről írnak, és önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok látnak napvilágot.

Amúgy vannak nagyon jó playáik, de sokkal szilárdabbnak érzem a Villát.
Idén is mintha kicsit túl lenne értékelve a Spurs- nem egy rossz csapat, 1 szóval se mondtam- csak valahogy nem a helyén kezelik őket. A 9-1 óta, amilyeneket buktak, otthon a Stoke meg Wolves ellen...
Szerintem Európa Liga helyekkel kalkulálhatnak még 1-2 évig, mert ahhoz több kell hogy a legjobb 4-be kerüljenek, még úgy is hogy a Pool harmatgyenge idén.
House
Entrenador del Barça

2009.12.26. 16:05:38

Ízlések és pofonok. :-s
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.26. 16:04:22

Nem fog első négybe kerülni a Spurs.
De ha mégis annak örülnék.
5.-6. hely nekik a cél.

Senki nem állítja, hogy Defoenak az MU-ban van a helye, de mégis gyártja a gólokat.
És ez az ami számít a gól.
És vannak kiváló játékosok.
Keane, Defoe, Modric, Corluka, Lenonn.
Ezek azok a játékosok akik miatt a Tottenham lényegesen jobban muzsikál, mint tavaly.
Számomra jók, ha számodra nem, az nem érdekel.
Az én szemüvegemben kiváló játékosok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.12.26. 16:07:56-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bastian
Barça B

2009.12.26. 16:01:47

szajko írta:Most látom, hogy Birmingham - cselszkij:0-0
Ennek örülök! \:D/
Go Gunners! :wink:
Örül a fejed mi :D ,most hogy tudják ezt az ágyúsok biztos jobban fognak hajtani,Arshavin majd elintézi őket szajko :D

Rivaldo11,ha Varatrixnak a Spurs játéka tetszik és szerinte az a szép akkor ugyse tudod az ellenkezőjéről meggyőzni.

Off:Nekem is hiába mondanák hogy ne nézzem a Werder meccseit mert ocsmányul játszanak ,nézném továbbra is,egyébként nem játszanak ocsmányul :D :wink:
Kép
korábban barca28...
szajko
Director del Fútbol

2009.12.26. 15:58:44

Most látom, hogy Birmingham - cselszkij:0-0
Ennek örülök! \:D/
Go Gunners! :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.26. 15:52:10

Varatrix írta:
Rivaldo11 írta:( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Túlértékelt???
Világosíts fel kérlek de néhány elvetemült emberkén kívül, mint én.
Nem sok Tottenham szurkolóval találkozol.
Sok a légiós, ez sajnos így van.
Ugyanakkor adnak embert a válogatottba.
Szvsz ráadásul kifejezetten szép focit játszanak.
Nem hasonlít a Barcáéra, de szép.

Go Spurs! :twisted:
Már mondom is: Lépten-nyomon azt hallani, hogy majd a Tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A Tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
Természetesen nem akartalak megbántani, csak pártatlan nézőként-"Barca futballhoz szokott szememnek" bántó ez a futball.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.26. 15:50:12

Bastian írta:Nhaa a Chelsea nem bírt a Birminghammal.0-0....Malouda piros a 89.percben.az idegek se birják látom :D ,nem néztem kül a meccset hány perc hosszabitás volt?Ez nagyon érdekelne...

Ez csak jó az Arsenalnak :D ,ők talán nyernek.........

A Fulham megverte a MU-t most nem bir a Spursel,a Portsmouth a Poolt most kikap a West Ham-től....legalábbis eddig ugy áll :D
7 perc,de mind2 kapus megserult es vagy 10 percet fetrengtek a foldon.
Bastian
Barça B

2009.12.26. 15:45:06

Nhaa a Chelsea nem bírt a Birminghammal.0-0....Malouda piros a 89.percben.az idegek se birják látom :D ,nem néztem kül a meccset hány perc hosszabitás volt?Ez nagyon érdekelne...

Ez csak jó az Arsenalnak :D ,ők talán nyernek.........

A Fulham megverte a MU-t most nem bir a Spursel,a Portsmouth a Poolt most kikap a West Ham-től....legalábbis eddig ugy áll :D
Kép
korábban barca28...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.26. 15:42:17

Rivaldo11 írta:( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Túlértékelt???
Világosíts fel kérlek de néhány elvetemült emberkén kívül, mint én.
Nem sok Tottenham szurkolóval találkozol.
Sok a légiós, ez sajnos így van.
Ugyanakkor adnak embert a válogatottba.
Szvsz ráadásul kifejezetten szép focit játszanak.
Nem hasonlít a Barcáéra, de szép.

Go Spurs! :twisted:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.26. 15:34:45

Rivaldo11 írta:Remélem akik a premiersípet' tartják a legjobb bajnokságnak, nézik a Fulham meccset. Egy rakat szr, elalszom a tv előtt. Persze lehet mondani, hogy ez csak egy meccs, csak az a baj, hogy én rendre ilyen szutykot látok az angol kis-és középcsapatoktól. Túlértékelt csapatok ( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Egy Depor-Bilbao pl. sokkal szórakoztatóbb. Ott legalább lehet vmi elképzelést is látni a játékban, itt meg megy a "felrúgom előre, majd csak lesz valami" futball.
Egy nagy nulla.
Ezért nem nézek angol futballt. Nyers és szinte csak az erőre épül. Kinek kell ez? Inkább az argentin 2. osztály :D
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.26. 15:30:15

Remélem akik a premiersípet' tartják a legjobb bajnokságnak, nézik a Fulham meccset. Egy rakat szr, elalszom a tv előtt. Persze lehet mondani, hogy ez csak egy meccs, csak az a baj, hogy én rendre ilyen szutykot látok az angol kis-és középcsapatoktól. Túlértékelt csapatok ( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Egy Depor-Bilbao pl. sokkal szórakoztatóbb. Ott legalább lehet vmi elképzelést is látni a játékban, itt meg megy a "felrúgom előre, majd csak lesz valami" futball.
Egy nagy nulla.
Rivaldo-A Legnagyobb.
levproff
Director del Fútbol

2009.12.26. 12:24:46

http://www.youtube.com/watch?v=-KTaSnB3aV4

Uhh, de elnézém itt. :) Xavival. :P :wink: Vagy Xavi utódjaként.Igaz az nem most lesz, de nagyon fiatal Cesc.
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.26. 12:19:15

barcafan0911 írta:Lesz ma angol bajnoki vagy mi?
Aha. 8)
Kép
Lezárt