messideco írta:Szerintem sem lesz eget verő változás...
Én sem számítok semmi extra változtatásra.
Remélem hozzá tud tenni valamit a játékunkhoz.
Titotól függetlenül vannak hiányosságok a jelenlegi taktikánkban amiket még mi szurkolók is látunk. Pl.: a kontrázás teljes hiánya, amire pedig megvannak az alkalmas gyors labdabiztos emberek, mégsem élünk vele SOHA.
Aztán ugyan így említhetném az átlövéseket is. Elhiszem, hogy egy 3-as sorban fellát védelem ellen nem sok mindent újat lehet kitalálni, de számos alkalmat tudnák felsorolni amikor lehetett volna élni ezzel az opcióval és mégsem tettük.
Illetve ami engem nagyon tud idegesíteni, bár nem minden meccsen van rá precedens, de elég gyakran előfordul, hogy a két szélső támadónk a vonalnál várja a labdát tök feleslegesen. Mivel nem tudjuk széthúzni a védőket mivel legalább 6-an vannak és így teljesen kivesszük őket a játékból. Messinek hátra kell jönni a kp-ra mivel egyedül semmi esélye labdát kapni/tartani 4 védő gyűrűjében és csak a kp-ra tud visszapasszolni és ilyenkor nincsen senki középen elől. A 3 támadónk 25-30 méterre egymástól középen a kapu előtt pedig egy 30 méteres űr tátong.
Titoról azt hallani nagyon hűen ezt a vonalat akarja folytatni, de azért remélem valami kis extra dolgot ő is hozzá tud majd tenni.
A legfontosabb hogy ne romoljon a játékunk és egészséges maradjon a légkör a csapatnál.