Nana! annak idején: Ronaldo, most Henry, Raul, most Eto'o, Zidane, most Deco, Figo, most Ronaldinho, R.Carlos, most Zambrotta... szóval sztem van bőven párhuzam!!! Azok a sztárok korábban a világ legjobbjai voltak, aztán csak nevek... Henry, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, stb. korábban nagyon nagy játékosok voltak, most csiri-viri kirakat sztárok!!! Ez nem azt jelenti, el kell őket küldeni, hanem, hogy NEM SZABAD A REAL HIBÁJÁBA ESNI!!! Motiválni kell őket, hogy újból régi fényükben csillogjanak!!! Ezt nem biztos, hogy a fejleszegett Rijkard el tudja érni... Murinnyó igen, de ugyanaz lenne vele a helyzet, mint Capelloval. Lehet, h bajnok lenne a Barca, de a szurkolók játékot szeretnének látni!!! A megfelelő ember a padra az EB után SCOLARI!!! ő sztem Ronaldinhot, vagy Decot tuti tudná motiválni!!!
mrmonster írta:Nem kéne itt galaktikusozni szerintem, a szezon elején még "egy nagyon-nagyon erős a keret, minden fronton nyerni kell" volt a jelszó többeknél, most meg vannak akik azt mondják hogy sok a galaktikus. Hülyeség. Zambrotta, Thuram, Abidal posztjuknál fogva sem lehetnek ebben a kategóriában. Csak Henry. Erre meg nem kéne azt mondani, hogy galaktikusok. Az viszont igaz, és mindig is igaz volt, hogy több jó játékos nem feltétlenül alkot jobb csapatot.