2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az első félidő a cityé volt ,a második a stoké.Bastian írta:Nem néztem a City meccsét,milyen a Mancini féle csapat?Változott valamit a játékuk Hughes 'éra' óta?.
Hát azért az Arsenalnak is izgalmas lesz az egyetlen vkp (Song) nélkülstreho87 írta:A Chelsea nagyon rossz időben veszít pontokat, mert nemsokára mennek el az afrikaiak, és ezért most pontokat kellene nyernie. De sebaj a lényeg, hogy botlik
1. Nem szoktam azzal eltölteni a drága időmet, hogy a haverjaimmal a Tottenhamról beszélgetek. Több alkalommal is nyílvánosságra hozták a vezetők, hogy szeretnének betörni az első négybe. És ennek tükrében megválaszolom azt is, hogy mi a túlértékelés: Ettől a csapattól mindezt elvárni. Ahhoz igazolni kellene, és nem ilyen kétes értékű palikkal -mármint az a kétes, hogy meg tudnak-e felelni az elvárásoknak-feltölteni a keretet, hanem minőségben közelíteni a vetélytársakhoz.Varatrix írta:Jajj már ez az "azt hallani" szöveg az őrületbe kerget.Rivaldo11 írta:Már mondom is: Léten nyomon azt hallani, hogy majd a tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
A játékuk meg...Nem tudom, hogyan lehet ezt a "játékot" szépnek nevezni. Milyen szemüveg kellhet hozzá?
Nyilván valami haverodtól hallottad, aztán még kettőtől.
Mi számít túlértékelésnek?
Parancsolj Ozsi,remélem valamivel okosabb lettélozsimiki írta:Chelsea megint pontokat vesztett, csak sajnos pont akkor szórják a pontokat,amikor elég nagy gondokkal küzd a M.U., így az Arsenal lehet ezen időszak nagy nyertese,ettől még nem fogják megnyerni szerintem a bajnokságot.
mikor térnek vissza a védelem sérültjei a MUnál? vki tudja?
GO M.U.!
Múltkor mondott vmi olyasmit egyik haverom, hogy talán Vidic meg Brown 2 héten belül, de nem tuti.ozsimiki írta:
mikor térnek vissza a védelem sérültjei a MUnál? vki tudja?
Nem értem mi gondod van, ez nem túlzott elvárás, és nem csak hallani, olvasni is lehetett, mert amellett hogy mindig ez a nagy hol titkolt(hol nem, idén nem) célja a Spursnek, az újságok is erről írnak, és önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok látnak napvilágot.Varatrix írta:Jajj már ez az "azt hallani" szöveg az őrületbe kerget.Rivaldo11 írta:Már mondom is: Léten nyomon azt hallani, hogy majd a tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
A játékuk meg...Nem tudom, hogyan lehet ezt a "játékot" szépnek nevezni. Milyen szemüveg kellhet hozzá?
Nyilván valami haverodtól hallottad, aztán még kettőtől.
Nem fog első négybe kerülni a Spurs.
De ha mégis annak örülnék.
5.-6. hely nekik a cél.
Mi számít túlértékelésnek?
Senki nem állítja, hogy Defoenak az MU-ban van a helye, de mégis gyártja a gólokat.
És ez az ami számít a gól.
És vannak kiváló játékosok.
Keane, Defoe, Modric, Corluka, Lenonn.
Ezek azok a játékosok akik miatt a Tottenham lényegesen jobban muzsikál, mint tavaly.
Számomra jók, ha számodra nem, az nem érdekel.
Az én szemüvegemben kiváló játékosok.
Jajj már ez az "azt hallani" szöveg az őrületbe kerget.Rivaldo11 írta:Már mondom is: Léten nyomon azt hallani, hogy majd a tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.
Örül a fejed miszajko írta:Most látom, hogy Birmingham - cselszkij:0-0
Ennek örülök!![]()
Go Gunners!
Már mondom is: Lépten-nyomon azt hallani, hogy majd a Tottenham csatlakozik az elithez. Igazolnak is, de eszetlenül. Kranjcar, R.Keane vissza, Palacios Crouch. Tucatjátékosok. Az angoljaik között is akad, aki jócskán túl van értékelve-Jenas, Defoe...ezekkel a palikkal csak a középmezőny teteje a max. Még hogy csatlakozik a négy legjobbhoz...persze. Azt kellene észrevenni, hogy a legfontosabb hiányzik a keretből-a minőség. A Tottenham utolsó -nemzetközi mércével mérve is-jó futballistája még Klinsmann volt-1995-ben.Varatrix írta:Túlértékelt???Rivaldo11 írta:( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Világosíts fel kérlek de néhány elvetemült emberkén kívül, mint én.
Nem sok Tottenham szurkolóval találkozol.
Sok a légiós, ez sajnos így van.
Ugyanakkor adnak embert a válogatottba.
Szvsz ráadásul kifejezetten szép focit játszanak.
Nem hasonlít a Barcáéra, de szép.
Go Spurs!
7 perc,de mind2 kapus megserult es vagy 10 percet fetrengtek a foldon.Bastian írta:Nhaa a Chelsea nem bírt a Birminghammal.0-0....Malouda piros a 89.percben.az idegek se birják látom,nem néztem kül a meccset hány perc hosszabitás volt?Ez nagyon érdekelne...
Ez csak jó az Arsenalnak,ők talán nyernek.........
A Fulham megverte a MU-t most nem bir a Spursel,a Portsmouth a Poolt most kikap a West Ham-től....legalábbis eddig ugy áll
Túlértékelt???Rivaldo11 írta:( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Ezért nem nézek angol futballt. Nyers és szinte csak az erőre épül. Kinek kell ez? Inkább az argentin 2. osztályRivaldo11 írta:Remélem akik a premiersípet' tartják a legjobb bajnokságnak, nézik a Fulham meccset. Egy rakat szr, elalszom a tv előtt. Persze lehet mondani, hogy ez csak egy meccs, csak az a baj, hogy én rendre ilyen szutykot látok az angol kis-és középcsapatoktól. Túlértékelt csapatok ( ennek díszpéldánya a tottenham), túlértékelt légiósokkal teletömve.
Egy Depor-Bilbao pl. sokkal szórakoztatóbb. Ott legalább lehet vmi elképzelést is látni a játékban, itt meg megy a "felrúgom előre, majd csak lesz valami" futball.
Egy nagy nulla.