Srácok, nem akarunk nagyon beleszólni, hogy mostantól mi legyen itt, de
néhány dolgot lassan le kéne szögeznünk, megjegyzem újra, hiszen régebben már volt ilyen. Innentől
moderálunk itt is valamelyest..
Itt 1-2 dolog, majd még bővítjük szerkesztéssel:
1. mivel sokan napi több bannert készítenek, arra kérünk mindenkit, hogy gyűjtögesse őket, és egyszerre linkelje, egy hszben.
2. sokan kértek bannert, ami még elmehet ide, de nem kell még1szer megkérdezni, hogy na akkor jelentkezik-e vki a feladatra. Vagy max 1-2 hét után.. egyébként is esetleg 1-2 mestert ezekről pü-ben megkérdezni eredményesebb, de persze ne csodálkozzatok a visszautasításon esetleg, nekik sincs mindenre idejük.
3. sokan kértek véleményt a műveitekről, ezt sem kell ugyanígy megismételni. Majd véleményezi aki gondolja, higyjétek el.
4. A nagyon jó című hszeket is el kéne szerintem felejteni, ez a topic ne szóljon erről szerintem. Ha valakinek van építő jellegű megjegyzése vmelyikhez, az persze jöjjön, de mindössze 1 vagy 2 tőmondatban kifejteni hogy hűdejó, nos ezt inkább oldjátok meg pü-ben.
5. a szakmai kérdéseket illetően pedig ha jól láttam, LP és Poldi nyitottak fórumot, azt lehetőség szerint ott
Elősorban szóljon a topic az eredeti céljához méltó dologról, és legyen soksok bannerrel (akár saját akár nem) tarkítva, és csak másodsoron legyenek itt észrevételek, kérdések, kérések, stb.
Elég nehéz mostanság itt bannert találni, oldalanként 1-2 van, holott kb csak annak kéne lenni.
Szerintem elég korrekt ez így, próbáljátok ehhez mérten..
Ja és persze kezdjetek el esetleg dolgozni a versenyes bannereken is, nem árthat.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila