Bob_Marley írta:Ezzel sem értek egyet.

Mert igenis kell a nagy keret, s lehet nem használja őket annyira de tét nélküli BL meccsre, kupameccsre kellenek. Kettős ez, meg beszéltünk is múltkor róla hogy ha meg kell akkor hidegek, de edzői szempontból meg a felvetett 20 ember óriási kockázat. Kell egy 25 fős keret, s nagyon is jó volt, hogy az "utolsó sorban" is olyanok voltak mint Bartra vagy más és meglehetett velük oldani. Én úgy látom, hogy akik igazán érettek meg felkészültek kaptak lehetőséget később is. MSN pótlására Munir pl még kevés, akármennyire akarjuk. A kölcsönökkel még egyet is értenék, de a 25 fős keret meg kell és olyanok, akik nem feltétlen B-ben szerepelnek, hanem már magasabb szintre eljutottak.
Tét nélküli BL és kupameccsre miért nem jók a B játékosai? Te mondod, hogy tét nélküli, nem mindegy, hogy ki játszik ott? Ha meg tét van, a 0 km-es embereket Lucho nem fogja bedobni, láthattuk idén is, úgyhogy innentől mindegy, hogy a legalacsonyabb szinte a B-ből hozunk-e fel embert, vagy egy jegelt ifi kerül oda. Munir is pl idén, ha jól belegondolunk, teljesen felesleges volt az első keretbe - még ha én bírtam is, és középcsatárként szerintem kiegészítő szinten lehet keresnivalója -, alig játszott valamit, és ekkora bizalmi szinttel nem fog fejlődni, amiből a klub se profitál. Volt 5 támadónk papíron, a Clásicon mégis Robi kezdett. Minek vannak akkor? Villanovesa verhető lett volna bárhogy, ezekre a meccsekre nem érdemes külön embert tartani a keretben.
20 fő nyilván kevés, de mégis több értelme van a valóban 20 fős keretnek, mint a mi idei keretünknek. Most direkt megnéztem, a bajnokság a mi 23 fős keretünkből akik pályára léptek, 7 ember nem érte el - a mezőnyjátékosok közül - a játékpercek 10%-át se. A Realnál ez 2 fő, Arbeloa és Cheryshev. Nem jobb lenne akkor, ha nem 16 fős lenne a keretünk valójában, mint ahogy idén volt, hanem 20, de az a 20 az játszik is elég sokat? Szerintem de.
De ez a 20 lehet 23 is, az még szerencsésebb lenne edzői szempontból. Nálam a lényeg még mindig azon van, hogy Lucho nyíltan mondja meg, hogy kikkel számol valósan, és kik azok, akikkel csak "látszatra". Az ilyeneket adjuk el, töltsük fel a keretet olyan emberrel, akiket mer is használni Lucho, aztán úgy vágjunk neki a szezonnak, hogy valós padunk van. Nem csak elég játékos ahhoz, hogy nevezzünk 7 cserét, akik közül jó ha 3-at be mer dobni az edző egy meccsre.