Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiválóra sikerült az aláírásképed faithnomore!faithnomore írta:nagyon tetszik ez a cruyff-os sig, köszönöm szépen, és ha nem gond, használnám az aláírásomban
Te voltál? Naon jók, a Zimány Lindáson nagyon jó az a lila szín. De, hogy ne csak dícsérjek, őszíntén megmondom, h nekem Vale Cruyff-os sig-je tetszik annyira, mint Poldié, vagy legalább az elképzelés van olyn jó. Vale sztem még sötétíthetsz rajta. Katalán88 sztem jó a kép mit választottál, de picit túl fényes, olyan mintha Husztiból jönne a fény és nekem igazából a háttér se tetszik túlzottan, de sztem azé mert jobban szeretem a határozottabb sötétebb sig-eket(Pl.:az a kettő amit idéztem LP-től), ja és Valentio tetszik az elképzelésed, a minősége tényleg nem túl jó, de ahogy te is mondtad nem ez a lényeg.La Pulga írta:
Ezek már voltak?
Nálam nagyon bejön.Főképpen, mert Kluivert-en a számomra valahavolt legszebb barca mez van.Valentino írta:
Most készítettem!!!![]()
Milyen lett???
ez Te voltál?La Pulga írta:
Ezek már voltak?
Nyilván te döntöd el hisz mod vagy ,de szerintem így egy kicsit száraz a topic , ha én felteszek egy képet akkor kiváncsi vagyok a véleményekre is, lehet hogy csak hiúságból és csak én vagyok így vele de ez a véleményem.lionelmessi19 írta:Srácok, nem akarunk nagyon beleszólni, hogy mostantól mi legyen itt, de néhány dolgot lassan le kéne szögeznünk, megjegyzem újra, hiszen régebben már volt ilyen. Innentől moderálunk itt is valamelyest..
Itt 1-2 dolog, majd még bővítjük szerkesztéssel:
Sajnos az eredeti képen , amiröl kivágtam , Cruyff bácsinak nincsen keze.lionelmessi19 írta:A Crujff legyen inkább CruYff, egyébként nekem tetszik. Talán kissé túl halvány az alak, meg a Barca címer is egy árnyalattal lehetne erősebb.