2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom a bokájával van valami de kövezzetek meg ha nem így vanPerrero írta:Jorquera tényleg komolyan sérülhetett, ha 2szer is ott van a hiányzók közöttChriss írta:Valdés, Pinto, Abidal, Thuram, Sylvinho, Puyol, Oleguer, Milito, Edmílson, Gudjohnsen, Víctor Sánchez, Xavi, Iniesta, Bojan, Pedrito, Víctor Vázquez, Eto’o i Henry. - az utazó keret.
hiányzók:Deco, Messi, Jorquera, Yaya Touré , Márquez, Ezquerro, Zambrotta, Ronaldinho, Giovani, Jorquera.![]()
![]()
R10 megint lesérült vagy misorry ha levok maradva...
Hoppá.De szerintem akkor is a védekezés lesz az első..Fernando írta:Idegenben lesz a meccsSaviola írta:Nyögve-nyelős 1-0 vagy 2-0 a tippem.Sok a hiányzó,az Almeira jó csapat,de szerintem ők is védekezni jönnek,a támadóink meg nincsenek formában.Ha a védelem stabil marad,a győzelem meg lesz,de az óriási bakikat el kell kerülni.[lsd. Villareal]
ViScA eL BaRcA!
Idegenben lesz a meccsSaviola írta:Nyögve-nyelős 1-0 vagy 2-0 a tippem.Sok a hiányzó,az Almeira jó csapat,de szerintem ők is védekezni jönnek,a támadóink meg nincsenek formában.Ha a védelem stabil marad,a győzelem meg lesz,de az óriási bakikat el kell kerülni.[lsd. Villareal]
ViScA eL BaRcA!
mrmonster írta:A galaktikusos téma akkor lenne igaz, ha a középpályán nem lennének védekező embereink, mint anno a Real-nál (ahol néha Guti volt az egyetlen, akit védekező pozícióba raktak, és mint tudjuk ő is támadó szellemű játékos). De nálunk azért Yaya mellett Xavi és Deco és Iniesta sem mondható rosszul védekező játékosoknak, és közülük hárman mindig a pályán vannak általában (ha nem, akkor Marquez, Edmilson).
Galaktikusos témától függetlenül: R. Carlos és Zambrotta külön stílus. Zamb inkább sokat futó, hasznos játékos, míg Karcsi fénykorában gyorsvonatként robogott a bal oldalon, óriási lövések, gólok, szabadrúgás(gól)ok, keresztlabdák tömkelege...
Ha Rijkaard menne, Scolari-val én is kiegyeznék!
Mert akkor volt mellette egy ember akit ugy hívnak hogy henk ten cateSubinho írta:azt nem értem, hogy ez az edző BL-t és bajnokságokat nyert a csapattal.. most meg csak lehorgasztott fejjel áll a pálya szélén, teljesen beletörődve a sorsába! Én ordítanék a helyében a játékosokkal!!
mrmonster írta:Nem kéne itt galaktikusozni szerintem, a szezon elején még "egy nagyon-nagyon erős a keret, minden fronton nyerni kell" volt a jelszó többeknél, most meg vannak akik azt mondják hogy sok a galaktikus. Hülyeség. Zambrotta, Thuram, Abidal posztjuknál fogva sem lehetnek ebben a kategóriában. Csak Henry. Erre meg nem kéne azt mondani, hogy galaktikusok. Az viszont igaz, és mindig is igaz volt, hogy több jó játékos nem feltétlenül alkot jobb csapatot.